gerry^^ Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Ама тва ся ко е?Конкурс за красота , или за смислени постове?Щото аз половината участващи не съм ги виждал.За тва гласувам по впечатление от постовете в форума , и моя избор е друг , и той е The`Scorpion. И ни мога да разбера защо тои не е сред номинираните. <{POST_SNAPBACK}> Такаа-за 3ти път-искам да направим нова тема,в която всеки да си даде снимка и след това да се добави анкета и да е честно Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Такаа-за 3ти път-искам да направим нова тема,в която всеки да си даде снимка и след това да се добави анкета и да е честно <{POST_SNAPBACK}> И как ша я напраиш тая тема като в поола може наи-много 10 предложения да се дадат??Иначе идеята ти не е лоша , защото така всеки ще е доволен, и никои няма да се сърди че не са го включили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ами за това ще са само 10 човека. То горе долу са и толкова момичетата тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 И как ша я напраиш тая тема като в поола може наи-много 10 предложения да се дадат??Иначе идеята ти не е лоша , защото така всеки ще е доволен, и никои няма да се сърди че не са го включили. <{POST_SNAPBACK}> Аррр-пак ли трябва да повтаряяям Първо правя само тема(без анкета) Всеки,който иска да участва да дава снимка,всеки ще се изказва защо определения човек трябва да участва,или съответно не трябва и накрая определяме 10 финалисти и с тях правим анкета и всеки гласува съгласен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ами що не пуснеш една отделна тема за това? Тука е за мистър варез, а ти говориш за мис и накрая пак никой не разбрал. Пък после ще пуснеш и една за конкурса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Ами що не пуснеш една отделна тема за това? Тука е за мистър варез, а ти говориш за мис и накрая пак никой не разбрал. Пък после ще пуснеш и една за конкурса. <{POST_SNAPBACK}> Не ми се подигравай Пък и навсякъде говоря за Мистър...сигурно някъде съм се объркала Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ахам. Кхъ-кхъ....добре де-какво ще кажете(след всички отрицателни постове) да направим официален конкурс "Мис уарез.ру" ,м?Всеки,който иска да участва да дава снимка,всеки ще се изказва защо определения човек трябва да участва,или съответно не трябва и накрая с десетте финалисти правим анкета и всеки гласува...какво ще кажете? За да е всичко честно Е? <{POST_SNAPBACK}> Аз приемам. Използвайте снимката от аватара ми. Там съм най-готин. Не бе, бъзикам се. Аз цифрови снимки нямам, освен алкохолишки, за това от мен не чакайте. И по повод за новото предложение...Защо не си едитнеш главния пост. По-ще се вижда от всички, вместо да се връщат назад и да четат за какво става дума. EDIT: Така е по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Айде да направя сефтето. Ето мои снимки, сега съм с къса коса, но по-нови нямам. Предполагам, че достатъчно ме познават във форума, така че няма да пиша нищо за себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 И мен ме няма Дълбоко обиден до края на живота си И аз!@veseo забравиха ни нас със тебе ама карай,за теб гласувах(друг ),защото ме кефят ревютата ,които правиш в GameZ дадох "Нулл вот" преди да гласувам за Курнир ....Втори фен на емулатори като него няма Но бих искал да гласув и за Токагеро (Shaman King rulzzz) <{POST_SNAPBACK}> Лееелеееее вече си имам и фенки (бъзикам се дано да не се обидиш)Мерси ,че си се сетил за мен и наистина shaman king rulezz Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 май няма много желаещи <{POST_SNAPBACK}> Пак няма да е справедливо защото не можем да включим всички желаещи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Пак няма да е справедливо защото не можем да включим всички желаещи. <{POST_SNAPBACK}> ха!да бе...щото гледам колко са много Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Е,кво,не разбрах награда ще има ли?Щото аз без награда ще ви дам само снимка на ръката си.Арее,кажете кво печелим,за да пращаме снимки/за конкурса Мис Уарез кандидатките трябва да са голи на снимките,тук не е задължително,дори е нежелателно/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Такаа-за 3ти път-искам да направим нова тема,в която всеки да си даде снимка и след това да се добави анкета и да е честно Моята снимка ВИНАГИ е била в профила ми, откакто той е създаден. Никога не съм се крил Ако обърнеш внимание ще видиш за колко време става въпрос - виж кога съм се регистрирал и user No кой съм Ако някой иска нямам нищо против и още снимки да пратя, но вече липсва ФТП Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 veseo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 veseo <{POST_SNAPBACK}> а снимчичка?М? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Хора,как не разбрахте че от тоя конкур нищо няма да стане защо още се занимавате с глупости??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Хора,как не разбрахте че от тоя конкур нищо няма да стане защо още се занимавате с глупости??? <{POST_SNAPBACK}> Аууу,че си черноглед Що да са глупости-на мен ми е интересто кое е най-готяният Мистър в уареза Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 1.Ами както се видя винаги ще има сърдити!! 2.Всеки ще пита каква е наградата а както се вижда такава няма или може би ще е усмивка по радиото!! 3.Много хора си правят базик и няма да си дадат снимки не защото нямат а защото неискат(за това мнение може да ме критикувате но съм убеден че съм прав) 4.Няма нито начало нито край на конкунрса а и също така кой ще се грижи за класации и дрги такива неща!! 5.Всеки ще гласува за неговите си приятели а не за този който му допадне примерно на снимката! По тези причини и още много такива мисля че такъв конкурс е напълно излишен!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 а снимчичка?М? <{POST_SNAPBACK}> Ааа... нещо не схванах Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 1.Ами както се видя винаги ще има сърдити!!2.Всеки ще пита каква е наградата а както се вижда такава няма или може би ще е усмивка по радиото!! 3.Много хора си правят базик и няма да си дадат снимки не защото нямат а защото неискат(за това мнение може да ме критикувате но съм убеден че съм прав) 4.Няма нито начало нито край на конкунрса а и също така кой ще се грижи за класации и дрги такива неща!! 5.Всеки ще гласува за неговите си приятели а не за този който му допадне примерно на снимката! По тези причини и още много такива мисля че такъв конкурс е напълно излишен!! <{POST_SNAPBACK}> добре...помоли някой модер да затвори темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Може да набере6 участници от раздела със снимките където има много хора дето са постнали )) Невярвам някой да не е съгласен да му вземат снимката от там щом я е дал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Моята снимка ВИНАГИ е била в профила ми, откакто той е създаден. Никога не съм се крил <{POST_SNAPBACK}> Имаш далеч по хубави снимки със шала на ЦСКА например ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Може да набере6 участници от раздела със снимките където има много хора дето са постнали )) Невярвам някой да не е съгласен да му вземат снимката от там щом я е дал. <{POST_SNAPBACK}> да,но всички мрънкат и не знам вече дали има смисъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 То мрънкащи винаги ще има. Събери си 10 снимчици и праскай за гласуване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 То мрънкащи винаги ще има. Събери си 10 снимчици и праскай за гласуване. <{POST_SNAPBACK}> хах-няма ли да стане същото като с тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.