Jump to content
BulForum.com

Confederations Cup 2005

sincity

Кой вземе купата на конфедерациите?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Лемак? Тоя не съм го чувал. Ами според мен вече е време да се намери заместник на КАН, защото той доста остаря и скоро може би няма да може да се разчита на него  ;)

Има доста по-добри немски вратари от Леман...май той не е точният избор ;)

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

И двата отбора вкараха първите си 5 дузпи..всичко продължава :)

Аржентина е на финал ,6:5 при дузпите(7:6 краен) ;)

финал Бразилия - Аржентина, точно това исках :)

Това наистина са най-достойните финалисти, въпреки че Бразия се поосра малко срещу Япония. Финалът ще е непредвидим :punk

Май стана Копа Америка на финала,а?:)

Ще гледам с интерес! Много се мразят двата отбора! Най-вероятно да подходят предпазливо обаче за финала!

Германия ..

Предстоеше европейско в Португалия - кой изведнъж спечели ШЛ - Порто. На това европейско предстоеше олимпиада в Атина - кой спечели европейското - Гърция. Сега предстои(макар и след година) световно в Германия ..

УПС, е има и изключения!!!!! :)

Аве искам да ви попитам как ги избраха отборите за тая купа :confused Сори за офтопика...

6те шампиона на 6те континента плюс световния шампион и домакина на световното първенство. Тъй като Бразилия са шампиони на КОНМЕБОЛ и на света, Аржентина играя от страната на КОНМЕБОЛ като финалисти, защото финалистът от световното Германия така и така играе като домакин.

Мексико - шампион на КОНКАКАФ

Аржентина - финалист от Копа Америка и представител на КОНМЕБОЛ

Бразилия - световен шампион

Германия - домакин на световното

Гърция - шампион на УЕФА

Тунис - шампион на Африка (не помня, как се казваше федерацията)

Япония - шампион на Азия (пак така)

Австралия - шампион на Австралия и Океания (пак...)

УПС, е има и изключения!!!!! :)

Е, винаги има изключения ;)

А финалът ще е култов .. само да няма пак мизерии от страна на ЕК и да можем да си го гледаме спокойно :) Между другото в сряда е той, нали ?

Е, винаги има изключения ;)

А финалът ще е култов .. само да няма пак мизерии от страна на ЕК и да можем да си го гледаме спокойно :) Между другото в сряда е той, нали ?

Нямаше ли да го дават по канал 1 ?

Ако и канал 1 изключат, вече ще е луда мизерия :)

21.40 Футбол. Финална среща от турнира за Купата на Конфедерациите в Германия - 2005, пряко предаване от Франкфурт

Лемак? Тоя не съм го чувал. Ами според мен вече е време да се намери заместник на КАН, защото той доста остаря и скоро може би няма да може да се разчита на него  ;)

Леман имах предвит сгрешил съм буквчиката ... както и да е време е да се намери заместник на Кан но не и преди световното няма кой да го замести за 2006г. освен Леман другите нямат опит в националния и тепърва да се обиграват няма смисъл да си изиграе 2006г. световното Кан и след това явно Хилдебранд/мен не ме кефи но кво да се прави някак си не вдъхва респект като Кан а и е дребничък.../

иначе наистина се очертава приятен финал дано Аржентина да го вземат ...

Леман имах предвит сгрешил съм буквчиката ... както и да е време е да се намери заместник на Кан но не и преди световното няма кой да го замести за 2006г. освен Леман другите нямат опит в националния и тепърва да се обиграват няма смисъл да си изиграе 2006г. световното Кан и след това явно Хилдебранд/мен не ме кефи но кво да се прави някак си не вдъхва респект като Кан а и е дребничък.../

иначе наистина се очертава приятен финал дано Аржентина да го вземат ...

Според мен вратар №1 винаги ще си е КАН! Тоя Хилдебранд няма грам от опита на Кан и ще усере Германия на световното (ако пази той) :angry1

Дано да пази Кан :punk :punk :punk :punk :punk

И дано Аржентина да вземат купата на Конфедерацийте :punk :punk

Аве според мен Бразилия ще ги прегази и на този финал... Колкото до Кан беше уникален но вече остаря и почна да му се прецаква рефлекса...

Финала ще бъде много интересен мач. Ще го гледам (поне него) с интерес. Очаквам изключително дерби.

ЛУД е тоя АДРИАНО,ЛУД!1:0 за Бразилия :punk :)

Мухахахах!!2:0 :punk Кака!!! :)

'Много хубава крачка има Робиньо' :woot

Сега в момента финалът ли се играе :confused , защото не следя турнира (днес за първи път го заглеждам) :blink: ? И ако не ... кои два отбора са на финал ?

ПС ... и ако не днес , кога е финалът :( ?

упси , малко спам вкарах де :lol: :spam: чак сега видях :

21.40 Футбол. Финална среща от турнира за Купата на Конфедерациите в Германия - 2005, пряко предаване от Франкфурт

Аха рабзрах отговорът на въпросите ми :P

по темата :

За мен фаворит е Бразилия , дано на финала се развихрят и ни покажат малко техника ;) . Сега отивам да гледам :bgrin:

Ако не бяха и тия смотани коментатори, да ми развалят кефа ...............

Бразилейруш..!!!!!!!!!!!!

Кака трябваше да вкара сега,за да довърши 'гаучосите' :) Нищо,3:0-пак е добре ;)

Най-накрая!!

4:0-Адриано :)

Невероятен мач! :punk Отдавна не бях гледал такова зрелище (в същност от Милан - Ливърпул). Днес Бразилия бяха по-добри, но Аржентина не са за подценяване - и те ще играят важна роля на световното.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...