Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Тоя Чоков ли е чукундур ли е ако са верни описанията на делата му толкова ли не се намериха примерно 3-ма МЪЖЕ  да го пообработят за няколко седмици,ама сериозно да го превъзпитат.Та да стане мек като дунапрен.Но като че ли такива липсват в тая страна.

Глобиха турския език на Местан

Поне да бяха писали сумата, но едва ли ще е  дори четирицифрена. Бълха ги ухапала.

Разследването на тежката катастрофа до моста на Герджика към своя край

Добре бе, тоя няма ли поне 3-4 нарушения?Кара със 100+ , минава на червено и т.н.

Edited by exabyte

Гледах някакви новини от нашенско...България се превръща в Бандития... 

Ти пък кога стана калайджия, че успя да ти се начерни и задникът?

http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/gotov_e_proektat_za_voynishkiya_pametnik_v_ndk_galeriya-257912.html

Ейй, дано стане!

Галине, мен гъза все си ми е бил черен - мое да ти пратя малко ползван гъзпапир да се убедиш. Дедо - сега е мега-хипер-дупер явно вече.

Супер. Там направо не можеше да се минава. Сега остава да обяснят и къде има изградени паркинги, защото онзи до халите е прекалено малък. Освен да направят от едната страна на улиците някой да къса билетчета и да събира за 2лв/час.

Ех, ако даваха ипотечни кредити с такава лихва...

Аз имам ипотечен кредит с близка до тази лихва. Не е точно същата, но е доста под 5%.

И ето нещо интересно:

http://www.nytimes.com/2014/10/25/science/alan-eustace-jumps-from-stratosphere-breaking-felix-baumgartners-world-record.html?_r=1

Българска банка?

Да. В Уникредит. Водя им се специален клиент понеже си получавам заплатата от чужбина. Ползвам и доста преференциални условия. Лихвата която ти споменавам е за целият период, не за първата година. Въпросът е да ги убедиш, че не ти трябват парите им.

Поддържам. Никога не съм имал проблеми с Уникредит, като изключим, че на няколко месеца веднъж ми звънят и ме питат имам ли нужда от пари :D

Аз също съм сменил доста банки. От тях съм най - доволен. Както им казах когато си откривам сметките: колкото по - рядко се виждаме, толкова по - добре ви работи системата. Виждаме се много рядко, да не кажа никога :).

Абе близка, близка едва ли е 3% Моята е мисля 6.3 за целия период. Което в началото като чуеш се кефиш. Проблема идва като видиш разбивката - 160лв главница и 320 лихва :D (обслужване, застраховка, тва онова и отиде 600лв)

А и каква е разликата от къде ти идва заплатата?Трябва да питам да видим. Знам, че имаха оферта за добра лихва, но искаха заплата от рода на 3к (по спомени).

П.С. Хич не съм доволен от банкоматите им (макар и да не са пряко техни). Винаги нямат пари, все нещо не им работи (визирам тези в Кичука, които се броят на пръстите на едната ми ръка).

П.С2. Нещо май и тази тема отиде яко в офтопика.И за да не е баж така:

Баракова се точи да оглави Комисията по образование

После пак неходете да гласувате. Заслужаваме си управниците отвсякъде!!!

Edited by exabyte

Вероятно си подписал договор за много дълъг период. Нека да позная - 25 години? Лихвата е сложна. Колкото повече години толкова повече се набутваш с лихвата. При дълги периоди на изплащане става адски неизгодно. Виж някой онлайн калкулатор и си поиграй малко да видиш каква разлика се получава. На мен само 2-3 месеца лихвата ми изпреварваше главницата.

Мога да ти препоръчам банкоматът който се намира до Петрол под надлез Родопи. Другият е до ОМВ в началото на надлеза.

Идеята с доходите от чужбина е, че вероятно са не малко хора и целта им е да ги привлекат като клиенти. Голяма част от икониката ни е да се прелива от пусто в празно. Свежите пари на никой не са му излишни. Другият момент е с размерът на дохода.

Вероятно си подписал договор за много дълъг период. Нека да позная - 25 години? Лихвата е сложна. Колкото повече години толкова повече се набутваш с лихвата. При дълги периоди на изплащане става адски неизгодно. Виж някой онлайн калкулатор и си поиграй малко да видиш каква разлика се получава. На мен само 2-3 месеца лихвата ми изпреварваше главницата.

Мога да ти препоръчам банкоматът който се намира до Петрол под надлез Родопи. Другият е до ОМВ в началото на надлеза.

Идеята с доходите от чужбина е, че вероятно са не малко хора и целта им е да ги привлекат като клиенти. Голяма част от икониката ни е да се прелива от пусто в празно. Свежите пари на никой не са му излишни. Другият момент е с размерът на дохода.

За 20 е :) Това за лихвата го знам, тъй като и аз (както предполагам всички теглили ипотечен) съм обикалял всички големи банки (дори и малки). Най-весело беше при Allianz Bank :D

Този до Петрол редовно е празен, тъй като често взимам пратки там от Speedy и те като една "малка" фирма, нямат пост терминал, съответно става весело когато банкомата е празен или на син екран - BSOD (имам някъде снимка на телефона).

Е глупости! До сега само веднъж не е работил и имаше тотален срив и веднъж нямаше десетачки и се теглеше само по кратно на 20 лв. Аз редовно, всеки ден си дърпам от там джобни щото не не обичам пачки и винаги ако е възможно плащам с карта, ама не навсякъде върви :)

Edited by бат Ицо

Да. В Уникредит. Водя им се специален клиент понеже си получавам заплатата от чужбина. Ползвам и доста преференциални условия. Лихвата която ти споменавам е за целият период, не за първата година. Въпросът е да ги убедиш, че не ти трябват парите им.

Когато си на заплата положението е малко по-добре. Хем си получаваш парите по трудовия договор по сметка при тях хем е една и съща сумата и т.н. Докато при мен положението е малко по-различно. 

Но си прав - убедиш ли ги, че тези пари можеш и без тях тогава започват да ти се натискат да ти ги дават.

Както имаше един лаф - "чудно нещо са банките - лятото се надпреварват да ти предлагат чадъри, а есента като завали си ги искат обратно"

Edited by djadomraz