zlobil Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 taka zan4i po temata re6il sam da is prava tatuirovka na xan asparux oba4e 4udnoto e 4e nikade v neta ne moga da namera portret ili kvoto i da e bilo tam ako nqkoi moje da mi dade link ot kade da si q namera snimkata ili portrera ili o6te po-dobre gotoviq model za tatus prosto 6te sam mu bezkraino zadaljen prosto za6toto tarsa ot 2 dena i ne sam nameril ni6to dalgo vreme se 4udix kade da q pusna taq tema tuka ili v pictures re6ix 4e tuka e dobre ako sam obarkal premestete q Link to comment Share on other sites More sharing options...
desert Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 enjoy dude tuk i tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 nito 1 ot dvete ne mi var6i rabota mersi 4e si se potrudil ama na parvata e prekaleno malka i razmazana izob6to ne mi xaresva a ftorata e na konnik a az iskam samo liceto Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 @zlobil и да намериш нещо то ще е виждането на даденият художник. Достоверен образ няма от къде да намериш, така че напъни си въображението или помоли някой който може да рисува да направи някаква скицана на брадат (защо пък и да е брадат ) мъж със свирепо изражение и това ще е твоята представа за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Що бе дай да се напънем да му намерим снимка на човека... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 ami ako nqkoi moje da nameri obe6tavam 4e 6te 4erpq 6toto 2 dena otka4ix pred pc-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Ти така представяш ли си (най-общо казано), кога е изобретена фотографията? Сериозно не се заяждам (или може би се заяждам, ама не е злобно и не го правя, за да ти е гадно), просто ми стана смешно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 ami slu4aino znam koga e izobretena. ne mu tarsa snimkata ot li4nata karta primerno a mu tarsq nqkav dobar portrer......tova 4e sam napisal snimka e moq gre6ka ne e nujno da mi se pravi6 na ostroumen i o6te v zaglavieto pi6e portret ne snimka Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Едно време на един от компютрите в училище имаше една папка с информация за българските царе и ханове. Тази картинка е от там. Не знам дали ще ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 xmm ne misla 4e 6te mi svar6i rabota ama i tova e ne6to blagodarq 4e si se postaral da potarsi6.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Портретът,който vamist предлага е този,за който се сетих и аз.Ако искаш да го разгледаш в по-голям размер,пробвай в енциклопедия "Владетелите на България-ханове,царе,държавници" на издателство "Кибеа".Не,че това е достоверен портрет,но определено се вписва в представите ми за прабългарите.За друго не се сещам,така,че успех!И покажи портрета,на който се спреш в крайна сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 ami za sega imam 2-3 modela ama o6te na nikoi na koito da se spra zasega samo tova sa model4etata koito uspqx da namera ama ne mi xaresvat kato ispalnenie samo moje bi ftoriq mi dopada do nqkade Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Ами както си решиш.Кофтито е,че който и да си избереш и си го татуираш,винаги трябва да обясняваш кой е тоя на татуировката.Не е като Ботев или Левски-всеки е виждал портеретите им и ги познава,докато хан Аспарух... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 ami za sega imam 2-3 modela ama o6te na nikoi na koito da se spra zasega samo tova sa model4etata koito uspqx da namera ama ne mi xaresvat kato ispalnenie samo moje bi ftoriq mi dopada do nqkade <{POST_SNAPBACK}> Втория е по-скоро на Чингиз Хан ... Първият според мене е най-добър Защо точно на Аспарух си се спрял? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 neznam........dano da uspeq da go namerq ot nqkade sprql sam se na nego i az neznma za6to..... prosto taka a 6tom sam go re6il vse ot nqkade 6te go namera naumil li sam si ne6to prava go moje da e sled vreme ama 6te go namera edit:kato si naprava tatusa 6te postna snimka da go vidite si4ki kak e stanal a mejduvremenno koito nameri nqkva kartinka da q slaga tuka plsss Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Eдвали ниакой ще е успял да снима Аспарух Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 ee aide stiga ste poftarqli we obarkal sam se prosto editnax go ne e snimka ve4e portret e Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasko66 Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 " zasega samo tova sa model4etata koito uspqx da namera ama ne mi xaresvat kato ispalnenie samo moje bi ftoriq mi dopada do nqkade " nameril si na baba ti farchiloto drugite se potrudiha i ti postnaha a ti i gaza si ne mojesh da namerish Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 ei carvul parviq i ftoriq model sam si gi nameril sam we muxlio kav si ti da vliza6 i da mi sa pravi6 na velik we selio 6tom sam napravil tema zna4i sam tarsil i ne sam nameril ti ne si nikav da vliza6 i da mi kazva6 kav sam i kav ne sam qsno li ti e ? ti ne si drugite taka 4e ne moa da se seta kvo mi pi6e6 v tapata tema ?!?!?!?!? az gaza moje da ne moa da si go namera ama za smetka na tova na maikati i go namiram po4ti sqka ve4er tapo lape baxti maloumnicite se navadixa v toq forum vse razbira4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 В даскало имаме нещо като плакати за някои от хановете,тяхна снимка (портретна),години на управление,територията на страната при тяхното управление.Ще снимам утре плаката със Хан Аспарух и ще ти дам линк към снимката утре Дано да ти е от полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 mersi pi4 dano da mi svar6i rabota i dano da nqma pove4e takiva tapaci kato toq da mi pi6at tapotii v temata koito nqma ni6to sa6testveno da kazva prosto da ne pi6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 ei carvul parviq i ftoriq model sam si gi nameril sam we muxlio kav si ti da vliza6 i da mi sa pravi6 na velik we selio 6tom sam napravil tema zna4i sam tarsil i ne sam nameril ti ne si nikav da vliza6 i da mi kazva6 kav sam i kav ne sam qsno li ti e ? ti ne si drugite taka 4e ne moa da se seta kvo mi pi6e6 v tapata tema ?!?!?!?!? az gaza moje da ne moa da si go namera ama za smetka na tova na maikati i go namiram po4ti sqka ve4er tapo lapebaxti maloumnicite se navadixa v toq forum vse razbira4i <{POST_SNAPBACK}> "baxti maloumnicite se navadixa v toq forum" ми то и ти като го напсува не остави много добро впечатление ... 1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с Вас. 2. Не е разрешено използването на псувни, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Придържайте се към темата на топика. zlobil, погледни цитатът, даден от vas90. Поустът ти нарушава правилата. Избягвай занапред такова държание. Не виждам защо е нужно да се поддаваш, когато те провокират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 nqma da se poftori pove4e prosto ne se zdarjam kogato vida nqkav takav "element" da mi pi6e v temite Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 портерета на vamist за мен е най-реален в смисъл на повечето места съм го виждал в тази му форма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.