ShadowX Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Nachi mnogo mi e interesno kak si predstavqte edna romantichna vecher s polovinkata vi ... kakvo smqtate che e nujno za da q ima perfektrnata romantichna atmosfera ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Цветя, нежна музика, приятни аромати, притъмнена светлина. ако има и повеод.. още по-добре. също така ако има и изглед към небето, романтиката ще е пълна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Един голям масур и после направо се ориентираме към спалнята ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 w00000000000t "edin masur i sex " ,,,baxti romantichniq tip deto si chak me radvash Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 w00000000000t "edin masur i sex " ,,,baxti romantichniq tip deto si chak me radvash <{POST_SNAPBACK}> Ми ако си пробвал ще знаеш за какво ти говоря , ти си прави романтики аз пък ще си карам по моя си начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Probval sam ... no specialno v slucheq stavashe vapros za romantika ..,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Един голям масур и после направо се ориентираме към спалнята ... <{POST_SNAPBACK}> Понякога спалнята е доста далеч.Например в царсимеоновата градина вечер. Особено сега е много приятно времето.Това също е романтика.Парка е много красив и има много удобни пейки също така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Понякога спалнята е доста далеч.Например в царсимеоновата градина вечер. Особено сега е много приятно времето.Това също е романтика. <{POST_SNAPBACK}> E то като се напукаш няма особено значение къде ще се боцнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Каква романтична вечеря! На чай с пасти е най-яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Важното е да има бира и картофки на масата, пък другото е бял кахър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Един голям масур и после направо се ориентираме към спалнята пoвече няма к'во да добавя,който си знае- знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Горска поляна,спален човал,само звездите над нас,романтична вечеря на огън,вино и ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Идеята на E.T е готина.Аз бих заменил спалния чувал с палатка/кофти е да спиш в гората само в чувал/, виното ще сменя с нещо друго-първо е ужасно клише,плюс това за лятото е по-вървежно бялото вино,което ще ограничи доста възможността за хапване.Биричка си е добре,просто и приятно Е.Т,аз палатката ще я ползвам като заспя,през останалото време съм на открито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Идеята на E.T е готина.Аз бих заменил спалния чувал с палатка/кофти е да спиш в гората само в чувал/, виното ще сменя с нещо друго-първо е ужасно клише,плюс това за лятото е по-вървежно бялото вино,което ще ограничи доста възможността за хапване.Биричка си е добре,просто и приятно <{POST_SNAPBACK}> Не обичам бира,а виното ми действа много предразполагащо в някои отношения. Прав си с палатка е по-добре,но така няма как да се любуваш на звездното небе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 огън,вино и ... <{POST_SNAPBACK}> и после ще се събудиш изпохапана от комарите и всякакви други гадинки Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 аз и тя на вилата ми(вилата на наще както и да е ) та там е едно от любимите ми места да не кажа любимото ми е точно пред вилата има доста голяма поляна навскякъде има 20-30 "дръвца" тва е общо взето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Тъмна нощ, гръмотевици, пороен дъжд, самотна къща в планината, заредено чифте на пода, горяща камина, полумрак, ухание на смола, 2 каси бира, огромна пица, 4-ри компютъра, 4-ри конзоли, 8-телевизора, сателитна връзка и... САМО аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 абе темата е как си представяш романтик вечер с половинката не с пц-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Един голям масур и после направо се ориентираме към спалнята ... <{POST_SNAPBACK}> ...кокаин ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 ...кокаин ? <{POST_SNAPBACK}> Е ти пък , треволяк му е цаката и то умерено иначе се губи тръпката Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Пробвай някой път да видиш дали се губи С масур не ме кефи мен, защото много ми пада кръвното и ми се приспива С хашиш по става, ама коката си е върха на сладоледа. Ама айде стига толкова, че ще развалим децата. И само да добавя, че просто съм начетен, наркотици не взимам Сега сериозно - романтичната вечер си зависи изцяло от двойката, за едни нещо може да е много романтично, за други пък да не е. Мисля, че за жената е по-важно специалното внимание, факта, че човека срещу нея е положил старание за да я накара да се чувства добре, да я предразположи. А начини много, използвайте въображението си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Романтиката е много относително нещо,както и повечето неща изобщо... За мен,примерно,е романтично или поне би могло да бъде(в представите ми),някой да рисува по мен....с НОЖ и разни други неща...за това може би трябва да се отвори обаче друга тема... Съвсем искрено....мястото,което изниква в съзнанието ми ...е Гора... Не са ми нужни свещи...нито разни други "излишни" неща... Е.............................. Нямам нищо против 'лагерен" ОГЪН... По-важно обаче,е ТОЙ да е ДО мен!!! ПС:Дайте воля на желанията си....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Да рисува по теб с НОЖ?Шегуваш ли се?Нали знаеш,че при тази романтична процедура теква прекрасната ти кръв и по тялото ти ще се появят разни неприятни белези?Бахти извратените хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Zashto v posledno vreme mladite svarzvat romantichna vecher s napusvane,napivane,narkotitsi... Vse po chesto mi se sluchva da si xaresam niakoe momiche i da "kuponiasvame"...a tia da se napie kato svinia i vsichko da razvali Ujas vi kazvam...gati i romantikata Kakvoto i da kaja ,che na men mi xaresva...jenskata ne e li na moia akal vsichko shte razvali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Да рисува по теб с НОЖ?Шегуваш ли се?Нали знаеш,че при тази романтична процедура теква прекрасната ти кръв и по тялото ти ще се появят разни неприятни белези?Бахти извратените хора <{POST_SNAPBACK}> Ти не се бой за мен...миличък velvet_underground...говоря принципно.. То като текне тая кръв ще го изрисувам с нея...пак принципно.. И не...не съм извратена...много съм далеч от това понятийце...по-скоро търся и намирам постоянно свобода у себе си за доста неща...Това е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.