Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Украинците се появят точно преди 100г - 1914г. Дотогава те се наричат руснаци или малоруси и езикът им е малорусийски диалект на древноруския.

Тоя еврокомисар, дето искаше ЕС да се жалва във Всемирната търговска организация от санкциите на Русия, се оказа, че ще го съдят за финансови измами и икономически престъпления.

Рубладжии, нали?
http://www.europarl.europa.eu/news/en/news-room/content/20140915STO62305/html/Import-ban-how-Russian-measures-are-affecting-European-companies?epbox%5Breference%5D=20140915STO62305&epbox%5Bembed%5D=true

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

След 1 октомври издръжката на четиричленно семейство ще скочи със 187 лева...

След повишението на цената на тока с около 10 процента месечната издръжка на четиричленно семейство с две деца, които са харчили 2 375 лева, ще се увеличи със 187 лева.

На мен по-евтино евро ми харесва. Колкото по-евтино толкова повече ми харесва... Не знам защо си написал че новините са лоши, на мен ми харесват

Всъщност просто копирах заглавието. Не знам дали е лошо или добро, просто не ми харесва всичко това което става в Европа. Твърде много чиновници, твърде зависима политика от САЩ и Русия....всичко ми изглежда ...някак много апокалиптично.

Ами спада може да се хареса единствено на някои износители, които евентуално ще им се увеличи износа или на такива, които работят с долари и заплатата им е такава. И в краен случай има много повече негативи, понеже всичко идва главно от Китай, а там тъгуват с долари, както и на много места по света, т.е. ни правят още по-неплатежоспособни, а американците още по-ларж... 

А на теб не ти ли се иска вместо китайски стоки да купуваме на същата цена стоки произведени в ЕС? 

Че то има ли такива? :D

Най-ферта ще е за хората с кредити в евра ;)

Когато вноса от Китай стане неизгоден защото е скъп ще се стимулира и родното(ЕС) производство, а това ще доведе до повече заетост и по-високи доходи.

И не си мисли, че китаеца като ти дава оферта не ти смята цените в евро. Много добре си правят сметка тарикатите и цените в долари са винаги съобразени с това колко те си мислят, че можеш да дадеш за даден продукт.

А на теб не ти ли се иска вместо китайски стоки да купуваме на същата цена стоки произведени в ЕС? 

Ами иска ми се да съм по-платежоспособен, а със спад на еврото това няма как да стане. Това, което по-скоро би станало е да увеличат цените в Европа. Т.е. пак се връщаме на това, че ще обеднеем още повече.

Не е нужно да съм финансист с 20 годишен опит, за да ти кажа, че спад на еврото не е добре. Не случайно никой не се радва при спадове...
Не мога да ти разбера гледната точка. Кой е цъфнал, като валутата му се срива :D

Не е нужно да съм финансист с 20 годишен опит, за да ти кажа, че спад на еврото не е добре. Не случайно никой не се радва при спадове...

Не мога да ти разбера гледната точка. Кой е цъфнал, като валутата му се срива :D

Сриването и умишлено контролирания под някакъв праг курс за да е силен износа са различни работи.

Ами спада може да се хареса единствено на някои износители, които евентуално ще им се увеличи износа или на такива, които работят с долари и заплатата им е такава. И в краен случай има много повече негативи, понеже всичко идва главно от Китай, а там тъгуват с долари, както и на много места по света, т.е. ни правят още по-неплатежоспособни, а американците още по-ларж...

Ако логиката ти беше вярна, китайците щяха да искат да се вдига тяхната валута а е правят какво ли не само и само да е евтин китайския Юан.

Връщаме се на това, че коментираш неща от които май хал хабер си нямаш :)

+1

• 2 weeks later...

Малко късно го забелязах,но струва ми се ,че не е отразено тук:

ЕК започна наказателна процедура заради блокираните вложения в КТБ

Блейте,овце,блейте.Първо ще ви острижат после и под ножа.

Ако имаш пред вид този 

Image_4304547_126.jpg

НЕ Е депутата,а оня разпасал се изверг от с.Галиче дето стана известен още преди 10-а години с брутално насилие спрямо инакомислещите съселяни.

Ценко Чоков.

Боже,боже,още не е опандизен.Тук  го дават като привърженик на Герб.

Edited by galaxi