if_pif Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 znaci dnes s edno priqtel4e se ka4ixme do Ba4kovo! be6e naistina mnogo xubavo! i na vrete svarixme! oba4e ima6e ne6to, koeto dosta me podrazni! na vru6tane strqxme da xapnem na edna po 4e6mi4kite na rekata/ima si 2 masi s peiki, i mqsto za kupane prez lqtoto:)/ na fona na rekata, planinata, duveteta i t.n. ima6e edna kup4ina bolkusi ot xorata koito sa bili predi nas! Pi li si bira xorata, qli ket4up, abe s malko pove43e jelanie moje6e da im se razbere meniuto bez da si zavur6il Simeonovo! mnogo se qdosax 4ensno kazano! zatova iskam da vi pomolq, kogato trugvate na poxod/bilo to s kololo, motor, kola, traktor, kamion, pe6a/ predvijdaite i po 1-2 torbi4ki za bolka, koito 6te napravite! po prinsip az me moga da se poxvalq 4e sum ot nai-golemite patrioti i t.n./v takiva ne6ta ne vqrvam/ no naistina mi stana jal na fona na tazi priroda PVC botiulki i t.n. NEKA OSTAVIM MQSTO, NA KOETO SME BILI MALKO PO-4ISTO OT KOLKOTO SME GO NAMERILI!!! Blagodarq vi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Евала пич и аз се присъединявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
{{Nati}} Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 И аз съм съгласна с теб ) наистина би било много по-хубаво , ако всеки почиства след себе си ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Веднъж реших да почистя района около една чешмичка и да ви кажа събрах 3 торби с боклуци, които после си занесох до лагера... а останаха още, които нямаше къде да събера. Добавям към призива и една молба - не коства много да съберете и част от боклуците на другите. Когато човек види, че мястото е почиствано може и да се замисли дали да изхвърля боклуците си там...А усещането, че си направил нещо полезно те изпълва с несравнимо чувство на удовлетворение... Edit: Тази тема май не е съвсем за този форум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 naistina trqbva da se pazi 4isto .Men me u4udi slednata slu4ka na selo ima praznik na rozata i ima mnogo qponci gledam edin si uzpu6o cigarata i q xvarli v ko6a ,ako tova go napravi balgarin trqbva da mu se dade nagrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 предполагам ,че на никои няма да му стане нещо ако се мрадне 20м до кошчето!!! Нека не живеем в КОЧИНА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 znaci dnes s edno priqtel4e se ka4ixme do Ba4kovo!<{POST_SNAPBACK}> За Асеновград откъде минахте? Онзи ден блъснаха малко след КЦМ един познат.Мразя го този път! Отнозно призива- няма ме много по призоваването,предпочитам да действам.Когато мога да си изхвърля боклука в някое кошче демонстративно-винаги го изхвърлям демонстративно.Та дано някой се стресне и да почне и той да си изхвърля боклуците на определените за това места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Когато мога да си изхвърля боклука в някое кошче демонстративно-винаги го изхвърлям демонстративно.Та дано някой се стресне и да почне и той да си изхвърля боклуците на определените за това места. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм ставал свидетел как някои си изхвърлят демонстративно боклука на земята необезпокоявани от нищо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Gledam vsi4kite postove i edinstvenoto ne6to koeto moga da kaja e 4e sym napylno syglasen s vas...Vse pak ako nie ne si po4istim nqma, koi drug da go napravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted June 12, 2005 Author Share Posted June 12, 2005 предполагам ,че на никои няма да му стане нещо ако се мрадне 20м до кошчето!!! Нека не живеем в КОЧИНА!!! <{POST_SNAPBACK}> ako ima ko64e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 ako ima ko64e! <{POST_SNAPBACK}> ....ili kazan4ence na men posledno preve mi se slu4va seki pyt kato qm ne6to paketirano i sled kato se naqm , taka se slu4va 4e sym to4no do ko64enceto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 ....ili kazan4ence na men posledno preve mi se slu4va seki pyt kato qm ne6to paketirano i sled kato se naqm , taka se slu4va 4e sym to4no do ko64enceto... <{POST_SNAPBACK}> a dano na pove4e xora da im se slu4va vse taka, i kogato udoto stane/da sa do ko6eto za nerazbralite :)/ da se setqt da go izpolzvat po prednaznacenie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_GO Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Чудото ще стане, когато хората, които трябва да следят за изпълнението на закона и наредбита за чистотата си вършат работата. Когато започнат да глобяват за изхвърлен боклук, там кадето не му е мястото. И когато се чуе, че наистина има глобени граждани . Иначе само преливаме от пусто в празно. Имаме такава природа, че много народи биха ни завидяли, но сме вандали от класа , говорим за култура, а тя май много ни липсва , но кой знае - чудото може да стане! Но и ние трябва да му помогнем!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 да така е! искам само да кажa че в момента съм студент в Правец и свенки път когато се връщам в Плодвив разбирам колко е мръсен нашия град! Тук няма глоби или тем подобни нища, но хората си пазят и доддържат града! Ккойто е бил тук знае за какво говоря! е, не е перфекно, но е пъти по-чисто от големите градове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_GO Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Говориш за Правец, доколкото разбирам? Там е по-чисто от Пловдив, нали? Тук доколкото съм запознат има една наредба на кмета, а мисля, че има и такава точка в закона, според която за изхвърлен боклук на улицата от пешеходец, шофьор или който и да е друг, глобата е 50лв. Ама когато полицаите ни са мърльовци и не им прави впечатление, че някой пред очите им си хвърля фаса (а те също го правят) каква чистота да има в този град!!!! И все пак тук е по-чисто от София , а това ме радва до някъде!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.