Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

Apple подготвя поредната си иновация при лаптопите, която ще разграничи компанията от Купертино от повечето конкуренти. През второто тримесечие на 2012 г. се очаква нов модел MacBook Pro с резолюция 2880х1800 пиксела, съобщи digitimes.com, позовавайки се на производители на компоненти.

Явно ще изчакам няколко месеца със смяната на лаптопа...

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Мдаа, наистина е важно да си със силните на деня. Аз трябва да работя 2 години за 10000 а потния ще ги вземе за 1 час, а уж нямаш да има чалга, честно предпочитам Яница да ми пее за 1500 лв, отколкото тоя: http://news.plovdiv24.bg/310983.html

А ето какви ги е вършил и така хваления шопар: http://marica.bg/show.php?id=71560

Че Яница колко милиш, че ще вземе...има още няколко от женски пол дето ще вземат по 10 бона. Някъде бяха писали колко иска тиранозавър Лили Иванова и ония дърт рус гей от нейното време - Васил Найденов. 50 бона....ай сиктир.

Щото па група Габана ще напълни площата...мда

Това с винетките, дори и да стане, не виждам как хората ще могат да си искат обратно парите, само тези които си пазят старите винетки ще могат да имат основания да си искат парите.

Ае кво стана с тия теми бе?Това е 2рата която отварям в рамките на 5мин. и е пълно със спам.

След още много малко спамерите ще млъкнат за по седмица. angry1.gif

Бре, Яворчо много дейност взе да отчита. Добре, че хлапака се е олял, че да го хванат.Иначе щеше и до 2017-та да си цоца.

-Тате не бях аз, Ръдърфорд разби ядрото на атома.

-Да бе, да. Сега ще ми кажеш и че ГДБОП разби виртуална световна банка.

- Не бе тате, не била виртуална, а истинска. И не била банка, а група.

П.С. Интересно ми е какво точно са ударили ГДБОП на тая банка?!?И как във всичи е-медии темата е една и съща: "ГДБОП удари виртуална световна банка"

Edited by exabyte

Мисля, че на тази статистика трябва да се обърне внимание. Новината е малко стара, но на скоро бяха отново я цитирали по някои медии.

http://news.ibox.bg/news/id_1567660404

Edited by jjjjjk

...

И коментарите са интересни:

При претърсване на домашния адрес на З.С. са намерени ... над 20 пощенски кутии.

=========

Интересно пощенските кутии къде са били монтирани - на стената на входа или вътре в апартамента ? Защото ако са такива, каквито предполагаме че са, би трябвало да си стоят на разни сървъри, но по никакъв начин не могат да са на домашния адрес на въпросния З.С.

.. чужди данни, които били използвани за пазаруване на скъпи стоки от онлайн аукциони ... на стойност не повече от 200лв

То като се замисли човек онзи колко да се е олял - едва ли е поръчал 100тина пратки в един и същи ден, нито пък си е купил кола.. та чудно ми е за каква сума става дума, защото така написано май е само отчитане на дейност.

И коментарите са интересни:

То като се замисли човек онзи колко да се е олял - едва ли е поръчал 100тина пратки в един и същи ден, нито пък си е купил кола.. та чудно ми е за каква сума става дума, защото така написано май е само отчитане на дейност.

Проблема си мисля идва от това, че като мине 20тина пъти номера и вдигаш летвата :) Принципно, ако не се лъжа имаше суми ( нещо от рода на до 100$ ) за който банката не се занимава да наема адвокати и да се правят разследвания.Всеки може да си даде данните доброволно и после да каже, че са го скимили :)

Проблема си мисля идва от това, че като мине 20тина пъти номера и вдигаш летвата :) Принципно, ако не се лъжа имаше суми ( нещо от рода на до 100$ ) за който банката не се занимава да наема адвокати и да се правят разследвания.Всеки може да си даде данните доброволно и после да каже, че са го скимили :)

Не и нашенска банка. Освен това ще те бастърдисат за преиздаване на картата някой лев та няма кой знае каква далавера да се разправяш. И не на последно място това може да го направиш един или 2 пъти на 3тия банката ще ти анулира картата и любезно ще те помоли да им се издължиш и да си потърсиш друга банка да те обслужва.

• 2 weeks later...

ИНТЕРЕСНО! От една страна идеята е добра и следва да се изпълни. От друга страна - още не са почнали и раздуват сумата ЗВЕРСКИ!

Ами нали трябва да се вземат едни пари....? Що не вземат сградата на Бай Мангал Рашков, дето е до Понеделник пазара? Тя си е напълно завършена и само чака да и бъдат оправени документите.

Първо, щото няма как да се вземат едните пари и второ, щото е публична тайна, че Б.Б. и СиЕ са били чести гости на софрата му. Естествено, това го твърдят само съседите на циганина, а те не са надежден източник... и след като от кораба майка подобна информация не е спускана, значи няма такова нещо...

Чек са! Оная сграда е за бутане по закон! Защото носещата колона е стъпила на тротоара! laughing.gif

Естествено се направиха едни еквилибристики, та се измени градоустройствения план и там вече не е тротоар (?!?!?), вероятно след като са дадени едни пари... Но това е типично за България...

------------------------

ЧУДЕСНО!

Къде е оня мазен, фъфлещ тъпак сега, кретен с кретена...

Батерията ще се разтече МНОГО преди тия 15 години. Някой пак е объркал цифрите или е пропуснал запетаята. laughing.gif

Всъщност, технологично е напълно възможно.... Ако искаш мини през базата и ще ти покажа изрядно работещи батерии на повече от 10 години (датата на производство си я пише на табелките на съоръженията, а батериите са не сменяеми, като някои от тях дори не са акумулаторни...)

Не става дума за разтичането...

В шкафа си имам една българска батерия (сантиментален спомен от младежките ми години), 1.5 волтова, от ония дебелите (мисля, че се водеше LR20), произведена в Никопол през месец септември 1988 година (датата е щампована в метала на дъното). Ползвал съм я преди 20+ години в един фенер и няколко месеца след това фенерът се развали. Изкарах батериите и ги забравих в един шкаф, след това се местих по разни жилища и т.н. Преди няколко години открих случайно тази батерия и от интерес реших да я замеря - седеше си на същия волтаж, както по времето когато я изкарах от фенера. Преди 5 минути отново я замерих - показва си същите 1.370 волта и няма намерение да ги намаля - най-вероятно още през '88-ма са ми пробутали по погрешка оная секретна руска разработка с атомните батерии за руските подводници. :bgrin:

А за телефона...учудването ми беше за това как на стендбай може да изкара толкова време - какво харчене на енергия са направили, че да не се изтощи още на втората година...:confused