Jump to content
BulForum.com

prodavam golqma kolona

Recommended Posts

Prodavam diskote4na tonkolona , 250W RMS , raboten diapazon 33hz-22000hz.

Razmeri 80(v)40(d)50(sh).Kolonata e na 1 mesec.bassa e 15 in4a.Edna sreda i 3 visoki.kolonata e s drujki i s kra4eta s mnoo qk 4in4.Snimki na kolonata ima tuk

CENA:270 lv.

На едни китайски ми прилича ;)

S dvete raze te podkrepqm.Ne 4e ne6to li4no ma nikoga ne bix dal tolkova kinti za tva 4udo Spored men 6a si q natvaril taq kolkona s okolko 100 kinta. Tolkova 6a mi izleze da si napravq edna 4e i po xubava 6a stani.Kak li 6a sviriii..... sa prai giyfta giyfta 4uvstvam.I kvi sa tiq diskoteki s takiva koloni nz tva pld go nqma nikude ako e nqkva selsa diskoteka moje.

Ako iskate , otidete do ruse i tam ima magazin na nekva nemska firma,ottam e kupena kolonata .

A koito misli 4e ne sviri ok da doide da q probvame.

A ako za 100lv moe da se napravi takava kolona az davam 100 lv da mi q napraite.

A mejdu drugoto cenata pada na 250 lv.

S dvete raze te podkrepqm.Ne 4e ne6to li4no ma nikoga ne bix dal tolkova kinti za tva 4udo Spored men 6a si q natvaril taq kolkona s okolko 100 kinta. Tolkova  6a mi izleze da si napravq edna 4e i po xubava 6a stani.Kak li 6a sviriii..... sa prai giyfta giyfta 4uvstvam.I kvi sa tiq diskoteki s takiva koloni nz tva pld go nqma nikude ako e nqkva selsa diskoteka moje.

За 100 лева трудно :) Аз имам подобни колони, но са с някакви немски говорители, свирят страхотно. Та тези ако се доближават си струват парите. Но ще е хубаво utrepko_ да напише каква марка са говорителите.

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...