Jump to content
BulForum.com

Rockfire Волан

Recommended Posts

Начи имам си воланче Rockfire RacingStar Vibra и Уин ЕксПи.Качвам си драйверите на волана и ми пише че няма нужда от настройки щтото имало неква хава дет си го настройвала сама.Да ама НЕ.колата си цепи наляво и напред без да пипам волана.Нека някой с моя проблем или някой компетентен по въпроса ме каже как да си оправа волана без да барам Deazones в игрите.

влизаш в контрол панел>принтери и друг харвеар>контролер за игри>свойства>recalibrate>и почваш да въртиш наляво надясно и да натискаш педалите един по един>ок>ок и си готов.може би ще ти се наложи да го правиш всеки път преди да играеш и като почнеш завърти волана няколко пъти в ляво и дясно плътно до край

абе то може и макларана така да си върви :P :lol: пробвай с ферари :punk

Съжалявам ,че ще ти го кажа но точно с този модел на този производител нещата стоят точно така.Затова преди 3 години когато се колебаех между двата модела на този производител с вибра и без си взех този без защото най-малкото се разпознава като стандартен джойстик и може да се калиброва.За мой късмет можех да тествам на воля даже с повече заглавия,или с ОС-а след което разбрах ,че не е подходящия контролер за мен.Поздрави.

Съжалявам ,че ще ти го кажа но точно с този модел на този производител нещата стоят точно така.Затова преди 3  години когато се колебаех между двата модела на този производител с вибра и без си взех този без защото най-малкото се разпознава като стандартен джойстик и може да се калиброва.За мой късмет можех да тествам на воля даже с повече заглавия,или с ОС-а след което разбрах ,че не е подходящия контролер за мен.Поздрави.

Никав начин ли няма??? :cry :cry :cry

Никав начин ли няма??? :cry  :cry  :cry

Имам същия и при мен в началото вървеше така.

но волана се самокалиброва - поне при мен стана така - след 2-3 състезание

другия вариант е да му деинсталираш дриверите и да си го калиброваш като стандартен волан.

Имам същия и при мен в началото вървеше така.

но волана се самокалиброва - поне при мен стана така - след 2-3 състезание

другия вариант е да му деинсталираш дриверите и да си го калиброваш като стандартен волан.

E тва е вече 2 седмици.Без драйвери няма да е Вибра :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...