RaptoR Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Верно - ей го депутата: Китка е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Тоя Чоков ли е чукундур ли е ако са верни описанията на делата му толкова ли не се намериха примерно 3-ма МЪЖЕ да го пообработят за няколко седмици,ама сериозно да го превъзпитат.Та да стане мек като дунапрен.Но като че ли такива липсват в тая страна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 (edited) Глобиха турския език на Местан Поне да бяха писали сумата, но едва ли ще е дори четирицифрена. Бълха ги ухапала. Разследването на тежката катастрофа до моста на Герджика към своя край Добре бе, тоя няма ли поне 3-4 нарушения?Кара със 100+ , минава на червено и т.н. Edited October 16, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Гледах някакви новини от нашенско...България се превръща в Бандития... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Гледах някакви новини от нашенско...България се превръща в Бандития... Ти пък кога стана калайджия, че успя да ти се начерни и задникът? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Гледах някакви новини от нашенско...България се превръща в Бандития... Превръща? Тя от доста време не е преставала да бъде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/gotov_e_proektat_za_voynishkiya_pametnik_v_ndk_galeriya-257912.html Ейй, дано стане! Галине, мен гъза все си ми е бил черен - мое да ти пратя малко ползван гъзпапир да се убедиш. Дедо - сега е мега-хипер-дупер явно вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 http://25chasa.eu/?p=7112 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Не е вярно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 8393 лева заплата за шефа на ДКЕВР Малко им бяха яйцата на гадините!!! И нещо позитивно: Радио „Фокус”-Пловдив: От 1 ноември забраняват паркирането в квартал „Капана” в града Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Радио „Фокус”-Пловдив: От 1 ноември забраняват паркирането в квартал „Капана” в града Супер. Там направо не можеше да се минава. Сега остава да обяснят и къде има изградени паркинги, защото онзи до халите е прекалено малък. Освен да направят от едната страна на улиците някой да къса билетчета и да събира за 2лв/час. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 И в нашия вход станахме известни Комшийката е от 6-тия етаж, а стрелеца ми е съседа от ляво. Снощи до 9 часа обикаляха полицаи из входа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Край на сагата! Подписаха договора за 30-милионния заем! Ех, ако даваха ипотечни кредити с такава лихва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Ех, ако даваха ипотечни кредити с такава лихва...Аз имам ипотечен кредит с близка до тази лихва. Не е точно същата, но е доста под 5%. И ето нещо интересно: http://www.nytimes.com/2014/10/25/science/alan-eustace-jumps-from-stratosphere-breaking-felix-baumgartners-world-record.html?_r=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Аз имам ипотечен кредит с близка до тази лихва. Не е точно същата, но е доста под 5%. Българска банка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Българска банка? Да. В Уникредит. Водя им се специален клиент понеже си получавам заплатата от чужбина. Ползвам и доста преференциални условия. Лихвата която ти споменавам е за целият период, не за първата година. Въпросът е да ги убедиш, че не ти трябват парите им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 ..... В Уникредит.....Между другото това е най-добрата банка у нас.Мнението ми е на човек обиколил топ 5 в Бг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Поддържам. Никога не съм имал проблеми с Уникредит, като изключим, че на няколко месеца веднъж ми звънят и ме питат имам ли нужда от пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Аз също съм сменил доста банки. От тях съм най - доволен. Както им казах когато си откривам сметките: колкото по - рядко се виждаме, толкова по - добре ви работи системата. Виждаме се много рядко, да не кажа никога . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 (edited) Абе близка, близка едва ли е 3% Моята е мисля 6.3 за целия период. Което в началото като чуеш се кефиш. Проблема идва като видиш разбивката - 160лв главница и 320 лихва (обслужване, застраховка, тва онова и отиде 600лв) А и каква е разликата от къде ти идва заплатата?Трябва да питам да видим. Знам, че имаха оферта за добра лихва, но искаха заплата от рода на 3к (по спомени). П.С. Хич не съм доволен от банкоматите им (макар и да не са пряко техни). Винаги нямат пари, все нещо не им работи (визирам тези в Кичука, които се броят на пръстите на едната ми ръка). П.С2. Нещо май и тази тема отиде яко в офтопика.И за да не е баж така: Баракова се точи да оглави Комисията по образование После пак неходете да гласувате. Заслужаваме си управниците отвсякъде!!! Edited October 26, 2014 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Вероятно си подписал договор за много дълъг период. Нека да позная - 25 години? Лихвата е сложна. Колкото повече години толкова повече се набутваш с лихвата. При дълги периоди на изплащане става адски неизгодно. Виж някой онлайн калкулатор и си поиграй малко да видиш каква разлика се получава. На мен само 2-3 месеца лихвата ми изпреварваше главницата. Мога да ти препоръчам банкоматът който се намира до Петрол под надлез Родопи. Другият е до ОМВ в началото на надлеза. Идеята с доходите от чужбина е, че вероятно са не малко хора и целта им е да ги привлекат като клиенти. Голяма част от икониката ни е да се прелива от пусто в празно. Свежите пари на никой не са му излишни. Другият момент е с размерът на дохода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Ако ипотечният е за срок до 10 години, лихва под 5% е напълно постижима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Вероятно си подписал договор за много дълъг период. Нека да позная - 25 години? Лихвата е сложна. Колкото повече години толкова повече се набутваш с лихвата. При дълги периоди на изплащане става адски неизгодно. Виж някой онлайн калкулатор и си поиграй малко да видиш каква разлика се получава. На мен само 2-3 месеца лихвата ми изпреварваше главницата. Мога да ти препоръчам банкоматът който се намира до Петрол под надлез Родопи. Другият е до ОМВ в началото на надлеза. Идеята с доходите от чужбина е, че вероятно са не малко хора и целта им е да ги привлекат като клиенти. Голяма част от икониката ни е да се прелива от пусто в празно. Свежите пари на никой не са му излишни. Другият момент е с размерът на дохода. За 20 е Това за лихвата го знам, тъй като и аз (както предполагам всички теглили ипотечен) съм обикалял всички големи банки (дори и малки). Най-весело беше при Allianz Bank Този до Петрол редовно е празен, тъй като често взимам пратки там от Speedy и те като една "малка" фирма, нямат пост терминал, съответно става весело когато банкомата е празен или на син екран - BSOD (имам някъде снимка на телефона). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 (edited) Е глупости! До сега само веднъж не е работил и имаше тотален срив и веднъж нямаше десетачки и се теглеше само по кратно на 20 лв. Аз редовно, всеки ден си дърпам от там джобни щото не не обичам пачки и винаги ако е възможно плащам с карта, ама не навсякъде върви Edited October 26, 2014 by бат Ицо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 (edited) Да. В Уникредит. Водя им се специален клиент понеже си получавам заплатата от чужбина. Ползвам и доста преференциални условия. Лихвата която ти споменавам е за целият период, не за първата година. Въпросът е да ги убедиш, че не ти трябват парите им. Когато си на заплата положението е малко по-добре. Хем си получаваш парите по трудовия договор по сметка при тях хем е една и съща сумата и т.н. Докато при мен положението е малко по-различно. Но си прав - убедиш ли ги, че тези пари можеш и без тях тогава започват да ти се натискат да ти ги дават. Както имаше един лаф - "чудно нещо са банките - лятото се надпреварват да ти предлагат чадъри, а есента като завали си ги искат обратно" Edited October 28, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts