AssassiN Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Преди 2 дена си взех едно малко женско полуангорче и...... имам чувството че съм откачил нещо...супер много ме радва това животинче и само като си помисля за нея и почвам да се хиля като идиот... Не ми се беше случвало от 7-и клас... Нека всички напишат тук какви домашни любимци имат(или биха искали да имат, защото в нас например никакво животно не може да влезе, та затова си гледам котето в квартирата на моята приятелка, която не е от Пловдив). Пишете какво прави вашия любимец, какво обича, а ако имате и снимки - СУПЕР!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 ооо,как не те е срам да я пуснеш тая тема!!!!! имах страхотна канадска лисица,малка, бяла и много подмолна обаче трябваше да се разделя с любимото ми същество-мноооооо ми е гадно,и още не мога да го прежаля Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Без да ви убивам ентусиазма,ама има мнооого голяма тема във форума за домашни любимци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Аз имам персийски котарак на 6 години . Взехме го , когато беше на 2-3 месеца , а сега одъртя . Още от малък спи по горе долу 18 часа от денонощието . Мога да направя снимки , но не знам къде да ги ъп-лоудна :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Имам морско свинче. Баси яките гризачи. Не очаквах такъв интелект . Ся се е научило, че щом си блъсне поилката до 5 мин. ще му се даде да яде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Сиямка по-голяма от мен е (на години де...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Имам морско свинче. Баси яките гризачи. Не очаквах такъв интелект . Ся се е научило, че щом си блъсне поилката до 5 мин. ще му се даде да яде. <{POST_SNAPBACK}> Не се стряскай. Аз имам хамстер който беше решил , че точно по този начин "със блъскане на поиклата в стената на аквариум-а " ще получава ядене "до 5 мин". Е..........получаваше докато не ми писна и от тогава сменям 10-та поилка и 3-та въртележка ама няма да е на неговото.Още се превъзпитаваме. Имам и писана...на 2 години и половина "улична-превъзходна облагородена със квартален-Тракийски на който баба му е от Каспичан" голяяяяма комбинация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Преди 2 дена си взех едно малко женско полуангорче и...... имам чувството че съм откачил нещо...супер много ме радва това животинче и само като си помисля за нея и почвам да се хиля като идиот... Не ми се беше случвало от 7-и клас... <{POST_SNAPBACK}> Аз също имам ангорка на 1 година Направо ме правеше луд като беше малка...но вече съм я възпитал и не прави много проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Аз пък си имам куче. Не е това на аватара, въпреки че ми се иска. Кръстоска е между пудел и болонка. Вече не обича да прави много неща освен да лежи и яде, защото е вече дърта (13г.), но много се е влюбила в моето легло. Скимти докато не й се отвори вратата на моята стая, за да отиде да легне на него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Ми аз имам куче, което за жалост трябваше да дадем на баба ми. Малтийка е, на 14 години, но още е доста пъргава, само дето е взела да оплешивява Гледала съм и хамстер, който беше много странно животно - нито веднъж не направи опит да избяга, въпреки че имаше много възможности. Беше се научил да си блокира въртележката като струпваше талаж(ш?!?) отдолу и после се изкачваше отгоре. Седеше си и се оглеждаше вместо да излезе от аквариума . Сега какво ми стана, реших, че ще е много яко да си имам паяк. Още обмислям възможността да си взема като се върна в колежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Aз пък имам един брой от .... и един брой булонка но немога да изкопая снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Аз имам сестра, не ми трябва друго животно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Аз имам куче Малтийска Булонка абе направо декор за стаята ама ме кефи.Най-новото нещо което научи е че пода се хлазга вече 2 пъти се хлъзга и направо в затворената врата идотче и половина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Аз имам дух пазител Всъщност не съм имал животно ама много ми се иска да имам Сибирско хъски или немска овчарка ама неможе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Aз пък имам един брой от .... и един брой булонка но немога да изкопая снимки <{POST_SNAPBACK}> Интересно!!!Синя кръв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Mи по паспорт е оригинал внесена някъде от Москва . Предполагам че да трябва да питам родителското тяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Аз имам дух пазител Всъщност не съм имал животно ама много ми се иска да имам Сибирско хъски или немска овчарка ама неможе <{POST_SNAPBACK}> Дух ли?Кажи къде продават,че и аз да си купя един! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Трепеш тъщата ама тогава няма да е пазител Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Аз имам сестра, не ми трябва друго животно <{POST_SNAPBACK}> xixi stavame 2-ma ina4e imam ku4e koeto v momenta ne e v nas a e v dvora na magazina na na6ite - neapolitanski mastif ina4e sam imal kvito se setite jivotni nqkolko vida ku4eta vle4ugi i taka natatak Аз имам дух пазител Всъщност не съм имал животно ама много ми се иска да имам Сибирско хъски или немска овчарка ама неможе <{POST_SNAPBACK}> pi4 spiram ti yu-gi-oh Трепеш тъщата ама тогава няма да е пазител <{POST_SNAPBACK}> ve4e naistina ti spiram yu-gi-oh ostai telefona da se obada na maikati da i kaja da ti zabrani dostap do televizora i kartite na yu-gi-oh Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Такова мислех да си взимам, но като разбрах колко струва и се отказах Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 az v momenta imam merak za angliiski buldok ili bulterier Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Ole kato gledam vsi4ki kak se kefite na liubimcite si napravo se prosulzqvam Moq maluk, sladuk, umen, krasiv, inteligenten dakel ve4e go nqma Sega hranq vseki pomiqr,koito vidq......... HORA,VODETE SI JIVOTNITE REDOVNO NA VETERINAR-NQMATE NIKAKVA PREDSTAVA KOLKO MNOGO BOLESTI IMA-moeto po4ina ot uhapvane ot komar....deeeeeeeeeeeba gadnati tvari deeeeeeeeebaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Аз пък в момента имам само Тарантула. А иначе съм имал какво ли не - от рибки до питон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 HORA,VODETE SI JIVOTNITE REDOVNO NA VETERINAR-NQMATE NIKAKVA PREDSTAVA KOLKO MNOGO BOLESTI IMA-moeto po4ina ot uhapvane ot komar.... <{POST_SNAPBACK}> Животно ухапано от комар? И да почине? Незнам, но сигурна ли си че е от комар, а не е било просто от някоя подхвърлена със стрихнин мръвка. Все пак комарите не заразяват останалите, когато са заразени (нещо заради слюнката на комара беше нещо). В такъв случай всички хора на земята вече отдавна да сме умрели от спин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Ние имаме един риж котарак с ангорска кръв.Кръстили сме го Мяучо Красиво животно .И умно,май по-умно от стопаните си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.