Jump to content
BulForum.com

Virtual Stripper

Teddy-King

Recommended Posts

На последък се завъдиха доста флаш и всякакви други, които се опитват да развиват някакви заченки на изкуствен интелектq единствено с цел забавление. Пародия, но е интересно, поне в началото. Пратиха ми това флашче, поиграх си малко, интересен е замисълът. Пишете какви команди сте открили ;)

Virtual Stripper (swf)

Ако някой някога го е пускал това вече, да ме извинява, но не знам как бих могъл да го търся...

Hints:

hello, dance, strip, ass, chest, fight, suck, fuck, pussy, cock, thong, jump, sex, dick, lick, boobs, hair, mastrubate, bitch, die, cum, legs, arms, shit, kiss, tease, trick, play, love, turn around, touch yorself, go home, money, get naked, blowjob

Тая в повечето случаи неможе да ме разбере какво и говоря!!Може би съм много извратен и за това :)

Turn around-много яко се завърта :P

уважавам момичета като теб :)

зарибявка си е този флаш :)

тошка, къде се ровиш, че го намери? :)

на go home къв среден пръст ми показа...:)

Пробвалили сте да платите на момичето?!

Take these money ;)

Май приема само кредитни карти

blowjob = suck

suck my dick = cock :D

А защо не ми работи .swf файла като го изтегля. Никакви команди не изпълнява мръсницата. :)

Еми аз от интернет не се оплаквам. :) Ама тая само ми се клати на пилона и нищо н иска да прави, ако я зареждам от файла. На всички ли ви е така? Бачка ли при някой?

От файла не става. Само от сайта. Естествено ако има някой маниак може да се пробва да я свали... да я свали за офлайн ползване имам предвид и да я цъкне като архив да си я тегли народа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...