RaptoR Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 WOHOW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Европа разреши развод с парното! Хип, хип - УРАААААА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Кое му е ура-то? едва ли някой ще го види това изпълнено някога, а ако случайо се случи, то веднагически загубите ще бъдат прехвърлени върху останалите потребители, ЕСТЕСТВЕНО. Във всички случаи доставчикът няма да загуби нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 (edited) Между другото това е най-добрата банка у нас.Мнението ми е на човек обиколил топ 5 в Бг. И аз съм доволен от нея.... но не и от интернет банкирането им което работи само с internet explorer/firefox и ми се налага да имам и електронен подпис за да е активно а не пасивно.....преди време си работеше и с инсталиран сертификат но вече не, искат електронен подпис какъвто нямам, съответно не мога да си активирам и булбанк мобайл и съвсем скоро ще ги напусна. Edited October 29, 2014 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 http://www.dnes.bg/usa/2014/10/29/neveroiatno-no-fakt-moje-i-sam-da-se-pregazish-s-kolata-si.243686 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Кое му е ура-то? едва ли някой ще го види това изпълнено някога, а ако случайо се случи, то веднагически загубите ще бъдат прехвърлени върху останалите потребители, ЕСТЕСТВЕНО. Във всички случаи доставчикът няма да загуби нищо. Що пък да не? Все пак е някакъв напредък. Докато хората не почнат да си търсят правата, все ще сме на тоя хал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 (edited) http://www.marica.bg/evn-%D1%81%D0%B5-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%BF%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B0-%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%B1%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0-news318818.html Дърпат се...мнОООго неудобна директива ! Edited October 29, 2014 by maistor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 http://www.dnes.bg/usa/2014/10/29/neveroiatno-no-fakt-moje-i-sam-da-se-pregazish-s-kolata-si.243686 Това баба ми успя да го осъществи без никаква цигара. Слава богу Ладата беше качена на бордюр и я "прегази" само с вратата, та се отърва със счупена ръка и три счупени кости в ходилото... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 (edited) http://www.marica.bg/evn-се-дърпа-такса-тръба-остава-news318818.html Дърпат се...мнОООго неудобна директива ! Ако това за директивата е вярно, с кеф ще си дам парите на адвокат и ще ги съдя до дупка. Да не говорим за един групов иск от целия вход/блок. П.С. Сега го даваха по новините. Търсят отговор от държавата, а тя мълчи = политически чадър!!! Edited October 29, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 И аз съм доволен от нея.... но не и от интернет банкирането.... Не предлагат ли Токен-и?С тях не ти трябва ел.подпис.Иначе друг вариант е Прокредит-банкирането е с Тан кодове,пак няма еп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Злобиле, проблемът ми, който съм коментирал по-горе. РЕАЛНО банкирането работи само с ИЕ и по-старите версии на Мозила, щото в новата сертификата дава бъг. Куцо е. Но мобилното е ок, поне аз не съм имал проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Да бе ама аз смених лаптопа и съответно се наложи отново да инсталирам сертификатите за да мога да го ползвам активно, а за да си активирам мобилното ми трябва активиращият пин който мога да изпратя само през "активно банкиране"..... общо взето само заради това ще я сменя тая банка, сменил съм няколко никога не съм имал толкова дебилни проблеми да си ползвам интернет банкирането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Любимото ми е в мобилното им приложение, е като дам нов превод и да ми забие приложението(Андроид версията) Обяснението беше - трябва да ходя до банката да си активирам някви права. Защо не мога през уеб формата или защо няма права, при положение, че сметката си е моя и цифровия ми подпис също не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Интересно, наистина. Явно разработчиците им ги мързи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Нищо не може да бие банка Пиреус и обяснението "ами транзакцията не минава, защото то сега правим приключване, ама то нали е 3 посред нощ, предполагаме че до 5:30 ще се възобнови обработката". Аз в този момент съм ял и пил в един ресторант във Вегас, където изобщо не е 3 посред нощ и като попитах онази патица какво предлага - "да стоя в ресторанта още 2 часа и сметката, която междувременно натрупам дали те ще ми я покрият или да се хвана да им измия чиниите в ресторанта за да ми опростят сметката", тя ми мълчи и вика "ами извиняваме се за неудобството". Егати и международната кредитна карта, която работи когато и където си иска, а през нощта от 2 до 5:30 (нашенско време) не работи изобщо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 (edited) Експерт: Половината бензин не е бензин Точно вчера един колега се оплака, че е "само" 500лв назад заради последното зареждане от Лукойл. Ракета на НАСА се взриви при изстрелване Те ракета не могат да изстрелят, какво да говорим за друго Edited October 30, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Експерт: Половината бензин не е бензин Точно вчера един колега се оплака, че е "само" 500лв назад заради последното зареждане от Лукойл. Що? Какво е станало? От години зареждам в Лукойл-а преди надлеза на Карловско шосе и не съм имал проблеми с тяхни горива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Ако това за директивата е вярно, с кеф ще си дам парите на адвокат и ще ги съдя до дупка. Да не говорим за един групов иск от целия вход/блок. П.С. Сега го даваха по новините. Търсят отговор от държавата, а тя мълчи = политически чадър!!! Ами той нали президента ни Путю Маринкин си пи кафето с тях в самолета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Ракета на НАСА се взриви при изстрелване Те ракета не могат да изстрелят, какво да говорим за друго Не съм експерт но съм забелязал че космоса над щатите е много крив.Колко ли още издънки ще имат,дано да не се налага те да спасяват планетата като по филмите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Експерт: Половината бензин не е бензин Точно вчера един колега се оплака, че е "само" 500лв назад заради последното зареждане от Лукойл. Ракета на НАСА се взриви при изстрелване Те ракета не могат да изстрелят, какво да говорим за друго Баси, явно само аз нямам проблеми с Лукойл. Верно, че само от една единствена зареждам и то от скъпия бензин и газ, но гледам, че зареждат много коли нафта и то все съвременни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Не знам аз от Петрол слагам 98 защото картата ми е от тях и си я харесвам и като проценти и като факт че в 2 през нощта мога да ида да вкарам пари и след 15 мин да ги похарча а не като други банки - внасям днес, а мога да ги ползвам чак утре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 (edited) Сипвал съм 98 на Петрола на Васил Априлов и този на Източен - супер им е бензина. Но най-добрият е като че ли 100 октана на ОМВ на Санкт Петербург. Просто колите, които съм зареждал там, работят по друг начин, а може и да си внушавам де... На Лукойл зареждам 98 /обикновен/, но го има само на Брезовско, а където най-често зареждам в Тракия на SPS - 98 Ecto. Edited October 30, 2014 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Аз лично зареждам САМО от ЕКО и Лукойл. Как така 11 години нямам проблеми... Странно. Поредната журналистическа дрисня. Много ясно, че като заредиш в бензиностанцията на Мунчо в Кърнаре ще бъдеш прецакан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 И аз зареждах на Еко, но откакто ги хванах да ми сипват 39 литра газ в 37 литрова бутилка, в която имаше газ, не зареждам там. Само инцидентно някъде сипах, не помня защо дори, но беше бензин. Как на Лукойл досега не ми сипаха повече от 32 литра, при това няколко пъти празна. А те убавци 39 и още можеше, но го накрах да спре. Викнах шефа на обекта, показах му бутилката с паспорта, казах му, че му давам 20лв., а ако иска другите 25 да викаме проверка и журналисти. Оня смени 5 цвята, взе 20-ката, извини се и се прибра в обекта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Само дето Петрол вече зареждат от Лукойл базите. Нещо са почнали да ги обявяват във фалит или от сорта и базата, поне преди 2 месеца беше затворена. И зареждаха цистерните с лукойлски горива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts