MazataBG Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Търся си охлаждане за видеото и съм си спрял пред следните модели: Fan for SVGA, ZALMAN, VF700-CU Fan for SVGA, ZALMAN, ZM80D-HP, Безвентилаторен Това е което съм харесал.Имам на разположение 40 лева ако има нещо по-добро предложете.(Трябва и да е по-гъзарско)Картата е Радеон 9550ХТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 ZALMAN в момента има само в JAR Computers,но си приготви повече пари. Всъщност достатъчни са Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 второто (само с радиаторите) е точно към 40-45 лева. самоче трябва да провериш дали стават за твоята карта. и аз искам да си взема охлаждане. бях се спрял на едно Arctic Cooling , но се оказа, че ги няма в България. а за доставка ми искат 200$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 Трябва да кажа че искам и клок.С стандартния вентилатор стигам 70Мхз на ядрото и 10Мхз на РАМ От Жар ми казаха че вентилаторният сваля 20градуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 към модела без вентилатор има и допълнителен вентилатор който можеш да добавиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Трябва да кажа че искам и клок.С стандартния вентилатор стигам 70Мхз на ядрото и 10Мхз на РАМОт Жар ми казаха че вентилаторният сваля 20градуса <{POST_SNAPBACK}> Защо не вземеш да си го направиш сам искат се малко умения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Защо не вземеш да си го направиш сам искат се малко умения. <{POST_SNAPBACK}> ми да , от ръ4ната изработка по - гъзарско нема ...това тук на снимката е добра идея ... само рамсинковете може да не слагаш от тези , щото бая дебело ше ти излезе , във вали има по 3лв две блок4ета синкове двойни за по две памети и ребрата им са обърнати по потока на въздуха излизащ от фан-а , докато тези не са от най-ефективните синкове , още пове4е така -както им са ребрата напре4но на потока въздух , да не говорим 4е 8-пар4ета бяха 10-12 лв. .. ина4е твърдо вентилаторния Зелман , тези пайповите са малко измислена работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 Я срявни Цалмана с тоя вентилатор и виж разликата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Я срявни Цалмана с тоя вентилатор и виж разликата <{POST_SNAPBACK}> Това е е гигабайт 5900хт от comexgroup.com дето е волтмоднат и е на 530/820 или нещо такова беше .. от 390/700 . Може би резултатите със залмана са почти сходни. Ако си мислиш ,че това охлаждане е неефективно се лъжеш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Абе земи вентилаторния ZALMAN и чиста работа.2,3 градуса разлика за мен са много(лично мнение) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 А дали си стува да дадеш 45лв за 10-15 мхз? Това е моето решение, верно, че не е "гъзарско", но ми струваше 15лв. Ядрото го качих от 250 на 300, а паметта от 513 на 610: 1 и 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 А дали си стува да дадеш 45лв за 10-15 мхз? Това е моето решение, верно, че не е "гъзарско", но ми струваше 15лв. Ядрото го качих от 250 на 300, а паметта от 513 на 610: 1 и 2. <{POST_SNAPBACK}> Мен пък по ми харесва аз да си я направя някак по голямо доверие имам пък и е по добро от тоя Залман.Runner добре е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 А дали си стува да дадеш 45лв за 10-15 мхз? Това е моето решение, верно, че не е "гъзарско", но ми струваше 15лв. Ядрото го качих от 250 на 300, а паметта от 513 на 610: 1 и 2. тоя дебел радиатор няма ли възможност да се отлепи под влияние на тежестта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 тоя дебел радиатор няма ли възможност да се отлепи под влияние на тежестта? <{POST_SNAPBACK}> Той е хванат с болтове предполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted June 8, 2005 Author Share Posted June 8, 2005 Зех Цалмана!Свали ми 26 градуса!и ся ядрото е от 250 на 380Мхц а рама от 200 на 310.Затворете темата!Мерси за мненията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Не е хванат с болтове... Мързеше ме да му пробивам дупки и направо с канаколит. От една година е така и още не е пандал...да чукам на дърво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted June 8, 2005 Author Share Posted June 8, 2005 runner пиши ми на ПМ от де ги зе тея синконве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Ами на много места съм ги виждал. Аз ги взех от едно магазинче до ПУ-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.