Jump to content
BulForum.com

xan asparux portret

zlobil

Recommended Posts

taka zan4i po temata re6il sam da is prava tatuirovka na xan asparux oba4e 4udnoto e 4e nikade v neta ne moga da namera portret ili kvoto i da e bilo tam ako nqkoi moje da mi dade link ot kade da si q namera snimkata ili portrera ili o6te po-dobre gotoviq model za tatus prosto 6te sam mu bezkraino zadaljen prosto za6toto tarsa ot 2 dena i ne sam nameril ni6to

dalgo vreme se 4udix kade da q pusna taq tema tuka ili v pictures re6ix 4e tuka e dobre ako sam obarkal premestete q :excl:

nito 1 ot dvete ne mi var6i rabota

mersi 4e si se potrudil ama na parvata e prekaleno malka i razmazana izob6to ne mi xaresva a ftorata e na konnik a az iskam samo liceto :D

@zlobil и да намериш нещо то ще е виждането на даденият художник.

Достоверен образ няма от къде да намериш, така че напъни си въображението или помоли някой който може да рисува да направи някаква скицана на брадат (защо пък и да е брадат ) мъж със свирепо изражение и това ще е твоята представа за него.

Ти така представяш ли си (най-общо казано), кога е изобретена фотографията?

Сериозно не се заяждам (или може би се заяждам, ама не е злобно и не го правя, за да ти е гадно), просто ми стана смешно...

ami slu4aino znam koga e izobretena. ne mu tarsa snimkata ot li4nata karta primerno a mu tarsq nqkav dobar portrer......tova 4e sam napisal snimka e moq gre6ka ne e nujno da mi se pravi6 na ostroumen

i o6te v zaglavieto pi6e portret ne snimka

Едно време на един от компютрите в училище имаше една папка с информация за българските царе и ханове. Тази картинка е от там. Не знам дали ще ти свърши работа.

asparuh.jpg

Портретът,който vamist предлага е този,за който се сетих и аз.Ако искаш да го разгледаш в по-голям размер,пробвай в енциклопедия "Владетелите на България-ханове,царе,държавници" на издателство "Кибеа".Не,че това е достоверен портрет,но определено се вписва в представите ми за прабългарите.За друго не се сещам,така,че успех!И покажи портрета,на който се спреш в крайна сметка.

ami za sega imam 2-3 modela ama o6te na nikoi na koito da se spra

asp.jpg

asparuh.jpg

galeriaim2.jpg

zasega samo tova sa model4etata koito uspqx da namera ama ne mi xaresvat kato ispalnenie samo moje bi ftoriq mi dopada do nqkade

Ами както си решиш.Кофтито е,че който и да си избереш и си го татуираш,винаги трябва да обясняваш кой е тоя на татуировката.Не е като Ботев или Левски-всеки е виждал портеретите им и ги познава,докато хан Аспарух...

ami za sega imam 2-3 modela ama o6te na nikoi na koito da se spra

asp.jpg

asparuh.jpg

galeriaim2.jpg

zasega samo tova sa model4etata koito uspqx da namera ama ne mi xaresvat kato ispalnenie samo moje bi ftoriq mi dopada do nqkade

Втория е по-скоро на Чингиз Хан ... :)

Първият според мене е най-добър ;)

Защо точно на Аспарух си се спрял? :)

neznam........dano da uspeq da go namerq ot nqkade

sprql sam se na nego i az neznma za6to..... prosto taka a 6tom sam go re6il vse ot nqkade 6te go namera naumil li sam si ne6to prava go :D moje da e sled vreme ama 6te go namera

edit:kato si naprava tatusa 6te postna snimka da go vidite si4ki kak e stanal a mejduvremenno koito nameri nqkva kartinka da q slaga tuka plsss

" zasega samo tova sa model4etata koito uspqx da namera ama ne mi xaresvat kato ispalnenie samo moje bi ftoriq mi dopada do nqkade "

nameril si na baba ti farchiloto drugite se potrudiha i ti postnaha a ti i

gaza si ne mojesh da namerish

ei carvul parviq i ftoriq model sam si gi nameril sam we muxlio kav si ti da vliza6 i da mi sa pravi6 na velik we selio 6tom sam napravil tema zna4i sam tarsil i ne sam nameril ti ne si nikav da vliza6 i da mi kazva6 kav sam i kav ne sam qsno li ti e ? ti ne si drugite taka 4e ne moa da se seta kvo mi pi6e6 v tapata tema ?!?!?!?!? az gaza moje da ne moa da si go namera ama za smetka na tova na maikati i go namiram po4ti sqka ve4er tapo lape

baxti maloumnicite se navadixa v toq forum vse razbira4i :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

В даскало имаме нещо като плакати за някои от хановете,тяхна снимка (портретна),години на управление,територията на страната при тяхното управление.Ще снимам утре плаката със Хан Аспарух и ще ти дам линк към снимката утре :) Дано да ти е от полза.

ei carvul parviq i ftoriq model sam si gi  nameril sam we muxlio kav si ti da vliza6 i da mi sa pravi6 na velik we selio 6tom sam napravil tema zna4i sam tarsil i ne sam nameril ti ne si nikav da vliza6 i da mi kazva6 kav sam i kav ne sam qsno li ti e ? ti ne si drugite taka 4e ne moa da se seta kvo mi pi6e6 v tapata tema ?!?!?!?!? az gaza moje da ne moa da si go namera ama za smetka na tova na maikati i go namiram po4ti sqka ve4er tapo lape

baxti maloumnicite se navadixa v toq forum vse razbira4i  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

"baxti maloumnicite se navadixa v toq forum" ми то и ти като го напсува не остави много добро впечатление ... :bgrin:

1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с Вас.

2. Не е разрешено използването на псувни, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт.

Придържайте се към темата на топика.

zlobil, погледни цитатът, даден от vas90. Поустът ти нарушава правилата. Избягвай занапред такова държание. Не виждам защо е нужно да се поддаваш, когато те провокират.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...