Jump to content
BulForum.com

Домашни любимци

AssassiN

Recommended Posts

Преди 2 дена си взех едно малко женско полуангорче и...... имам чувството че съм откачил нещо...супер много ме радва това животинче и само като си помисля за нея и почвам да се хиля като идиот... Не ми се беше случвало от 7-и клас...

Нека всички напишат тук какви домашни любимци имат(или биха искали да имат, защото в нас например никакво животно не може да влезе, та затова си гледам котето в квартирата на моята приятелка, която не е от Пловдив). Пишете какво прави вашия любимец, какво обича, а ако имате и снимки - СУПЕР!!! :)

ооо,как не те е срам да я пуснеш тая тема!!!!!

имах страхотна канадска лисица,малка, бяла и много подмолна :D

обаче трябваше да се разделя с любимото ми същество-мноооооо ми е гадно,и още не мога да го прежаля :cry :cry

Аз имам персийски котарак на 6 години ;) . Взехме го , когато беше на 2-3 месеца , а сега одъртя :P . Още от малък спи по горе долу 18 часа от денонощието :bgrin: . Мога да направя снимки , но не знам къде да ги ъп-лоудна :(:( .

Имам морско свинче. Баси яките гризачи. Не очаквах такъв интелект . Ся се е научило, че щом си блъсне поилката до 5 мин. ще му се даде да яде. :P

Имам морско свинче. Баси яките гризачи. Не очаквах такъв интелект . Ся се е научило, че щом си блъсне поилката до 5 мин. ще му се даде да яде. :P

Не се стряскай. Аз имам хамстер който беше решил , че точно по този начин "със блъскане на поиклата в стената на аквариум-а " ще получава ядене "до 5 мин". Е..........получаваше докато не ми писна и от тогава сменям 10-та поилка и 3-та въртележка :lol: ама няма да е на неговото.Още се превъзпитаваме. Имам и писана...на 2 години и половина "улична-превъзходна облагородена със квартален-Тракийски на който баба му е от Каспичан" голяяяяма комбинация. :)

Преди 2 дена си взех едно малко женско полуангорче и...... имам чувството че съм откачил нещо...супер много ме радва това животинче и само като си помисля за нея и почвам да се хиля като идиот... Не ми се беше случвало от 7-и клас...

Аз също имам ангорка на 1 година :D Направо ме правеше луд като беше малка...но вече съм я възпитал и не прави много проблеми :)

Аз пък си имам куче. Не е това на аватара, въпреки че ми се иска. :) Кръстоска е между пудел и болонка. Вече не обича да прави много неща освен да лежи и яде, защото е вече дърта (13г.), но много се е влюбила в моето легло. Скимти докато не й се отвори вратата на моята стая, за да отиде да легне на него. ;)

Ми аз имам куче, което за жалост трябваше да дадем на баба ми. Малтийка е, на 14 години, но още е доста пъргава, само дето е взела да оплешивява :)

Гледала съм и хамстер, който беше много странно животно - нито веднъж не направи опит да избяга, въпреки че имаше много възможности. Беше се научил да си блокира въртележката като струпваше талаж(ш?!?) отдолу и после се изкачваше отгоре. Седеше си и се оглеждаше вместо да излезе от аквариума :) .

Сега какво ми стана, реших, че ще е много яко да си имам паяк. Още обмислям възможността да си взема като се върна в колежа.

Аз имам куче Малтийска Булонка абе направо декор за стаята ама ме кефи.Най-новото нещо което научи е че пода се хлазга вече 2 пъти се хлъзга и направо в затворената врата идотче и половина

Аз имам дух пазител ;)

Всъщност не съм имал животно ама много ми се иска да имам Сибирско хъски или немска овчарка ама неможе :(

Аз имам дух пазител ;)

Всъщност не съм имал животно ама много ми се иска да имам Сибирско хъски или немска овчарка ама неможе :(

Дух ли?Кажи къде продават,че и аз да си купя един! :P

Трепеш тъщата ама тогава няма да е пазител :laughing: :woot :P

Аз имам сестра, не ми трябва друго животно :D

xixi stavame 2-ma :D ina4e imam ku4e koeto v momenta ne e v nas a e v dvora na magazina na na6ite - neapolitanski mastif ina4e sam imal kvito se setite jivotni nqkolko vida ku4eta vle4ugi i taka natatak :D

Аз имам дух пазител ;)

pi4 spiram ti yu-gi-oh :punk :punk :punk

Трепеш тъщата ама тогава няма да е пазител :laughing:  :woot  :P

ve4e naistina ti spiram yu-gi-oh ostai telefona da se obada na maikati da i kaja da ti zabrani dostap do televizora i kartite na yu-gi-oh

Ole kato gledam vsi4ki kak se kefite na liubimcite si napravo se prosulzqvam :cry :cry :cry Moq maluk, sladuk, umen, krasiv, inteligenten dakel ve4e go nqma :cry Sega hranq vseki pomiqr,koito vidq.........

HORA,VODETE SI JIVOTNITE REDOVNO NA VETERINAR-NQMATE NIKAKVA PREDSTAVA KOLKO MNOGO BOLESTI IMA-moeto po4ina ot uhapvane ot komar....deeeeeeeeeeeba gadnati tvari deeeeeeeeebaaaaaaa :angry1 :angry1 :angry1

Аз пък в момента имам само Тарантула. А иначе съм имал какво ли не - от рибки до питон!

HORA,VODETE SI JIVOTNITE REDOVNO NA VETERINAR-NQMATE NIKAKVA PREDSTAVA KOLKO MNOGO BOLESTI IMA-moeto po4ina ot uhapvane ot komar....

:blink: :blink: :confused Животно ухапано от комар? И да почине? :confused :confused :confused Незнам, но сигурна ли си че е от комар, а не е било просто от някоя подхвърлена със стрихнин мръвка. Все пак комарите не заразяват останалите, когато са заразени (нещо заради слюнката на комара беше нещо). В такъв случай всички хора на земята вече отдавна да сме умрели от спин.

Ние имаме един риж котарак с ангорска кръв.Кръстили сме го Мяучо :) Красиво животно .И умно,май по-умно от стопаните си :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...