Midex Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Абе то зимна гума е ясно какво е, защото си пише на нея, че е зимна ; въпросът е какво става ако някой кара с всесезонни например, които не са нито летни, нито зимни...А иначе вместо да гадаем има или няма сняг след като е минал снегорина и дали пък не е навалял междувременно след като сме тръгнали на път, по-добре да го бяха направили от едикой си до едикой си месец, без значение, че в някои региони на страната "практически не падало сняг". В случая даже не е важно пада или не пада сняг, а това, че през тези месеци все има време когато температурите са достатъчно ниски, че да втвърдят каучука на лятната гума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 (edited) С това не съм съгласен, щото това какво е написал китаеца нищо не значи. Да не говорим, че стара зимна гума не става за нищо, камо ли пък за зимата. А това с леда пък е тотален абсурд. ПП Мисля, че няма официална маркировка за "зима" или "сняг" (освен M+S, което е неприложимо за леки коли). Edited October 13, 2016 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Я вземи по-добре да станеш един депутат и да предложиш твоя версия кога с какво трябва да се кара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 ... ПП Мисля, че няма официална маркировка за "зима" или "сняг" (освен M+S, което е неприложимо за леки коли). Що М+S да не е приложимо за леки автомобили? Доколкото знам снежинката е индикацията за сняг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Той говореше за китайските гуми - че не е сигурен как са произведени и какво влагат китайците в тия букви и символи. Според мен обаче ако трябва да се съобразяваме с всяка една възможна ситуация кой какви гуми си е купил и откъде...и дали е минал преди малко снегоринът или не - няма да може да се оформи и един единствен закон. То вярно, че ситуациите в живота с многобройни и няма как да бъдат обхванати всичките, но именно затова се прави едно средно обобщено правило, което обхваща големия процент от случаите и се спазва от всички, дори и от тези, които излизат по една или друга причина от това правило.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Я вземи по-добре да станеш един депутат и да предложиш твоя версия кога с какво трябва да се кара. Първата ми работа ще е да забраня на хората да карат по обществени пътища! Само машини. Що М+S да не е приложимо за леки автомобили? Доколкото знам снежинката е индикацията за сняг. .. M+S е по-скоро идентификация на грайфера и тези гуми са основно за високо-проходими автомобили. Има я на доста "всесезонни" също (те нали уж са изключени от закона). Планината я има в няколко форми, което ме кара да смятам, че това не е сертификационен, а маркетинг символ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Остави планината, става дума за снежинката - тя е най-достоверна. Освен това няма как да забраниш това, дето ти се иска, защото опозицията веднага ще те прецака, така че само може да го предложиш...и между другото да изясниш откъде ще дойдат финансите за грандиозното ти начинание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 T.e. досега зимните гуми не са били задължителни през зимата??? Естествено, те и сега не са ================================ NO COMMENT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Първата ми работа ще е да забраня на хората да карат по обществени пътища! Само машини. M+S е по-скоро идентификация на грайфера и тези гуми са основно за високо-проходими автомобили. Има я на доста "всесезонни" също (те нали уж са изключени от закона). Планината я има в няколко форми, което ме кара да смятам, че това не е сертификационен, а маркетинг символ. Бъркаш се. M+S е маркировка на зимна и всесезонна гума. Ако има снежинк е зимна, ако няма е всесезонна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 УНИКАЛНО! Шапки долу и бурни овации лично от мене... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Роми се гавриха и изнасилиха 12-годишно момиче - кой малоумен съдия дава тези присъди и как точно мисли, че са справедливи??! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Нека всеки, който има Кеворк за нещо повече от жалка мижитурка прочете следните редове:https://bivol.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BA-%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BA%D1%8F%D0%BD.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Нека всеки, който има Кеворк за нещо повече от жалка мижитурка прочете следните редове: https://bivol.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BA-%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BA%D1%8F%D0%BD.html На агент Димитър никога не съм вярвал. Само един виден гербераст тук му се радва на глупостите. Не съм прочел статията все още. На Бивол се абонирах всеки месец да ги финансирам . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 (edited) Нека всеки, който има Кеворк за нещо повече от жалка мижитурка прочете следните редове: https://bivol.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BA-%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BA%D1%8F%D0%BD.html Е,и,какво от това?! Днес доносите и подобно събиране на информация макар и без анализ като тоя от материала по-горе е обичайна практика и на ниските нива.В службата чрез отдел "Човешки ресурси" официално и по определени методики що се касае до работата та до входа на блока на битово ниво,където пенсиите и тези без работа се отдават на злобно клюкарене.Навсякъде,където съм работил има видеонаблюдение на конкретно работно място-върха на простотията "мениджърска" беше купуването на голям LCD телевизор в помещението,където се събираха началниците-хора без някакви изявени способности.Та идеята им беше да следят какво става навсякъде и какво правят нископлатените им служители.И навсякъде,където съм бачкал е имало поне един,който споделя какво правят колегите му в замяна на възлагане на по-малко работа. Та Кеворкян и да ги писал тези неща преди много,много години това не лишава днешните му изяви от достоверност и точна констатация. Edited October 16, 2016 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Е,и,какво от това?! Днес доносите и подобно събиране на информация макар и без анализ като тоя от материала по-горе е обичайна практика и на ниските нива.В службата чрез отдел "Човешки ресурси" официално и по определени методики що се касае до работата та до входа на блока на битово ниво,където пенсиите и тези без работа се отдават на злобно клюкарене.Навсякъде,където съм работил има видеонаблюдение на конкретно работно място-върха на простотията "мениджърска" беше купуването на голям LCD телевизор в помещението,където се събираха началниците-хора без някакви изявени способности.Та идеята им беше да следят какво става навсякъде и какво правят нископлатените им служители.И навсякъде,където съм бачкал е имало поне един,който споделя какво правят колегите му в замяна на възлагане на по-малко работа. Та Кеворкян и да ги писал тези неща преди много,много години това не лишава днешните му изяви от достоверност и точна констатация. Къде си бачкал ти бе, човек!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 (edited) В големите печатници на Пловдив преди да намеря и заслужа сегашната си позиция в свястна фирма И мнението ми по-горе се базира също и на немалкото срещи с представители от "Човешки ресурси" на всякакви компании та ги знам какво представляват и без да съм имал един работен ден.Само не си прави някакви грешни изводи. Edited October 16, 2016 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Аз лично ще изчакам да видя какво ще каже самият Кеворк по въпроса. Попрочетох малко от тия доноси и от това, което виждам или той изцяло се е променил, или тия неща не са писани от него. Това не е неговия начин на писане и изразяване като цяло. А чедата на ДС да сочат пръст към някого, че бил в ДС е меко казано смехория. И да финансират и Биволъ - СМЕХ. Може би трябва да им се подскаже да си проверяват спонсорите на тия хора... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 А чедата на ДС да сочат пръст към някого, че бил в ДС е меко казано смехория. И да финансират и Биволъ - СМЕХ. Може би трябва да им се подскаже да си проверяват спонсорите на тия хора... Това явно е насочено към мен. Нещо си в огромно заблуждение. Нямам дори и роднина който да е бил свързан с ДС, да не говорим пък за семейството. И да плащам си всеки месец на Бивол-а. Ако искаш и ти можеш да го направиш: https://shop.bivol.bg/bivol-tax Герберастите обаче не го правят! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Относно ДС. Ще ви припомня един цитат на Т.Колев, по повод подобни обвинения - "Нямаше човек, на който ДС да е казала "Ела" и той да не е отишъл". Толкова. Вие си се обяснявайте тука в любов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Това явно е насочено към мен. Нещо си в огромно заблуждение. Нямам дори и роднина който да е бил свързан с ДС, да не говорим пък за семейството. И да плащам си всеки месец на Бивол-а. Ако искаш и ти можеш да го направиш: https://shop.bivol.bg/bivol-tax Герберастите обаче не го правят! Някой явно не може да прежали горчивата истина за любимеца си - агент-доносник Димитър, затова го подкарва с тактиката "всички са маскари". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Притеснително и същевременно очаквано имайки предвид последните 30 години... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Абе, бай Х**, ти с кого се държиш така, бе. Това да не ти е махалата?! видео Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Това нарочно исках някой друг да го постне... ================================================ Големият бариерен риф беше обявен за мъртъв от учените след 25 милиона години съществуване, с което беше сложен край на цветния живот на най-голямата единична структура от живи организми в света, пише New York Post. А това няма дори да започвам да го коментирам, защото има шанс да избухна с тонове псувни. Да не бях отварял линка... ================================================ Междувременно поредния мащабен ГРАБЕЖ с възможно най-евтините номера и трикове, наглост до безкрай и разбира се - държавно безхаберие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Това нарочно исках някой друг да го постне... Това се оказа hoax. Макар и да присъства, т.нар. bleaching ефект, Големият коралов риф изобщо не е умрял и некролозите за неговата кончина са точно преднамерена и изопачена измама. Не, че не трябва да опазваме природата и океаните в случая, но подобни нямащи нищо общо с науката сензации са меко казано простотии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts