Jump to content
BulForum.com

Мистър уарез.ру

gerry^^

Гласове за Мистър Уарез.ру  

215 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Кхъ-кхъ....добре де-какво ще кажете(след всички отрицателни постове) да направим официален конкурс "Мистър уарез.ру",м?Всеки,който иска да участва да дава снимка,всеки ще се изказва защо определения човек трябва да участва,или съответно не трябва и накрая с десетте финалисти правим анкета и всеки гласува...какво ще кажете? xmas.gif За да е всичко честно xmas.gif

Е?

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply
Ами...дами(пък и не само) гласувайте  :)

Яд ме е,че може само 9-ма да изредя,щото момчета/мъже във форума дал Господ :laughing:

И все пак де,ако е друг,кажете кой :)

по-късно ще сложа снимки на някои от кандидатите

...А ако може,уважаеми кандидати изпращайте снимки на този адрес :D

Ако видях смисъл от същата малоумна тема добре!!Имам чуството че тва е поредната тема с цел трупане на постове! :sick Поздрави!

Едит:А и по какъв критерии за избрани кандидатите защото аз примерно сега мога да се почустван убиден че ме няма зае ли се дали не съм тънкоубиден ;)

Борис Борис Борис!!! Хип Хип УРААААААА!!!

Отдавна сме го избрали ние него. Сега остава всички да го подкрепите.

Гха гха...и мен ме има...

Гласувах за МЕН :P

Ако искате снимка , това на аватара съм аз в различни настроения :bgrin:

Ееее така не е честно...всеки сега ще гласува за себе си чрез "Друг", а Борето как ще спечели по тоя начин? Я, агитката да се активизира...

И гласувайте по каквото си искате. Предполагам няма да гласувате за хубавата ми къдрава косица или на Алекс хубавите бузки...така че за критерии не питайте...

Ееее така не е честно...всеки сега ще гласува за себе си чрез "Друг", а Борето как ще спечели по тоя начин? Я, агитката да се активизира...

И гласувайте по каквото си искате. Предполагам няма да гласувате за хубавата ми къдрава косица или на Алекс хубавите бузки...така че за критерии не питайте...

Ми много ясно че всеки ще гласува за друг!!Това е все едно аз да бях пуснал темата да напиша десетте юзара от форума с които най-добре се разбирам и хайде сега гласувайте!! :) За това казах и в първия си пост че няма никакъв смисъл в тази тема!! :punk

Ми много ясно че всеки ще гласува за друг!!Това е все едно аз да бях пуснал темата да напиша десетте юзара от форума с които най-добре се разбирам и хайде сега гласувайте!! :) За това казах и в първия си пост че няма никакъв смисъл в тази тема!! :punk

Е, аз не гласувах за "Друг"... Не гласувах и за себе си...както виждаш нямам получен глас...още :blink: Гласувах по съвест за Борис. Надявам се има още някой друг, който може да превъзмогне поне за малко и то по толкова неангажиращ и неважен начин егото си и да гласува за някого...или просто да не гласува. Защото отговорът "Друг" предполага да дадеш предложение, а като гледам никой не е дал предложение т.е. всеки си мисли за себе си...ебати форумната мастурбация...

От изброените бих гласувал за @GeorgiK ;) Иначе- за @RIP :)

Би гласувал за мен, въпреки че не обичам (меко казано) Барса и съм див фен на Ман Юнайтед? Това ме прави горд (ето ви сега пример за форумна мастурбация :blink: ).

Би гласувал за мен, въпреки че не обичам (меко казано) Барса и съм див фен на Ман Юнайтед? Това ме прави горд (ето ви сега пример за форумна мастурбация :blink: ).

Дам ;) Клубните пристрастия не ме интересуват толкова,просто ми прави приятно впечатление,че разбираш от футбол :) Все пак няма да гласувам..защото искам да дам глас и за @RIP :D

Снимки няма ли да дадете? :P

Можеше и да включите @Dreamer и @veseo ;)

Аз гласувах за PSYCHOSIS,нямам представа как изглежда,но ми е направил впечатление с интересни и смислени постове.

Дам ;) Клубните пристрастия не ме интересуват толкова,просто ми прави приятно впечатление,че разбираш от футбол :) Все пак няма да гласувам..защото искам да дам глас и за @RIP :D

Снимки няма ли да дадете? :P

Можеше и да включите @Dreamer и @veseo ;)

Не съм те карал да гласуваш. Това, че ме спомена, ми е напълно достатъчно и благодаря. Лично аз смятам, че не само аз ами и почти всички от "избраниците" нямат място там, а на тяхно място трябва да са разни такива като Dreamer, Grimjaur, veseo, sMARTBomber и разни други по-важни...

гери, добра идея да зарадваш съфорумниците :) само че.. тука сме доста пръчове :D

ето.. например аз се чувствам много подтиснат че не си ме включила в списъка.. явно или съм ти направил лошо впечатление.. или по-зле: изобщо не си ме забелязала. ;)

помисли над това

едит: Ф смисАл: трябваше да предвидиш подобен ефект преди да създадеш pool-а :rolleyes:

едит2: null vote, обичам ви всички (платонически) :wub:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...