smsdeliverer Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Търся 3 звукови карти на PCI слот. Картите ми трябват без никакви екстри, възможно най-прости. Стерео максимум Единствено условие е да имат работещ вход за микрофон. Цените ги определяте вие. Предложения тук и на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Имам един ensoniq 1370 като го забучиш в PCI слота го разпознава като някакъв Creativ не се сещам къв точно перфектно стерео ако искаш 10 лв. и е твои виж тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 5 лева yamaha PCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Creative CT 4810 цена: по договаряне (олоко 15лв, може и коментар) Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 creative 128 - 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted June 10, 2005 Author Share Posted June 10, 2005 На Pero картата я взех вече и си бачка супер. Остават още две. Цената е определяща Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted June 12, 2005 Author Share Posted June 12, 2005 Намерих си още една...така че, само още една ми трябва. Никой ли няма стара звукова карта? И пак да кажа. Максимум 5-7лв. за картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Аз имам една картичка .... иначе колко канала е незнам ама си работи перфектно Yamaha има си Line in,Speakers,Microphone и Стандарт Гаме Порт ако се интересуваш ми 6 лв. и е твоя .... без тва живееш близко ... айде пиши ми в ICQ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.