Jump to content
BulForum.com

Мистър уарез.ру

gerry^^

Гласове за Мистър Уарез.ру  

215 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply
Което е?

Чакай, че ми стана много любопитно :woot

Ами то и аз не го знам... Идеята беше само да стане любопитно...много тъпо, а? Ама насъбрахме 2-3 гласа така... Ако сте много недоволни, ще се напъна и да го измисля, ама ти вече си гласувала (доколкото разбрах нулево) и няма какво да се натягам за тоя глас, дето вече е загубен.

Давам своя глас за Георги, щото само него познавам. 

Тука имало големи нарциси...

Благодарно. То не е като и аз да не съм суета и его повече от каквото и да било (може би само коса и идиотизъм съм повече), но наистина...много засегнати много нещо. Аз лично пък не вярвах, че някой би ме включил...особено след като не ме познава. Какво толкова са се разпискали всички? Знам, че уж се прави на бъзик, обаче не е баш така... Вижте само колко са гласували за "друг" и ще стане ясно, че всеки го има насериозно предвид мрънкането поне малко. Много тъпо нали? На всичкото отгоре има достатъчно важни особи тук, които да могат да спечелят... Вместо да си изберете един и да го подкрепите...

трябваше да е 'ДРУГИ",а не "ДРУГ"!то тук само мъжки има,как да гласуваш само за един :confused

HBK, бре бре... откъде накъде пък за мен ще гласуваш :) ?

HBK, бре бре... откъде накъде пък за мен ще гласуваш :) ?

Поради много прични :) Направил си ми добро впечатление явно ;)

Същото се отнася и за @VooDooMan,и него бих подкрепил :D

гери, добра идея да зарадваш съфорумниците :) само че.. тука сме доста пръчове ...

Ами да , аз вече съм на много силни антидепресанти :excl: :tongue В началото бях невероятно отчаян, обаче малко по малко се съвземам, така че реших - в някой друг форум все ще ми излезе късмета :punk :D

ООООООООООООООО сломен съм жестокоооо мен ме няма..Ооо небеса каква неземна болка...(ся сам ша са накажа) Ма пък кво буча мен никой не ме знае..хайде със здраве :ghost

то като във форум-а е бъкано с женки който да оценяват :D

кво да им оценям аз колко хубаво пишат или ако имат снимка - кви са красавци ?!?

И тримата претенденти за титлата,които видяхме на снимки са големи симпатяги!

Останалите участници няма ли да последват примера им и да пратят снимки?! :)

Смятам да се самодобавя и после да манипулирам резултата в моя полза мухахахахахаха

П.С. - корумпиран съм! ако някой не е доволен от класирането да предлага цена и ще го "уредим" мухахахахаха

Аз като един таен обожател на себе първо ще кажа че и аз съм засегнат и второ глас от мен за Blitz_krieg_1941 ( къв ли е тоя :P )

Смятам да се самодобавя и после да манипулирам резултата в моя полза мухахахахахаха

П.С. - корумпиран съм! ако някой не е доволен от класирането да предлага цена и ще го "уредим" мухахахахаха

Личи си . Щом не съм на 1во място.. няма начин да не си :)

1 Вот и от мен за Борето ака PSYCHOSIS само че не виждам смисъл от това при условие , че няма SHADE и HATE. Не искам да обиждам никого . но мисля че те са най - най...

дадох "Нулл вот" преди да гласувам за Курнир ....Втори фен на емулатори като него няма :D Но бих искал да гласув и за Токагеро ;) (Shaman King rulzzz)

A! ov3rm4n!? Завърнал се е :))

Ако не бях дал Null Vote (за да видя резултатите) сигурно щях да гласувам за GeorgiK - да се дразни ^^

П.П. Някой може ли да ми каже как от настройките да махна употребата на emotions? Че ми писна непрекъснато да си ги махам при секи пост....

Някой може ли да ми каже как от настройките да махна употребата на emotions? Че ми писна непрекъснато да си ги махам при секи пост....

Над иконите,които са под мястото,където пишеш поста си има опция "Желая да използвам иконите".Махни си тикчето и всичко е ок :)

nqkav smisul da glasuvam pri polojenie 4e ot 10 4oveka samo 2-ma imat snimki .... super ste ne razbiram kak moje da glasuvate za xora koito ne ste vijdali bati tapata anketa ........kato si kupuvate bluza da ne bi da ne q gledate?

nqkav smisul da glasuvam pri polojenie 4e ot 10 4oveka samo 2-ma imat snimki .... super ste ne razbiram kak moje da glasuvate za xora koito ne ste vijdali bati tapata anketa ........kato si kupuvate bluza da ne bi da ne q gledate?

Ти пък откъде знаеш че не сме ги виждали кандидатите а?? :confused :confused Едни са идвали на срещите на уареза другите съм ги виждал другаде тва че ти не ги знаеш или не си идвал на срещтите на уареза си е твой проблем!! :punk

Мисля , че преди да пуснете темата , трябваше да го организирате , за да може всички участници да изпратят снимки ;) . Така се получава малко глупаво :(

Ako stava vypros za vinshen vid ....nqma spor/ako snimkata e negova de/......sMARTbomber;ppPPpp....az glasuvah za GEORGIK, zashtoto haresvam mneniqta mu po razlichni temi vyv foruma, plius tova ima i snimka, koqto nqma nishto obshto s moq glas de:))plius tova i e nash chovek, ot eg-to,nqma kak da ne go podkrepq... vie go izkarahte velikiq konkurs.... golqm praz ,che nqmali snimki ili ,che ne gi poznavate... ne e jivotospasqvashto nito zastrashavashto... a kato si pomislq ,che sMARTbomber dori go nqma v klasaciqta... koe devoiche deto e pravilo temata e go e zabravilo da mudyrpam ushichkite;PPpPpp

Поредната "луда" тема в тоя форум :angry: :angry: :angry:

Доста ни ограничава в избора!!!

Затова давам три гласа......

1.чудовището "Grimjaur" :devil

2.лошото "Myth" :woot

3.странния "The Scorpion" :inqn

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...