A55A551N80R Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 да,но всички мрънкат и не знам вече дали има смисъл... <{POST_SNAPBACK}> Дам...Праи квото ти казва Брейкнек и след тва който иска да мрънка,тва да ни та плаши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 хах-няма ли да стане същото като с тая тема <{POST_SNAPBACK}> Ами няма да слагаш избора "друг" и няма да има кой да мрънка, защото конкурса за набиране на красавците е минал. П.П. Колко снимки събра вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Ами няма да слагаш избора "друг" и няма да има кой да мрънка, защото конкурса за набиране на красавците е минал. П.П. Колко снимки събра вече. <{POST_SNAPBACK}> оо-в момента ми се спи и не мога да действам-утре ще ги събирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Дам...Праи квото ти казва Брейкнек и след тва който иска да мрънка,тва да ни та плаши... <{POST_SNAPBACK}> Не си прав!Който мрънка, да мрънка!Така не става. Запомни, някой ден ти ще мрънкаш и няма да ти е много приятно ако никой не ти обръща внимание... Нищо лично, просто се замисли. ПП:Съжелявам за офтопика, но не се сдържах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 E, ти пък като че ли раздават близалки за награда. Пък и сега се дава шанса на всички да мрънкат. После вече ще е късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 E, ти пък като че ли раздават близалки за награда. Пък и сега се дава шанса на всички да мрънкат. После вече ще е късно. <{POST_SNAPBACK}> Мхм...мрънкайте си колкото си искате сега Който иска да си дава снимка-да си дава и ще участва Смятам наистина да го направя конкурса и ще определя крайна дата,но награда няма да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ами направете поредната такава тема и ще видите как ще се излее огромно количество боза!!Казвате че нямало кой да мрънка !!Ами добре да видим какво ще стане!Или някой ще се прави на сърдит пък вие няма да му обърнети внимание!! Ми добре пожелавам ви успех въпреки че нищо няма да стане!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Май ще е по-добре само poll да бъде, щото ще стане страшно иначе!! А как ще избереш 10 души не ми е ясно gerry! едит: Извинявай, gerry, просто исках да дам съвет, понеже ми се струва, че ще се наспами яко темата,след като постнеш снимките!!! Дано не съм прав! Успех в начинанието все пак!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 А как ще избереш 10 души не ми е ясно gerri! <{POST_SNAPBACK}> Ох!Четвърти път!!!Взимам снимка от който мога,поствам всички снимки в тема(без анкета) и всеки ще се изказва защо определения човек трябва да участва,или съответно не трябва и накрая с десетте финалисти правим анкета и всеки гласува. Е ся вече ако има неразбрали..... И между другото се пише gerry,а не gerri едит:/ Ми добре пожелавам ви успех въпреки че нищо няма да стане!!Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ох!Четвърти път!!!Взимам снимка от който мога,поствам всички снимки в тема(без анкета) и всеки ще се изказва защо определения човек трябва да участва,или съответно не трябва и накрая с десетте финалисти правим анкета и всеки гласува.Е ся вече ако има неразбрали..... И между другото се пише gerry,а не gerri едит:/Мерси! <{POST_SNAPBACK}> Имаш ли някаква представа колко боза ще се излее докато се обсъждат участниците?Всички кавги и вражди на лична основа ще се излеят, ама яко.Най-коректно спрямо участниците е да има само pool. Виждам че вече си направила темата...ми...браво...нез знам кой ще я чете освен ти и участниците с високо самочуствие...яко флууд, ама аз съм приготвил Сивушко ХАХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Нека и аз пожелая успех Въпреки че смятам че всеки от нас си има своите заложби, своя собствен чар.. свои собствени критерии, виждания, мисли.. с две думи: не става. Очакваме сивушко Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 NightWolf davai batka ti si ... vqrvame v tebe ... (Toq e basi autside-ra nqma goizberat po smartno ) NightWolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Нека и аз пожелая успех Въпреки че смятам че всеки от нас си има своите заложби, своя собствен чар.. свои собствени критерии, виждания, мисли.. с две думи: не става. Очакваме сивушко <{POST_SNAPBACK}> Веднага откликвам на молбата ти и заклеймявам темата !!! ПП: AFX, Сивушко и той душа носи като всички нас...моля те, не го наскърбявай!!! Името му се пише с Главна Буква!!! Благодаря ти от негово име Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.