Jump to content
BulForum.com

Shaman King

Recommended Posts

Някой гледа ли го :) За неуките това е едно аниме сериалче което го дават всеки ден от 15.30 по БТВ ;) но там в момента са на 45 серия , така че ако искате да го гледате от начало Veli е качила всичко при жълтурковците :) (за което съм й адски благодарен)

Мдаа лудо е. Гледал съм всичките серии и мога да кажа, че наистина е яко. Като идея е направо много добре. В момента гледам Naruto. Това аниме също е много добро и го препоръчвам на всички. Споменавам Naruto, тъй като като гледах аватара на Shin не можах да се сдържа :)

доста е яко филмчето

не го гледах цялото но сега смятам да се рзтърся за някой изпуснати моменти

Аз пък не мога да го търпя тоя сериал. Адски глупав и безсмислен ми се вижда. Като става въпрос за аниме предпочитам Trigun, Last Exile, GITS, Tekkaman Blade...

Veli е качила всичко при жълтурковците

Простете невежеството ми, но за какви жълтурковци става дума? Японците ли? :blink: :huh:

Аз пък не мога да го търпя тоя сериал. Адски глупав и безсмислен ми се вижда. Като става въпрос за аниме предпочитам Trigun, Last Exile, GITS, Tekkaman Blade...

Простете невежеството ми, но за какви жълтурковци става дума? Японците ли?  :blink:  :huh:

честно казано незнам какво не можеш да му търпиш.....да за японците става въпрос ;)

знам че звучи повече от оптимистично , но предвижда ли се продължение на Shaman King ?

На мен ми харесва много , но щях да сам още по-доволен ако от БТВ го пуснат целия , а не ту да го пускат ту да го спират . :)

знам че звучи повече от оптимистично , но предвижда ли се продължение на Shaman King ?

Сигурно си го гледал целия от "жълтурковците" и си мисля , че няма накъде да се развива действието повече . . . :huh:

На мен ми харесва много , но щях да сам още по-доволен ако от БТВ го пуснат целия , а не ту да го пускат ту да го спират . :)

това е защото го привеждат ;)

Сигурно си го гледал целия от "жълтурковците" и си мисля , че няма накъде да се развива дайствието повече . . .

така е :huh: но може пак да се природът :woot

БОЗААААААААА! :sick :sick :sick Питам един приятел кво е интересното в аниметата като цяло. И тий ми вика: "Еми има яки битки". Добре да седиш кат някъв деформиран олигофрен и да викаш амида там къв беше или да повтаряш: "ти нямаш шанс защото аз призовавам Туигзи червеноокото кривокрако шимпанзе!". Вие кво толкова намирате в анимето, аре кажете на простия човек че и той да знае.

БОЗААААААААА! :sick  :sick  :sick  Питам един приятел кво е интересното в аниметата като цяло. И тий ми вика: "Еми има яки битки". Добре да седиш кат някъв деформиран олигофрен и да викаш амида там къв беше или да повтаряш: "ти нямаш шанс защото аз призовавам Туигзи червеноокото кривокрако шимпанзе!". Вие кво толкова намирате в анимето, аре кажете на простия човек че и той да знае.

1-во това е Shaman King а не Yu-gi-oh ....

2-ро Има такива мелета какви неможеш да видиш и в Star Wars 3 ...

3-то Има happy end но преди да се стигне до него умират прекалено много хора , демек има интрига ;)

4-то Амидамару ;)

5-то гледай един епизод без да мислиш че като си на 15 и вече не трябва да гледаш детски :woot (въпреки че то не е "детско")

1-во това е Shaman King а не Yu-gi-oh ....

2-ро Има такива мелета какви неможеш да видиш и в Star Wars 3 ...

3-то Има happy end но преди да се стигне до него умират прекалено много хора , демек има интрига  ;)

4-то Амидамару  ;)

5-то гледай един епизод без да мислиш че като си на 15 и вече не трябва да гледаш детски  :woot (въпреки че то не е "детско")

А ти скъпи Ласков гледай анимираната версия на "властелина на пръстените" (1978) и виж кво е меле. За мен ще е хепиенд когато умрат всички, които ме дразнят :P

:) Супер яко е и аз съм голям фен :)

В Шаман-а има мелета по-яки от тия в Star Wars?! :blink: Абе я не се излагайте бе! :D

Вземете гледайте някое стойностно аниме, а не тия комерс-промивачки на детски мозъци, образовайте се малко.

Studio Ghibli и Hayao Miyazaki - това е истината!

А ако искаш мелета - гледай Vampire Hunter D: Bloodlust или Hellsing и пак ела да си говорим за брутални мелета.

Шамана си е бозичка от всякъде

В Шаман-а има мелета по-яки от тия в Star Wars?!  :blink: Абе я не се излагайте бе!  :D

Вземете гледайте някое стойностно аниме, а не тия комерс-промивачки на детски мозъци, образовайте се малко.

А ако искаш мелета - гледай Vampire Hunter D: Bloodlust или Hellsing и пак ела да си говорим за брутални мелета.

Как си знаех ,че ще писнеш заради стар уарс....по мое мнение мелетата са много по-яки...Vampire Hunter D: Bloodlust съм му гледал само един епизод (даже не помня кой) и не ми хареса много много ;) И все пак надявам се да оставиш детското промито мозъче да има собствено мнение :huh: :wacko:

В Шаман-а има мелета по-яки от тия в Star Wars?!  :blink: Абе я не се излагайте бе!  :D

Абе някой кара ли те да го гледаш,а?Разбрахме ,че не го харесваш.Кат ти се говори за Vampirehunter(не казвам нищо лошо за детското :) )си направи тема за него и си пиши колко са зрелищни мелетата ;) По темата искам да питам как се казваше атаката на Токагеро със змиите :confused

Как си знаех ,че ще писнеш заради стар уарс....по мое мнение мелетата са много по-яки...Vampire Hunter D: Bloodlust съм му гледал само един епизод (даже не помня кой) и не ми хареса много много  ;)  И все пак надявам се да оставиш детското промито мозъче да има собствено мнение  :huh:  :wacko:

Ми то Vampire Hunter D: Bloodlust си е цял филм...а предишния филм е само Vampire Hunter D ... а и не може да се каже епизод при положение,че едното е 1985г. , а другото 2000г.

Не бъркам нали? ;)

А по темата - Шаман кинг е бозааа :lol: :lol:

Ми то Vampire Hunter D: Bloodlust си е цял филм...а предишния филм е  само Vampire Hunter D ... а и не може да се каже епизод при положение,че едното е 1985г. , а другото 2000г.

Не бъркам нали? ;)

А по темата - Шаман кинг е бозааа  :lol:  :lol:

не бъркаш , гледал съм някви други вампири .....заблудил съм се :huh:

Абе някой кара ли те да го гледаш,а?Разбрахме ,че не го харесваш.Кат ти се говори за Vampirehunter(не казвам нищо лошо за детското xmas.gif )си направи тема за него и си пиши колко са зрелищни мелетата wink.gif По темата искам да питам как се казваше атаката на Токагеро със змиите confused.gif

Не може да се отваря тема за всичко ;) И има пълното право да ни препоръчва другите анимета ;) Яматано у рочи

edit: ето какво съм гледал Vampire Hunter: The Animated Series (1997) :zzz

Vampire Hunter: The Animated Series (1997) тва е отврътителна глупост. Правено е по виедо игра от мамето, даже не се казва така, ами се вика Dark Stalkers или нещо от сорта. Vampire Hunter D са 2 филма, тя Мимито хубаво обясни, не се бърка :)

Ето за филма: http://www.vampirehunterdbloodlust.com/

А по темата - Шаман кинг е бозааа  :lol:  :lol:

Мими поздравления! Печелиш награда - кафеварка тип "Джезве" :D . А ква е разликата между Ю го о и шамана. И в двете става въпрос за едно и също. битки с някви тъпаци с/у някви тъпаци и пак кой ще става крал.

това е защото го привеждат  ;)

така е  :huh: но може пак да се природът  :woot

Подробности от рода на "Ама те всичките умряха" никога не са спирали авторите на fanfiction, не виждам защо трябва да спират и авторите на аниме. Така че прав си, може.

БОЗААААААААА! :sick  :sick  :sick  Питам един приятел кво е интересното в аниметата като цяло. И тий ми вика: "Еми има яки битки". Добре да седиш кат някъв деформиран олигофрен и да викаш амида там къв беше или да повтаряш: "ти нямаш шанс защото аз призовавам Туигзи червеноокото кривокрако шимпанзе!". Вие кво толкова намирате в анимето, аре кажете на простия човек че и той да знае.

Пич, такова нещо като "интересно в аниметата като цяло" НЯМА. При аниметата също има жанрове както и при нормалните филми - екшън, приключение, romance... Затова не може да се правят обобщения от рода на "интересно в аниметата като цяло". Просто много зависи от жанра и от самото заглавие. Не очакваш яки битки от някое романтично заглавие, където основната тема е любовта, нали? А и какво значи "яки битки"? За един може битките в Hellsing да са яки, за друг пък - престрелките в Noir. Всичко е въпрос на вкус.

Shaman King не е нещо особено, но и не е чак толкова лошо, ОСОБЕНО на фона на Yu-Gi-Oh! и Pokemon. Не си мислете че само защото българските телевизии не дават нищо хубаво всички анимета са тъпи или пък за деца. Не е така.

Мими поздравления! Печелиш награда - кафеварка тип "Джезве" :D . А ква е разликата между Ю го о и шамана. И в двете става въпрос за едно и също. битки с някви тъпаци с/у някви тъпаци и пак кой ще става крал.

Съгласен :punk (не че съм гледал Шамана, а на Ю ги ото се излъгах да гледам 2 серий) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...