madnez Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 става дума за женска котка те са едни такива пухкави. Ако някой знае от каде мога да си взема или да ми подарят или де да знам. Пишете тук. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 става дума за женска котка те са едни такива пухкави. Ако някой знае от каде мога да си взема или да ми подарят или де да знам. Пишете тук. Мерси предварително. <{POST_SNAPBACK}> май са персииски - но не съм експерт, може и сибирски да се казват Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 ако това което търсиш са ангорски котенца(дълъг мек косъм, шарена окраска, сини очи, къси ушенца) - при баба ми в момента има 3 броя мъненки (на по 2 месеца) и адски сладки. за произход не питай щото котката-майка е дворна, т.е. абсолютно неконтролируема. ако те интересуват да ти подарим - пиши ми ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted June 9, 2005 Author Share Posted June 9, 2005 Abe mislq che sa tochno sibirski, ne darja da e 100% takava, prosto iskam kotka da e debela krasiva tromava s dalga puhkava kozina i da ne e zlobna. Spokoino jivotno da e, i az ne sam koi znae kolko zapoznat s porodite i manierite im Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.