Jump to content
BulForum.com

Predlojete mi dobri maistori...

JoroBoy

Recommended Posts

Аз също съм със Star Gas. Монтираха ми я в автокомплекс "Титан", който се пада зад Технополис (всъщност на гърба на новия магазин за подови настилки и килими). 3 години вече я имам и не ми е правила проблем. Цената с поставянето беше 400 лв (на моноинжекция), с 2 години/70 000 км гаранция.

Аз също съм със Star Gas. Монтираха ми я в автокомплекс "Титан", който се пада зад Технополис (всъщност на гърба на новия магазин за подови настилки и килими). 3 години вече я имам и не ми е правила проблем. Цената с поставянето беше 400 лв (на моноинжекция), с 2 години/70 000 км гаранция.

Veche otdavna ne sa tam....i az biah na starata kola s StarGas,no mi se shte sega da sloja Renzo Landi,ne che sum imal problemi.....a i veche nikoi ne dava 2 godini za sujalenie!

@ Stefcho "Алекс" на улица Лозенград. Работят добре, техните хора пишат статиите на списание Автогаз"....tva kude e batka?.....slagat li Renzo tia momzi???.....iskam maistorite da sa dobri poneje znaesh za ka kola staa vapros......ne mi se shte da preebat neshto........to i bez tva si ima risk ot gurmeji i drugi gluposti! :wacko:

Незнам дали сега се казва така фирмата но Landi Hartog са според мен най-добрите газови уредби!!Обаче идея си нямам ако се произвеждат кой ги продава или ако са със сменено име!!Иначе Ловатото също не са лоши!!Има един магазин в начлото на Васил Априлов срещу киното Гео Милев(сега незнам как се казва) отпред има наредени супер много газови бутилки!!Неможе да го изпуснеш :)

Едит:На Мария Луиза имаше един магазин които имаха и сервиз но сега незнам дали съществува този магазин!

Никакъв риск няма ако хората си свършат работата както трябва. Даже и да са пласмасови колекторите се слагат предпазители и всичко е ок. На служебната тойота карина има едно БРЦ, което май тези са го слагали, не е имало никакви проблеми вече 30000 километра.

Тук можеш да видиш точно къде е, а това им е страницата. Ходил съм и там до Шел на Лиляна Димитрова ама нещо не останах доволен.

Незнам дали сега се казва така фирмата но Landi Hartog са според мен най-добрите газови уредби!!Обаче идея си нямам ако се произвеждат кой ги продава или ако са със сменено име!!Иначе Ловатото също не са лоши!!Има един магазин в начлото на Васил Априлов срещъ киното Гео Милев(сега незнам как се казва) отпред има наредени супер много газови бутилки!!Неможе да го изпуснеш :)

Landi Hartog i Renzo Landi sa nai-dobrite uredbi spored GAS-adjiite!LOVATO veche se pravi samo v Turcia i Rumunia........demek e govno!!!Znachi principno tursia koi da mi sloji Landi taka da se kaje na-nai dobra cena i estestveno da bara dobre poneje kolata e FULL injekcia....a az shte slagam uredba tip konvenceionalna a ne Gazov injekcion i trebe maximalno da se izbara shtoto,ako mi napravi porajenia po kolata sha stane losho! :wacko:

Ами на моята Лада сега съм сложил един изпарител Landi Hartog който е бил на друга Лада такси така че можеш да си преставиш колко е карана!!Само ние с бащата сме навъртяли на този изпарител още поне 60000 километра така че купувай си такава уредба!!Като го разглобихме след тези километри да му сменим мембраните и да го поизчистим просто видяхме че няма какво да му се развали толкова добре е направен!!Преди това имахме руски изпарител ама от него не бяхме толкова доволни както от този нищо че е по-стар на години и километри :)

А защо не вземеш газов инжекцион ? Чиста работа, поне ще ти е мирна главата.

Mirna ama 1800 kinta pich!Sha go izbia sled poveche ot 2 godini....nema smisul da naliam tolko pari za uredba........puk i mnogo hora mi kazvat,che ako uredbata se barne dobre i po DVG-to niamam problemi nema da imam griji i s obiknovenno AGU!.....ama tvurdo sum reshil da slagam pa kvoto sabia pokaje.....sega v momenta na taa cena na benzina 120 leva na mesec na mi stigat mamka mu :angry1 .........puk i produljava da se vdiga :angry1

• 2 months later...

Добър ден колеги, хайде който е запознат да ми каже колко струва монтажа на една газова уредба, ако бутилката и изпарителя са от мен. Благодаря предварително :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...