asd Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Току що получих саобщения че компа ми е нападнат с троянски кон от user с IP:202.99.177.209.ДОБРЕ че току що си бях свалил най-новата версия на Kasperski та не ми вкара вирус тоя "хакер" .АААААА кажете как да му отвърна на тоя педе''с или май ще е по довре да не му отговарям а .Айде моля ви посаветвайте ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Току що получих саобщения че компа ми е нападнат с троянски кон от user с IP:202.99.177.209.ДОБРЕ че току що си бях свалил най-новата версия на Kasperski та не ми вкара вирус тоя "хакер" .АААААА кажете как да му отвърна на тоя педе''с или май ще е по довре да не му отговарям а .Айде моля ви посаветвайте ме <{POST_SNAPBACK}> До утре на обяд сигурно вече ще съм ти уредил пакетиран вирус. ако се интересуваш... п.п. Убий го тоя бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Току що получих саобщения че компа ми е нападнат с троянски кон от user с IP:202.99.177.209.ДОБРЕ че току що си бях свалил най-новата версия на Kasperski та не ми вкара вирус тоя "хакер" .АААААА кажете как да му отвърна на тоя педе''с или май ще е по довре да не му отговарям а .Айде моля ви посаветвайте ме <{POST_SNAPBACK}> Пич ти нормален ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Напиши оплакване и прикачи към емейла логовете с които си бил "хакван" на провайдера на този адрес: abuse@cnc-noc.net След кето си сложи стабилен файъруол има доста теми по въпроса можеш да разгледаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 но комент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.