Jump to content
BulForum.com

кит кат

farrell

Recommended Posts

искам да ви питам играе ли някой глупавата им игра,с номера на опаковките????и ако е играл спечелил ли е нещо????

е дееее,всичко тряаа да развалиш :cry :P

питам не за друго,ами щото оня ден за та**к пратихме въпросният номер на Globul и от там знаеш ли кwо казаха,след половин 4ас висене в нета от телефона,казват "Globul не може да извърши услугата",след като си им пратил не знам си колко smsa :angry1

е дееее,всичко тряаа да развалиш :cry  :P

питам не за друго,ами щото оня ден за та**к пратихме въпросният номер на Globul и от там знаеш ли кwо казаха,след половин 4ас висене в нета от телефона,казват "Globul не може да извърши услугата",след като си им пратил не знам си колко smsa :angry1

Ще се сетиш :)

Най печелившия ход при SMS игрите е - да не играеш изобщо. (леко модифицирана фраза от Wargames [1985] :devil )

Edit: не се обиждай, но тези игри съществуват на базата на всички които са достатъчно заблудени за да си харчат парите за глупости.

е дееее,всичко тряаа да развалиш :cry  :P

Ами ако думите ти са верни , провери си по-добре сметката на телефона :P

За тази игра имаше изпусната вътрешна информация и специално телефоните бяха раздадени още преди да се пусне рекламата по телевизията!!За другите награди не съм сигурен но телефоните съм 100% че ги раздадоха на хора с връзки щото познавам 1 такъв човек :)

Аз спечелих 5лв време за разговори и одавна ги опуках :) Мисля обаче, че играта беше до 31 май.

един от нашия клас беше пуснал 5 смс-а и беше спечелил 4 пъти по 5 лева. незнам, късмет може би :confused

аве ей, тва е моя аватар! :blink:

Ама пред теб ли ги спечели, или само ти каза така ? Нещо не ми се вярва да се появи някой тук и да напише "да , аз спечелих едиквоси" .. само на някой на третия братовчед на съседа лелята...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...