simbata Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Някой има ли информация, за самолетната катастрофа на А.С. Милан, защото аз почти нямам никаква.Мисля, че е от 1949 година, но не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Някой има ли информация, за самолетната катастрофа на А.С. Милан, защото аз почти нямам никаква.Мисля, че е от 1949 година, но не съм сигурен. <{POST_SNAPBACK}> През 1949 в самолетна катастрофа загива почти целия отбор на Торино , за тази катастрофа ли ти трябва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 През 1949 в самолетна катастрофа загива почти целия отбор на Торино , за тази катастрофа ли ти трябва ? <{POST_SNAPBACK}> "Катастрофата, отнела живота на Аспарухов и Котков, може да бъде сравнена само с две такива трагедии в Европа - самолетните катастрофи на "Милан" и "Манчестър Юнайтед", които в различни години потопиха в печал Италия и Англия..." За тази катастрофа ми трябва информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.