Jump to content
BulForum.com

Мистър уарез.ру

gerry^^

Гласове за Мистър Уарез.ру  

215 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Друг води срещу PSYCHOSIS :punk

Ако всички сме за един и същ друг.... :rolleyes: ама не сме :(

Та...аз също гласувах за друг, ама нямах предвид себе си, а...друг ;)

Аз не ги обичам текива надпревари....ако бях включен и съм на последно място щеше много да се подтисна :cry Та...тия, дето се оплаквате, че ви няма...помислете :lol:

Иначе доста по-добре е на живо да се направи едно такова мероприятие...макар да е адски трудно да се организира. Ама ако решите да направим Мистър и Мисис аз мога да помогна с това онова....

gerry^^ не че нещто ама този на втората снимка отдясно е Shade a отляво е PSYCHOSIS ama няма нищо грешки стават ;) :punk

Едит:Вече виждам че е коригирано!! Поздрави :)

Шшшшшш,ми какво да кажа,страшно обиден съм,как няма да фигурирам в списъка,а?На какво прилича това,ще се ходи на съд май.Не бе,ако идеята е конкурсът да е както трябва,първо се записват участниците,които желаят и имат снимка.След това ако няма място за всички в pool-a,всеки пише за кой гласува и след това се прави преброяване.Тва е,а тая gerry направо ми разби самочувствието,ако не ме чуете повече-тя е виновна

гЛас за geOrgiK въпреки,че не ми е ясно защо фигурират разни непознати лица или айде не непознати,ама малко познати от сорта на AlekS :blink: ,NightWolf ,NightWolf ,Curunir ???????

Гха гха гха...това да беше преди време, направо нямаше шанс да повярвам... Хубаво си сложил О-то в центъра главно...щото съм кръгла нула, а? Гха гха гха направо голям смях - ще събера 2 гласа и единият от теб. Направо ми стана много весело (дори това ужасяващо его, което имам, трябва да се храни и то милото)...

Напускам форума... няма ме дори и в списъка, да не говорим за 1во място :'((

А с моята прекрасна ръбеста и обръсната глава...

А с моята прекрасна ръбеста и обръсната глава...

Ама то конкурс за красота ли било? Аз тогава не искам да участвувам...и се отказвам от гласа на LPFC...вярвам и той се отказва... Според мен не бива да е красотен конкурс работата - много недостойно седи някак...нямат ли то това хората други качества?

Ама то конкурс за красота ли било? Аз тогава не искам да участвувам...и се отказвам от гласа на LPFC...вярвам и той се отказва... Според мен не бива да е красотен конкурс работата - много недостойно седи някак...нямат ли то това хората други качества?

е естествено, че е за красота. за какво са иначе тия снимки???

И на теб кой най-много ти хареса? Айде извини, но има снимки на три броя от участниците и гласуващите са основно мъже...дайте да подменим схемата и смисъла на конкурсото.

Не е за красота много ясно. :D Ако е за красота,то аз оттеглям гласа си.Не защото Георги е грозен или нещо от сорта...все пак!!!Предлагам да не е за красота,защото така или иначе няма много момичета/жени,които да оценят.Пък и е тъпо.

Като не обръщаме особено внимание на фактите (:)), че съм най-интелигентното живо същество от въглероден тип, третия най-умен материален обект във вселената, съм прекрасен, океанът на общатата ми култура няма брегове, е, малко съм заядлив ама трябва да не изглеждам толкова перфектен.

На божественото ми его беше нанесен тежък шамар...

П.П. Поста ми съдържа самоирония, пояснявам, за да не ми се лепне някой индивид с изключително праволинеен начин на мислене като -------- и да тръгне да ми се заяжда. А ако термина ирония е чужд на някой - нека се сдържи от коментар, ще изглежда по-глупаво

Муааааахахахахахахаха....

Аз водя по гласове в конкурс за красота...

Буаааахахахахахахахаха...

Ама вие сериозно ли бре?

Ще ме утепате от смях :)

Пък и наааай-яката снимка сте ми избарали :P

Ей, утре като се събудя, по-добре да не съм на първо място, щото като се надуя и като ми дойде едно такова мити самочувствие - няма да може да се говори с мен повече. С резервация, поне един месец преди датата на срещата ;)

Ей, утре като се събудя, по-добре да не съм на първо място, щото като се надуя и като ми дойде едно такова мити самочувствие - няма да може да се говори с мен повече. С резервация, поне един месец преди датата на срещата ;)

Аз за тва няма да лягам - ша тръпна в очакване :punk

Ха-ха-ха! Купон си е. :)

Айде народе - обещаваме много топла бира и студени кебапчета за всички, ще дигаме заплати, пенсии, коли... Само за 800 дни!!!

Ееееееее

Момчета, изпълнихте ме отвсякъде. :) :) :) :) :) :) :) :)

Не гласувам, защото всичките си ви обичкам-кой повече кой по-малко :P

Хайде и победителя да черпи :beerchug

Оооо, предизборна кампания! :)

Обещавам на народа всяка сутрин топла боза с не много вкисната баничка, на обед макарони с фиде, а за вечеря - кокосов сладолед със заливка от майонеза и имамбаялдЪ!

Ти пък къде се набута да обещаваш? Не си ли забелязал, че аз ти водя кампанията? Как така обещаваш, без мое позволение? Сега всичко ще иде на кино... И кебапчетата и кифтетата сега не могат ни спасят...остава да прибегнем към последното оръжие...

Май най-подходящото мото за конкурса е R.I.P. www.Warez.ru!

"След дъжд качулка" или "По-добре късно от колкото никога" ?

Не съм се появявал на няколко срещи и директно забравихте за мен,че съществувам.Жестоко съм накърнен и обиден.

Дори и на PSYCHOSIS понеже му откраднах титлата още от първия път и би трябвало да съм трън в очите му и да ме спомина ама неще.

Боби много ама много съм ти обиден :( :cry

Бреееей, чувствам се горд само защото съм в класацията. И дори някой е гласyвал за мен. Доволен съм че съм допринесъл с нещо на форума. :) Съгласен съм да няма модератори и администратори в гласуването, защото те щяха да оберат повечето точки. :D За тях трябва да има друга тема.И щом се е тръгнало с обещанията, аз обещавам ако спечеля да черпя всички по една бира когато отвори бирфеста. :)

П.П. О, забравих да добавя: Не се заяждам с никой, особено и най-вече с хора като ___-________ . Всеки си има право на глас и правото да го изказва. Друго е когато отсрещния е с лабилна психика.

Съгласен съм да няма модератори и администратори в гласуването, защото те щяха да оберат повечето точки. :D

Брейй-един човек да ми разбере идеята :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...