Jump to content
BulForum.com

PS3 vs X-BOX 360

pi4a

Кое бихте си купили след излизането им  

33 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

При такава алтернатива X-box-a а иначе не бих си купил нито едното, а бих дал парите за упграид на пц-то ;)

Гласувах за PS3 е доста по-мощна от X-BOX 360 B) , но не бих си купил конзола, защото смятам, че е неразумна инвестиция.

При такава алтернатива X-box-a а иначе не бих си купил нито едното, а бих дал парите за упграид на пц-то ;)

PS3 и X-box 360 са доста мощни машини дори моето pc е по-малко мощно от тях

a koga 6te go ima v bg ?

PSP(play station portable) септември ще е премиерата в европа но в БГ не се знае дали ще го видим 250евро е цената

нито едно от 2те не бих си купил но иначе гласувах за х-бокс и аз не знам защо :) и идея си немам от конфигурациите на тези двечките :)

Сони са показали какво могат и аз лично бих си зел ПС3 :)

Да ви кажа XBOX са показали много повече, но явно недостатачната му популярност и липсата на всички модули в България оставя впечетление за некачественост.

Какво е доказал X-Box? Че единствената игра, която е излизала за него и струва 5 пари е Halo? Че дизайнерите не са способни да направят дори пада, който веднага се набива в очи, удобен и хубав? >.>

И аз бих си взел Плейстеъшън 3, но едва ли някога ще си взема. Все пак ако можех да избирам кое от двете да имам - ясно е решението ми!

И двете съкс. Но най-много съкс компании производители, които произвеждат шитове само за конзоли... Като SC Ghost на Blizzard примерно...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...