RaptoR Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Хахахаха ОК ти знаеш всичко, най-вероятно са били случайни минувачи Които мога да назова поименно... Аре лека вечер викам аз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 (edited) Двете тефтерчета на Филип Златанов били откраднати Това, ако не те накара да хванеш терминал 2, не знам какво друго ще да е. Няма такава измислена "държава"! Edited November 11, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Въпроса е обаче защо са откраднати? Защото са били фалшиви или защото са били автентични? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Да бе...няма да носи тефтерчетата в себе си, а ще ги оставя в колата...тия измишльотини на кого ги разправя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Апфффф! Тия филмови сюжети отде ги извадиха! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 (edited) Що, ве.... кво му е!?! Перфектно се връзва с историята и експлозивно обогатява сюжета, който след многобройни, ювелирно изпипани лупинги се насочва към логичния и трепетно очакван край на историята. Когато всички добри герои (тоест, нашите) три дни ще ядат, пият и ще се веселят, а лошите (тоест, ония другите), които всъщност не са истински лоши, понеже са просто артисти на хонорар, ще си гризат злобно ноктите в кьошето. А лирическият герой, предмет на настоящата критика, поради многобройните си заслуги в миналото, настоящето и бъдещето, любезно и с кротка благост ще бъде наказан чрез... порицание за проявена небрежност.... На края, на фона на спускащите се надписи, всички герои, хванати дружно за ръце ще се стопят в залеза, припявайки вдъхновено - Let it be, let it bee...., let it be, let it beeeee...... Edited November 11, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Имаме какво да учим от американците - имаха скандал с едни email-и, които малко преди започване на разследването се оказа че са изтрити и видиш ли даже целия сървър бил преинсталиран предната седмица и нямали архиви... по-нагла лъжа от тази... примерно можеше да каже човека, че е бил по голяма нужда, нямало е тоалетна хартия и е ползвал това тефтерче поради липса на друго за бърсане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Поискали са имунитета на Станишев Цветанов и... Защо ли обаче си мисля, че всичко пак е само шум за нищо и в крайна сметка дори да им свалят имунитетите ще се окажат невинни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Ми...Шум, шум, ама на европейско ниво. Не, че ония ги бърка. Малко ша им падне рейтинга, ма кво от тва. Болен ли беше разправял, че е готов да си даде имунитета? Или Цвъцко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Цвъко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 ТОЯ строши порцелана!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Аз го разбирам, макар че методите му са по-скоро за гората, от колкото за града. Просто е трябвало да поиска от общината да се сложи правилната маркировка и после щом е синя зона да си ги вдигат, макар че мога да си представя какво е по 3 пъти на ден да викаш паяк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Китайски колеж с учебна дисциплина Defense of the Ancients (Dota) Очаквайте скоро и у нас! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 ТОЯ строши порцелана!!! Ще му счупят скоро джамовете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 (edited) http://m.vesti.bg/tehnologii/nauka-i-tehnika/robotyt-fila-kacna-uspeshno-vyrhu-kometata-6027318 Кацнахме на кометата 67Р/Чурюмов-Герасименко. Edited November 12, 2014 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Аз го разбирам, макар че методите му са по-скоро за гората, от колкото за града. Просто е трябвало да поиска от общината да се сложи правилната маркировка и после щом е синя зона да си ги вдигат, макар че мога да си представя какво е по 3 пъти на ден да викаш паяк. а за да се сложи знак от общината и да се очертае парко място трябва да се плаща месечен абонамент за служебен паркинг. и не, не е евтин. поради което масово "служебните паркинги" плащат 2-3 месеца, а после забравят да демонтират знаците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 (edited) Аз по-скоро говорих за очертаване на правоъгълник с х - забранено спирането в зоната. Мисля, че това му е основния проблем. Edited November 12, 2014 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Никой никъде не прави подобни работи. Това, което прави е да сложи табела на вратата си (селяндуристка работа, но на българина всичко трябва с табела да му се нарежда), след което има право да изнася принудително след повикване на паяк. Няма никакво право върху улицата, ама НИКАКВО. Другият вариант е 40 лева на месец и си ползва мястото. Подобни полагания на бордюри, греди и други такива глупости са абсолютно забранени. Улицата не е ничия бащиния - права за ползване на част от нея (в случая паркомясто) се заплащат на Общината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Абсолютно го разбирам. При доволно тясна улица ако спре някой точно до ръба на изхода ти от гаража просто излизане няма после. Като видя малоумник, който не мисли за друго освен как да си паркира неговата кола и на мен не знам какво ми става. По същия начин паркираха на тротоара пред входа на нашата кооперация. Никой никъде не прави подобни работи. Това, което прави е да сложи табела на вратата си (селяндуристка работа, но на българина всичко трябва с табела да му се нарежда), след което има право да изнася принудително след повикване на паяк. Няма никакво право върху улицата, ама НИКАКВО. Другият вариант е 40 лева на месец и си ползва мястото. Подобни полагания на бордюри, греди и други такива глупости са абсолютно забранени. Улицата не е ничия бащиния - права за ползване на част от нея (в случая паркомясто) се заплащат на Общината. Прав си. Също така той е прав, защото пред гараж не се паркира. Както и на 10 см от него, защото после този с гаража няма как да излезе, нищо, че колата му се показва. А както JFDU каза - досадно е 3 пъти на ден ВСЕКИ ден да викаш паяка. Щото те не идват на 2рата минута а ги чакаш 10тина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Още нещо, което пропускате е, че пред вход на жилищна сграда трябва да се остави достатъчно място за да мине количка, носилка или каквото и да е там с габаритите на вратата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Абсолютно го разбирам. При доволно тясна улица ако спре някой точно до ръба на изхода ти от гаража просто излизане няма после. Като видя малоумник, който не мисли за друго освен как да си паркира неговата кола и на мен не знам какво ми става. По същия начин паркираха на тротоара пред входа на нашата кооперация. Прав си. Също така той е прав, защото пред гараж не се паркира. Както и на 10 см от него, защото после този с гаража няма как да излезе, нищо, че колата му се показва. А както JFDU каза - досадно е 3 пъти на ден ВСЕКИ ден да викаш паяка. Щото те не идват на 2рата минута а ги чакаш 10тина. Аз го разбирам още по-добре, защото имам същите проблеми с гаража ми на Жан Жорес. Ти си там и знаеш какво значи това. Но откакто сложих табела - не спират отпред. Не съм слагал нито бордюри, нито други боклуци около вратата - незаконно е. Сега ще правя същото и с гаража ми откъм Митрополит Натанаил, защото там пък с решили директно, че са паркоместа пред вратите. Още нещо, което пропускате е, че пред вход на жилищна сграда трябва да се остави достатъчно място за да мине количка, носилка или каквото и да е там с габаритите на вратата. Такова нещо чувам за пръв път (освен ако нямаш предвид директно спиране пред вратата). За тая работа си има тротоар. То по тая логика няма изобщо да има къде да се паркира по улиците... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Чл. 98. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.; изм., бр. 60 от 2012 г., в сила от 07.08.2012 г.) (1) Престоят и паркирането са забранени: 1. на място, където превозното средство създава опасност или е пречка за движението или закрива от другите участници в движението пътен знак или сигнал; 2. до престояващо или паркирано пътно превозно средство от страната на движението; 3. в тунели и подлези, на мостове, надлези, стеснени участъци от пътя и в участъци с ограничена видимост; 4. върху трамвайни и железопътни линии или в такава близост до тях, която може да затрудни движението на релсовите превозни средства; 5. на пешеходни или велосипедни пътеки и на разстояние, по-малко от 5 метра преди тях; 6. на кръстовище и на по-малко от 5 метра от тях; 7. на платното за движение, където разстоянието между пътното превозно средство и пътната маркировка, забранена за пресичане, е по-малко от 3 метра или с пътен знак е забранено изпреварването; 8. върху пътна лента, предназначена за движение на бавнодвижещи се пътни превозни средства, обозначена с пътен знак.(2) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.)Освен в посочените в ал. 1 случаи паркирането е забранено: 1. (изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) пред входовете на паркове, театри, кина, предприятия, както и на други места, където е възможно да влизат или да излизат пътни превозни средства; 2. на платното за движение и на тротоара непосредствено пред входовете на жилищни сгради и гаражи, когато това затруднява достъпа до тях; 3. на спирките на превозните средства от редовните линии за обществен превоз на пътници; 4. (изм. - ДВ, бр. 60 от 2012 г., в сила от 07.08.2012 г.) на места, определени за хора с трайни увреждания; 5. (нова - ДВ, бр. 85 от 2004 г.) на пътя - за регистрирани пътни превозни средства, свидетелството за регистрация на които е отнето или върнато в Министерството на вътрешните работи. 6. (нова. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) пред входовете и на прилежащите тротоари на детските заведения и училищата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 (edited) ... непосредствено пред входовете на жилищни сгради и гаражи... Никой не е длъжен да се съобразява с шофьорските (не)умения на ползващия гаража. Edited November 13, 2014 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Голям седан от там не може да излезе при спрени от всички страни + отсреща кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Чл. 98. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.; изм., бр. 60 от 2012 г., в сила от 07.08.2012 г.) (1) Престоят и паркирането са забранени: Тоест, както казах - спиране току пред входа/вратата. Спиране на улицата пред вход/врата не е никакво нарушение и никога не е било. Тротоарът за това е там. Голям седан от там не може да излезе при спрени от всички страни + отсреща кола. Абсолютно, особено в малките улици понякога не става и с маневри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts