MazataBG Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Начи имам си воланче Rockfire RacingStar Vibra и Уин ЕксПи.Качвам си драйверите на волана и ми пише че няма нужда от настройки щтото имало неква хава дет си го настройвала сама.Да ама НЕ.колата си цепи наляво и напред без да пипам волана.Нека някой с моя проблем или някой компетентен по въпроса ме каже как да си оправа волана без да барам Deazones в игрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 влизаш в контрол панел>принтери и друг харвеар>контролер за игри>свойства>recalibrate>и почваш да въртиш наляво надясно и да натискаш педалите един по един>ок>ок и си готов.може би ще ти се наложи да го правиш всеки път преди да играеш и като почнеш завърти волана няколко пъти в ляво и дясно плътно до край абе то може и макларана така да си върви пробвай с ферари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Съжалявам ,че ще ти го кажа но точно с този модел на този производител нещата стоят точно така.Затова преди 3 години когато се колебаех между двата модела на този производител с вибра и без си взех този без защото най-малкото се разпознава като стандартен джойстик и може да се калиброва.За мой късмет можех да тествам на воля даже с повече заглавия,или с ОС-а след което разбрах ,че не е подходящия контролер за мен.Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Съжалявам ,че ще ти го кажа но точно с този модел на този производител нещата стоят точно така.Затова преди 3 години когато се колебаех между двата модела на този производител с вибра и без си взех този без защото най-малкото се разпознава като стандартен джойстик и може да се калиброва.За мой късмет можех да тествам на воля даже с повече заглавия,или с ОС-а след което разбрах ,че не е подходящия контролер за мен.Поздрави. <{POST_SNAPBACK}> Никав начин ли няма??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Никав начин ли няма??? <{POST_SNAPBACK}> Имам същия и при мен в началото вървеше така. но волана се самокалиброва - поне при мен стана така - след 2-3 състезание другия вариант е да му деинсталираш дриверите и да си го калиброваш като стандартен волан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Имам същия и при мен в началото вървеше така.но волана се самокалиброва - поне при мен стана така - след 2-3 състезание другия вариант е да му деинсталираш дриверите и да си го калиброваш като стандартен волан. <{POST_SNAPBACK}> E тва е вече 2 седмици.Без драйвери няма да е Вибра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.