samkijot Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 коя програма може да показва с флагче националността/местонахождението на peer-a от който сваляш/сваля от теб? ::edit:: благодаря. на мен ли ми се струва или с utorrent скоростта при upload-а много играе? ползвам предимно bitcomet-ата и там си е стабилно .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 utorrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Използвам темата да попитам нещо: Възможно ли е да настроя кометата да използва ограничението на скоростта и респективно да не го ползва през различни времеви периоди? Малко объркано зададох въпроса, затова ще дам пример.... Например в 10 часа вечерта синът ми играе на компютъра си и му трябва лента, а в същото време аз имам да тегля няколко големи файла. Ограничавам моето теглене от кометата (глобално за всички файлове или персонално за всеки...без значение). Да ама синът ми си ляга в 3 и вече не му трябва лента...аз обаче също съм си легнал и кометата продължава бавничко да си тегли с ограничението на скоростта...и на другия ден файловете още са доникъде... (допълнение: абонат съм на ЕК ). Та си мисля дали не е възможно по някакъв начин да задам да се изключи това ограничение след Х часа и отново да тегли с максималната скорост... П.П. Вариантът с ръчно изключване на ограничението от страна на сина ми преди да си легне отпада, защото съм му забранил да се приближава до компютъра ми на по-малко от 3 метра....колкото пъти го е пипнал, толкова пъти е омазал нещо.... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Само аз ли имам ужасни проблеми с тая програма??? Откак ползвам торенти съм с комета и допреди да си взема новата машина нямах никакви проблеми - напротив - все слушах псувни и оплаквания от други. При мен работеше стабилно и безупречно. Откакто обаче инсталирах версии 0.8х и сега вече 0.91 май - ПЪЛЕН БАТАК. Редовно самата програма увисва, пречейки много на цялата система, което ако не съм пред екрана да прегледам води до пълен блокаж и рестарт. При стартиране на програмата се стои по 2 минути и се мисли, често завършва и с блокаж и енд таск. Енд таск се налага понякога и като се задава даунлоуд на торент. Общо взето страшно съм недоволен. Смятам да минавам на нещо друго. Единственото което ме спира е че имам 2 мои торента, които сийдвам, а се каня да правя и трети доста голям и не знам ако мина на мю например дали ще мога да ги сийдвам с него без проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Единственото което ме спира е че имам 2 мои торента, които сийдвам, а се каня да правя и трети доста голям и не знам ако мина на мю например дали ще мога да ги сийдвам с него без проблеми... mi svalisi u i probvai,za6toto naistina ponqkoga mi ot4ita torrentite do 99,6% svaleno. @Midex ne polzvam cometata,no pri utorrent tazi funkciq e scheduler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 @po_taka, ще погледна utorrent, стига да е достатъчно стабилна като цяло. @R_a_p_t_o_R, аз съм все още с версия 0.61 точно поради тези причини...последната стабилна версия (поне за моя компютър). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 ъм искам да попитам защо с бит комета и с флаш гета ми сваля с малко по-малко от 300 кб/сек. от торенти с по 300 лиичъра и около 1000 сиидъра същото става и с торентите които са с по горе-долу 80 от двете ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 ъм искам да попитам защо с бит комета и с флаш гета ми сваля с малко по-малко от 300 кб/сек. от торенти с по 300 лиичъра и около 1000 сиидъра същото става и с торентите които са с по горе-долу 80 от двете ? защото това ти е максималната скорост и да да добавя-биткомета е зле-ползва много рам и зацикля чат-пат.уторент е истината а тогава да не би да е имало локална свързаност Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 защото това ти е максималната скорост и да да добавя-биткомета е зле-ползва много рам и зацикля чат-пат.уторент е истината ам когато излезна карбона в замундата ми дърпаше с някъде към 2000 кб/сек. а последния път когато бях с бит комета ми сваляше с около 500 от bt.wrzru.com версията е 0.90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 @R_a_p_t_o_R, аз съм все още с версия 0.61 точно поради тези причини...последната стабилна версия (поне за моя компютър). Абсолютно, но съм толкова бясен на тая тъпня че минавам на Мю. Много моля някой от занимаващите се с тракера да ми помгне да подновя сийда на двата си торента с Мю, понеже в едит торент не ми дава да подменя .торент файла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Ужасен проблем:До вчера имах около15 файла за сийд.А днеска като исках да сваля една програма ,полето беше празно и се сваляше само програмата.Кажете ми моля ви се как става тая работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Само аз ли имам ужасни проблеми с тая програма??? Откак ползвам торенти съм с комета и допреди да си взема новата машина нямах никакви проблеми - напротив - все слушах псувни и оплаквания от други. При мен работеше стабилно и безупречно. Откакто обаче инсталирах версии 0.8х и сега вече 0.91 май - ПЪЛЕН БАТАК. Редовно самата програма увисва, пречейки много на цялата система, което ако не съм пред екрана да прегледам води до пълен блокаж и рестарт. При стартиране на програмата се стои по 2 минути и се мисли, често завършва и с блокаж и енд таск. Енд таск се налага понякога и като се задава даунлоуд на торент. Общо взето страшно съм недоволен. Смятам да минавам на нещо друго. Единственото което ме спира е че имам 2 мои торента, които сийдвам, а се каня да правя и трети доста голям и не знам ако мина на мю например дали ще мога да ги сийдвам с него без проблеми... Напълно си прав всичко над V.0.70 е бъгаво.По старите версий са си супер,аз не сам имал проблеми с Бит комета.Четох по доста форуми и почти навсякаде пише,че 0.70 е най добрата версия.Аз съм с нея от поне 6,7 месеца и не сам имал абсолютно никакъв проблем!!! Та това е моя съвет слагайте 0.70 и това е ако не вярвате,че е най добрата прочетете малко по форумите на другите торент тракери и ще се уверите сами Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Теди върнах се на БитКомет - Мю-то ми скъса нервите - ебати боклука. Изтрих онзи стария проблемния торент - не ми даде и да направя нов като хората 3 пъти поред - заеми таа метла ВЕДНАГА. До всички: ПРАВИЛНАТА ВЕРСИЯ Е БИТКОМЕТ 0.61 Никакви повече ъпдейти не са нужни. Теди не знам тая 0.70 как е. С 0.61 за 2 минути всичките ми торенти се сийдват вече нормално без да се затормозя за секунда Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Ако няма да ползваш уТорент си инсталирай Азуреус. Малко е кофти в началото, доста опции има за нагасяне, а и доста ресурси (рам) точи, но ако имаш примерно 1ГБ няма да ги усетиш. Това са двата клиента, другото е бъгава история. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Ако няма да ползваш уТорент си инсталирай Азуреус. Малко е кофти в началото, доста опции има за нагасяне, а и доста ресурси (рам) точи, но ако имаш примерно 1ГБ няма да ги усетиш. Това са двата клиента, другото е бъгава история. Абе версията 0.61 на Кометата си е супер...никога не ми е бъгвала (дори и под 98SE)....за съжаление не мога да кажа хубави приказки за следващите версии (в интерес на истината прескочих 0.70...може и тя да е добра). Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ldmember Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Аз съм 0.70 и нямам абсолютно никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Я някой да каже как може да задам download лимит на всяка задача индивидуално. За upload знам как става, но за d/l май не са предвидили персонално за всяка задача, а само глобално за всички...опитах със сменяне на приоритета, но не върши работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Абе гледам че тука се нищят такива проблеми та и аз да си изплача мъката . От около 3 месеца съм с uTorrent и до преди 1-2 седмици нямаше никакви проблеми,обаче напоследък взе сам да си ограничава ъплоада на произволни нива,в смисъл че ако някво време "неопределено" съм имал ЪП примерно 800-900Кб се лимитира на толкова,обаче ако се сети да се ограничи в момент когато нивото е било примерно 10-12Кб и не съм се усетил, се сещате кво става при положение че тъкмо съм закачил нов торент!Може ли някой да ми обясни как се решава този проблем без да се преинсталира клиента? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Задаваш max upload rate 1300кб или колкото ти душа сака и си готов. Аз така реших проблема. А преди това си играех с настройките и си мислех че нещо не съм включил както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Ами да! И това си е вариант въпреки че,графиката на скоростта няма да изглежда добре (това в кръга на шегата).И все пак се чудя дали след като един път се е оакало няма съвсем да се омаже? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HouseMania Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Някой да има такъв проблем пробвал съм и с други версии http://store.picbg.net/pubpic/9F/17/4a74f271800f9f17.JPG Съжалявам за спама пробвах с мн вер само със 7мата не, сваляйте 0.70 и няма имате проблеми мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.