Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

По тоя повод - руснак е осъдил бензиностанция за сумата от почти $25 000, за това че когато зареждал (Toyota Land Cruiser), двигателят му не бил изключен и по време на зареждането изгаснал и повече не запалил (имало и свидетели на случката). После...на буксир до сервиза...замяна на двигателен блок, свещи и още един куп работи. При изследването на бензина се оказало, че е разреден с вода и то доста мръсна.

(статията)

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Що? Какво е станало? От години зареждам в Лукойл-а преди надлеза на Карловско шосе и не съм имал проблеми с тяхни горива.

"Ей това е мрачната истина. На Фиат Пунто като му сложиш 20л бензин от Лукойл, от които 7 се оказват вода, всъщност плащаш 500лв. В цената не са включени нервите, но за сметка на това е включена пътната помощ.

Тази жалка картинка се случи и преди 6 месеца, но с бензинче на ОМВ."

Не мога майна честно,тва ми дойде в повече:

"Емоционален шок получил директорът на РУП - Пещера, инспектор Васко Тилев, след като видял на околовръстния път на града облечен в полицейска униформа ром да размахва палка и да се опитва да спира коли за проверка, съобщи в. "24 часа". Според изданието полицейският шеф бил втрещен и от затъкнатия в колана на мнимия катаджия пистолет. След задържането му от автопатрул се оказало, че носел стар модел полицейска риза, която случайно бил намерил. По нея имало всички отличителни знаци и атрибути. Пистолетът му пък бил газов, но нямал патрони. Начинаещият катаджия спрял кола и опитал да вземе 5 лв. заради незапалени фарове, но шофьорът избягал, тъй като "видът на униформения не му вдъхнал доверие".

Нарушителят ще бъде съден по бързата процедура."

Ами ...келеши.Добре,че има хорица,които да се заслепяват от богатството им та барем да се мислят за "много важни".Разбира се това ги крепи. :huh:

Edited by galaxi

Не бих казал че всички изброени в статията са келеши познавам и Киро и Спас и двамата са изключително начетени и земни момчета, тоя на рибарника в Тракия е леке най-страшно, другите не ги познавам лично. 

Не бих казал че всички изброени в статията са келеши познавам и Киро и Спас и двамата са изключително начетени и земни момчета, тоя на рибарника в Тракия е леке най-страшно, другите не ги познавам лично. 

Възможно и да е така.В такъв случай сайта волно или неволно им създава лошо име.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1351048

Ко?!?!НЕ!!!

Между впрочем преди време някъде четох за самия Томислав Дончев да го спрягат за министър - председател.

Edited by galaxi

http://www.novini.bg/news/248116-%D0%B1%D0%BD%D0%B1-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B5-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%82%D0%B1.html

Айде честито! Свърши сагата! Който намаза - намаза, сега всички ние ще плащаме :) Идеална връка за милярди, които ще се платят с държавни пари...

Нещо си се пообъркал ми се струва. Нищо такова няма да се случи. Какви дела срещу България те гонят, става въпрос за частна банка. 

Е, има спекулации, че ще бъдат заведени дела срещу БНБ за престъпна безотговорност и за несвършена работа. Реално - така си е. БНБ си е бъркала по дупките, след като е оставила чак толкова голяма пирамида да расте. Но да видим...

Изключително земно се мъкне с охрани по баровете и се мисли за някой си малкия Търев... Най-голямото леке е Данона, който вече е депутат, което е най-трагично и смешното

Не е точно така. Сагата тепърва ще започва с делата които ще бъдат заведени срешу България от хората със сметки > 100к евра.

На какво правно основание реши, че някой може да съди България за това??

Кирчо с охрана? Кога това по-точно? Не мога да свикна още с мисълта колко е пораснал, аз си го помня на височината на масата в Джъмпа.  

Кирчо с охрана? Кога това по-точно? Не мога да свикна още с мисълта колко е пораснал, аз си го помня на височината на масата в Джъмпа.  

Ами в Галакси, в Бачи, аз лично поне там съм го виждал сигурно и другаде...

Изключително земно се мъкне с охрани по баровете и се мисли за някой си малкия Търев... Най-голямото леке е Данона, който вече е депутат, което е най-трагично и смешното

На какво правно основание реши, че някой може да съди България за това??

Аз нищо не съм решил, те хората така разправят:

"Според юристи, с които "Правен свят" се консултира, това са умишлени действия, които предполагат възможност за завеждане на дела срещу БНБ и държавата от вложителите на КТБ.

Те изхождат от предпоставката, че

надзорната дейност на БНБ и нейните длъжностни лица върху банковия сектор представлява административна дейност.

Държавата носи отговорност за вредите, причинени на гражданите и юридически лица от тази дейност, включително отговаря и за бездействията на нейните административни органи и техните служители."

Разправят и за щети от 10 до 13 млрд. лв. ;)

И все пак реши реши, че това е охрана. С рентгеновото си зрение. Най-вероятно са били обичайните батковци от антуража. 

Хахахаха ОК ти знаеш всичко, най-вероятно са били случайни минувачи

Те щетите че ги има е ясно, въпросът е че за тези неща няма как да осъдят държавата, все едно вложителите в Lehman Brothers да осъдят Щатите да им върнат парите :)

Edited by NEO_DDT