Jump to content
BulForum.com

Мистър уарез.ру

gerry^^

Гласове за Мистър Уарез.ру  

215 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply
хах-няма ли да стане същото като с тая тема ;)

Ами няма да слагаш избора "друг" и няма да има кой да мрънка, защото конкурса за набиране на красавците е минал. ;)

П.П. Колко снимки събра вече.

Ами няма да слагаш избора "друг" и няма да има кой да мрънка, защото конкурса за набиране на красавците е минал. ;)

П.П. Колко снимки събра вече.

оо-в момента ми се спи и не мога да действам-утре ще ги събирам :)

Дам...Праи квото ти казва Брейкнек и след тва който иска да мрънка,тва да ни та плаши... :bgrin:  :bgrin:  :bgrin:

Не си прав!Който мрънка, да мрънка!Така не става. Запомни, някой ден ти ще мрънкаш и няма да ти е много приятно ако никой не ти обръща внимание...

Нищо лично, просто се замисли.

ПП:Съжелявам за офтопика, но не се сдържах...

E, ти пък като че ли раздават близалки за награда. ;) Пък и сега се дава шанса на всички да мрънкат. После вече ще е късно.

E, ти пък като че ли раздават близалки за награда. ;)  Пък и сега се дава шанса на всички да мрънкат. После вече ще е късно.

Мхм...мрънкайте си колкото си искате сега :)

Който иска да си дава снимка-да си дава и ще участва

Смятам наистина да го направя конкурса и ще определя крайна дата,но награда няма да има :lol:

Ами направете поредната такава тема и ще видите как ще се излее огромно количество боза!!Казвате че нямало кой да мрънка !!Ами добре да видим какво ще стане!Или някой ще се прави на сърдит пък вие няма да му обърнети внимание!! :sick Ми добре пожелавам ви успех въпреки че нищо няма да стане!!

Май ще е по-добре само poll да бъде, щото ще стане страшно иначе!!

А как ще избереш 10 души не ми е ясно gerry!

едит: Извинявай, gerry, просто исках да дам съвет, понеже ми се струва, че ще се наспами яко темата,след като постнеш снимките!!! Дано не съм прав! Успех в начинанието все пак!!!

А как ще избереш 10 души не ми е ясно gerri!

Ох!Четвърти път!!!Взимам снимка от който мога,поствам всички снимки в тема(без анкета) и всеки ще се изказва защо определения човек трябва да участва,или съответно не трябва и накрая с десетте финалисти правим анкета и всеки гласува.

Е ся вече ако има неразбрали.....

И между другото се пише gerry,а не gerri :)

едит:/

Ми добре пожелавам ви успех въпреки че нищо няма да стане!!
Мерси! :)

Ох!Четвърти път!!!Взимам снимка от който мога,поствам всички снимки в тема(без анкета) и всеки ще се изказва защо определения човек трябва да участва,или съответно не трябва и накрая с десетте финалисти правим анкета и всеки гласува.

Е ся вече ако има неразбрали.....

И между другото се пише gerry,а не  gerri :)

едит:/Мерси! :)

Имаш ли някаква представа колко боза ще се излее докато се обсъждат участниците?Всички кавги и вражди на лична основа ще се излеят, ама яко.Най-коректно спрямо участниците е да има само pool. Виждам че вече си направила темата...ми...браво...нез знам кой ще я чете освен ти и участниците с високо самочуствие...яко флууд, ама аз съм приготвил Сивушко ХАХАХА :lol: :lol: :lol:

Нека и аз пожелая успех ;) Въпреки че смятам че всеки от нас си има своите заложби, своя собствен чар.. свои собствени критерии, виждания, мисли.. с две думи: не става. Очакваме сивушко :evil

Нека и аз пожелая успех ;) Въпреки че смятам че всеки от нас си има своите заложби, своя собствен чар.. свои собствени критерии, виждания, мисли.. с две думи: не става. Очакваме сивушко :evil

Веднага откликвам на молбата ти и заклеймявам темата !!! :lol:

DOJD.jpg

ПП: AFX, Сивушко и той душа носи като всички нас...моля те, не го наскърбявай!!! Името му се пише с Главна Буква!!! Благодаря ти от негово име:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...