Jump to content
BulForum.com

продавам метнова уредба

Recommended Posts

Марката също ме интересува

:punk mojebi Philips ili Sony

abe ti da ne pada6 ot mars malki po obem i tejat prazni po 40-50 kila:) tva sigurno im e markata

sory za offtopika

az sam varl protivnik na gazta i metana

istinata e 4e sas metan 100 km ti izlizat kam 5-6 lv

no dali si struva da si priebava6 voziloto e druga tema

vijdal sam kola sled vzriv sas gaz,daje dve

a sas metan edvali 6te vidq :lol: prosto nqma da q namerq

istinata e 4e na metan minawash gradko 100 km za 4.50 ako triabva da bydem to4ni

Дам, ако караш постоянно и мотора не изстива.Иначе под 5.50-6лв. не се пада, което също е далавера, но трябва да се подсилва и задния мост и т.н.И не съм привърженик на газ и метан, защото автомобилът е направен за бензин, а българите да има как ще го направим да върви с вода :woot След известно време каране на газ или метан започват да се обаждат я гумички на клапани, я изпарители, я други чудесии :P

Марка на метанова уредба не съществува ли за теб бе,star_net?Не виждам що пишеш в тая тема,след като не се интересуваш.Ясно ми е,че са тежки,че скапват задното окачване и прочие.

Дам, ако караш постоянно и мотора не изстива.Иначе под 5.50-6лв. не се пада, което също е далавера, но трябва да се подсилва и задния мост и т.н.И не съм привърженик на газ и метан, защото автомобилът е направен за бензин, а българите да има как ще го направим да върви с вода :woot След известно време каране на газ или метан започват да се обаждат я гумички на клапани, я изпарители, я други чудесии :P

Тва изобщо не е вярно а напротив.Колата се скапва много по бързо на бензин. Не давайте оценка на нещо което не сте имали а и не разбирате.

Тва изобщо не е вярно а напротив.Колата се скапва много по бързо на  бензин. Не давайте оценка на нещо което не сте имали а и не разбирате.

Бензина си е една чиста набутвация.

(sorry обърках бутоните)

vasil 088 e praw karala sym 1 godina  na metan i bez problemi i st eprodyljawam da karam

/off Грехота е да караш BMW на газ или метан /off

Без лоши чувства въпрос на мнение ..

Поздрави :wacko: :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...