DragonX Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Значи на въпросът.. някой има ли представа как може да се настрои и с коя/каква програма да изпращам и получавам факсове но не на хартия ами директно на пс-то.. едно момче ми каза с faxpro, но също ми каза че ще ми трябва и dial up модем.. някой да има някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Сещам се само за услугата на mail.bg, ако ти върши работа... http://fax.mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Ако си с WinXP и имаш модем, от контрол панела си настройваш факса и си пушка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Ако си с WinXP и имаш модем, от контрол панела си настройваш факса и си пушка. <{POST_SNAPBACK}> Да, така е, Windows XP си има възможности за факс, само че трябва да си ги избрал за инсталиране при инсталирането на уин-а, или след това от Add/Remove programs да го инсталираш. Не е нужно да инсталираш допълнителни факс програми, освен ако си с Уиндоус 98, в който бяха махнали тези възможности. Разбира се ще ти трябва да имаш и факс-модем, иначе казано dial-up модем, почти всички са с факс-възможности. Струват 10 лв, не повече. Не си купувай от по-старите 33600 модеми, по-трудно сработват с ХР (по отношение на драйвери и съвместимост, и стабилност). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 За кои модеми по-точно говориш? Предполагам за вътрешни? Аз бях с такъв Rockwell 33600 външен и нямах никакви проблеми. Даже и драйверите не съм инсталирал с ХР, сам си ги слгаше умния уиндолс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 За кои модеми по-точно говориш? Предполагам за вътрешни? Аз бях с такъв Rockwell 33600 външен и нямах никакви проблеми. Даже и драйверите не съм инсталирал с ХР, сам си ги слгаше умния уиндолс... <{POST_SNAPBACK}> Да, общо взето. Вътрешните са по-необлагодетелствани, понеже включват и ком-порт, и там мазалото, докато се подкара този порт е по-голямо. Е, става въпрос за някои по-стари, за които няма драйвери за ХР. А и сега, след като дори телефонния нет стана безплатен, да си намери един 56К за десетина лв и всичко заспива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.