milko Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Търся части за CZ 350,най-вече колянов вал.Чакам изгодни оферти,който има да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 наистина ли вярваш, че някой който продава колянов вал за чз350 ще бъде в този форум?????????? надали има повече от един -двама, които караТ такива архаични двуколесни.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 ti 6toto si mnogo siguren. Zakvo postva6 izli6ni mneniq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 наистина ли вярваш, че някой който продава колянов вал за чз350 ще бъде в този форум?????????? надали има повече от един -двама, които караТ такива архаични двуколесни.... <{POST_SNAPBACK}> 6to pa da sa 1-2ma az sam karal ne malko pati na selo 1 cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Търся части за CZ 350,най-вече колянов вал.Чакам изгодни оферти,който има да пише <{POST_SNAPBACK}> Сега не ми се слиза до мазето и е тъмно,ама утре ще видя какво имам и ще ти прата снимки.Имам доста неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 ai vij,6toto mnoo mi trqbvat,blokiral mi e leviq kolqnov val :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Нямам колянов вал за съжаление.Имам само два автомата за скоростите и два амортисьора.Ако не на теб на някой приятел виж дали му трябват.ПЕРФЕКТНИ са единия автомат е чисто нов Искам 15 лв на всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 davam ti 9 leva samo za amortisiorite.Stava li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 davam ti 9 leva samo za amortisiorite.Stava li? <{POST_SNAPBACK}> Става имаш ги ПРОДАДЕНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.