Jump to content
BulForum.com

Boiling Point

Guardian

Recommended Posts

Аз я играх и наистина е много тежка..... но и красива. Не ме кефи само че прекалено много са наблегнали на адвенчъра, отиди там, питай този пък той ще ти каже еди какво сии т.н....... Не че няма екшън ама не може да му се накефиш изцяло.

Аз я играх и наистина е много тежка..... но и красива. Не ме кефи само че прекалено много са наблегнали на адвенчъра, отиди там, питай този пък той ще ти каже еди какво сии т.н....... Не че няма екшън ама не може да му се накефиш изцяло.

Да много е глупаво това.. На 800х600 насича ли ви ? Аз съм с п4прескотт с хт от 3000@3900 ,2х512мб рам и 5900хт на 500/980.. Може би от това ,че съм с 128мб на картата? Понякога на вас засичат ли ви оръжията? Докато стреляте и изведнъж все едно трябва да презаредите ,но на следващия изстрел стреля?

Бих казал, че това е нискобюджетна игра. Това не значи, че е лоша. Просто ATARI не са дали толкова пари, колкото е трябвало. Играта според мене е пусната поне 1 година по-рано.

Иначе... да скоро не съм играл нещо, което да ме впечатли така. Ето това сега е игра! Така трябва да се правят игри... ама и трябва да се завършват. Харесва ми, че можеш да застреляш някой CIA агент да му вземеш колата и да си обикаляш и да си обикаляш и да газиш хора по пътя... но хич не ми харесва онзи бъг, при който колата ти изчезва!!!

Да се надявам, че STALKER ще е по-изпипан, макар че бих предпочел игра, в която става въпрос за хора, че ми е писнало от зомбита!!! Аман!

Бих казал, че това е нискобюджетна игра. Това не значи, че е лоша. Просто ATARI не са дали толкова пари, колкото е трябвало. Играта според мене е пусната поне 1 година по-рано.

Нискобюджетна не. Но претупана и пусната по-рано - определено да!

@Hostage - за ПЪЛНО лоудване на цялата карта са нужни 4 GB, а при по-ниски конфигурации лагва на моменти. Говори ми за оптимизация ..

Играта е доволно яка, поставил съм си за цел да я превъртя, а по-подробно ревю очаквайте при пускането на списанието Rivalry :)

Нискобюджетна не. Но претупана и пусната по-рано - определено да!

@Hostage - за ПЪЛНО лоудване на цялата карта са нужни 4 GB, а при по-ниски конфигурации лагва на моменти. Говори ми за оптимизация ..

Играта е доволно яка, поставил съм си за цел да я превъртя, а по-подробно ревю очаквайте при пускането на списанието Rivalry :)

Veseo:

На каква резолюция и какви детайли я играеш? Колко кадри/сек вадиш и каква ти е конфигурацията ?

Накратко - има ли смисъл да я дърпам ? :P

1024x768, дефаултските настройки(май са около медиум повечето) и 2xFSAA + включен Gloom ефект и си ми върви доволно добре, освен когато влизам в града. Тогава за кратко почва да лагва кофти, но се търпи

А на машини в пъти по-добри от моята играта върви ужасно :) Сваляш и опитваш дали ще ти върви .. друга гаранция няма. Освен ако нямаш 4 ГБ памет, но тя е "лека" рядкост в наши дни :)

Тая игра не си и заслужава. Все пак си заслужава да се изтегли само интрото да се види :D :D :D

• 2 years later...

Аз харесвам играта , но атари в последно време не съм ги чувал нещо .

Иначе наистина много тежи .

Иначе в момента чакам VBS2 да излезне кракната версия , защото и без това от никъде неможе да се купи ... направена е само за военните да си джъткат уж за тренировки или поне така беше с първата част и ся новата струва 3000лв буквално .

Аз харесвам играта , но атари в последно време не съм ги чувал нещо .

Иначе наистина много тежи .

Иначе в момента чакам VBS2 да излезне кракната версия , защото и без това от никъде неможе да се купи ... направена е само за военните да си джъткат уж за тренировки или поне така беше с първата част и ся новата струва 3000лв буквално .

А да помниш как да вкарам някой в моята кола.

А тая VBS (първата част) мога ли да я сваля от някъде.

Хмм аз не съм е играл и съм толкова ламав на играта , че повече от теб .

Хах щеше да има от къде ако не ми бяха изтрили нещата от фтпто на плей евроком нет и тва ей ся го видях като исках да ти дам линк за това .

Ама поне да бяха писали едно ЛС за какво ми трият нещата . :/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...