Grimjaur Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Украинците се появят точно преди 100г - 1914г. Дотогава те се наричат руснаци или малоруси и езикът им е малорусийски диалект на древноруския. Тоя еврокомисар, дето искаше ЕС да се жалва във Всемирната търговска организация от санкциите на Русия, се оказа, че ще го съдят за финансови измами и икономически престъпления. Рубладжии, нали?http://www.europarl.europa.eu/news/en/news-room/content/20140915STO62305/html/Import-ban-how-Russian-measures-are-affecting-European-companies?epbox%5Breference%5D=20140915STO62305&epbox%5Bembed%5D=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 http://informaciq.net/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-13-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BE.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 След 1 октомври издръжката на четиричленно семейство ще скочи със 187 лева... След повишението на цената на тока с около 10 процента месечната издръжка на четиричленно семейство с две деца, които са харчили 2 375 лева, ще се увеличи със 187 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Лоши новини от Германия свалят еврото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 На мен по-евтино евро ми харесва. Колкото по-евтино толкова повече ми харесва... Не знам защо си написал че новините са лоши, на мен ми харесват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 Щото четеш "Трета възраст" само, зат'ва Ще вдигнем износа към щатите, че все се мръщят, че им е скъпо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 30, 2014 Share Posted September 30, 2014 На мен по-евтино евро ми харесва. Колкото по-евтино толкова повече ми харесва... Не знам защо си написал че новините са лоши, на мен ми харесват Всъщност просто копирах заглавието. Не знам дали е лошо или добро, просто не ми харесва всичко това което става в Европа. Твърде много чиновници, твърде зависима политика от САЩ и Русия....всичко ми изглежда ...някак много апокалиптично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 "Европа" водеше независима политика. Преди 70 години Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 http://9to5mac.com/community/bulgarian-carrier-advertises-nonexistent-black-iphone-6-and-i-want-it/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Ами спада може да се хареса единствено на някои износители, които евентуално ще им се увеличи износа или на такива, които работят с долари и заплатата им е такава. И в краен случай има много повече негативи, понеже всичко идва главно от Китай, а там тъгуват с долари, както и на много места по света, т.е. ни правят още по-неплатежоспособни, а американците още по-ларж... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 А на теб не ти ли се иска вместо китайски стоки да купуваме на същата цена стоки произведени в ЕС? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 А на теб не ти ли се иска вместо китайски стоки да купуваме на същата цена стоки произведени в ЕС? Че то има ли такива? Най-ферта ще е за хората с кредити в евра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Когато вноса от Китай стане неизгоден защото е скъп ще се стимулира и родното(ЕС) производство, а това ще доведе до повече заетост и по-високи доходи. И не си мисли, че китаеца като ти дава оферта не ти смята цените в евро. Много добре си правят сметка тарикатите и цените в долари са винаги съобразени с това колко те си мислят, че можеш да дадеш за даден продукт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 А на теб не ти ли се иска вместо китайски стоки да купуваме на същата цена стоки произведени в ЕС? Ами иска ми се да съм по-платежоспособен, а със спад на еврото това няма как да стане. Това, което по-скоро би станало е да увеличат цените в Европа. Т.е. пак се връщаме на това, че ще обеднеем още повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Връщаме се на това, че коментираш неща от които май хал хабер си нямаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Не е нужно да съм финансист с 20 годишен опит, за да ти кажа, че спад на еврото не е добре. Не случайно никой не се радва при спадове...Не мога да ти разбера гледната точка. Кой е цъфнал, като валутата му се срива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Този който иска да произвежда и да изнася и този на който му плащат в долари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Не е нужно да съм финансист с 20 годишен опит, за да ти кажа, че спад на еврото не е добре. Не случайно никой не се радва при спадове... Не мога да ти разбера гледната точка. Кой е цъфнал, като валутата му се срива Сриването и умишлено контролирания под някакъв праг курс за да е силен износа са различни работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Ами спада може да се хареса единствено на някои износители, които евентуално ще им се увеличи износа или на такива, които работят с долари и заплатата им е такава. И в краен случай има много повече негативи, понеже всичко идва главно от Китай, а там тъгуват с долари, както и на много места по света, т.е. ни правят още по-неплатежоспособни, а американците още по-ларж... Ако логиката ти беше вярна, китайците щяха да искат да се вдига тяхната валута а е правят какво ли не само и само да е евтин китайския Юан. Връщаме се на това, че коментираш неща от които май хал хабер си нямаш +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8_18760/%D0%92%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%B5-%D0%94%D0%9F%D0%A1-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B8-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B8-%D0%B3%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D1%81-%D0%91%D0%91%D0%A6_397440.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/redakcionni_komentari/2014/10/03/2392846_da_si_naznachish_regulator/ Ето само един от примерите, какво правеха дружките на Боко тиквата докато беше на власт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 http://www.investor.bg/analizi/91/a/evropeiski-zombita-na-ikonomiite-180967/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Малко късно го забелязах,но струва ми се ,че не е отразено тук: ЕК започна наказателна процедура заради блокираните вложения в КТББлейте,овце,блейте.Първо ще ви острижат после и под ножа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ПОГЛЕДНЕТЕ депутата от региона!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Ако имаш пред вид този НЕ Е депутата,а оня разпасал се изверг от с.Галиче дето стана известен още преди 10-а години с брутално насилие спрямо инакомислещите съселяни. Ценко Чоков. Боже,боже,още не е опандизен.Тук го дават като привърженик на Герб. Edited October 14, 2014 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts