Jump to content
BulForum.com

ese po angliiski"predstava za nai-dobur kupon

sine0chko

Recommended Posts

nqkoi moje li da mi nameri ese na tema "Представа за най-добър купон" napisano na angliiski speshno e plssss

apuk nqkoi ako mu se zanimava moje da go napishe "blagodarq predvaritelno"

Нищо безплатно няма на този свят, нали знаеш. ;) Не вяряам някой да се навие да ти напише цяло есе. Пък и толкова ли е трудно, просто си казваш мнението (то това е есето). Пък и трябва да знаеш какво е най-добър купон. За мен това е: Да отидете в някоя квартална кръчма цялата компания. Пиете и ядете на корем, защото е по-евтино. Поръчвате си направо бутилки алкохол (колкото е нужно) и всеки с мезето си. Да няма шушу мушу от женска или друга страна ("шушу мушу компанията разваля") и да няма сърдити и настроението да е на 6. След това в някое заведение с жива музика (като тони или краси) или на дискотека и накрая в някое квартално заведение, да завършите ноща с някоя шкембе чорба и айрян, или пък с бира. :D Ако пък сме в апартамент също е добре. Купуваш си всичко и музиката е по поръчка. Накрая на победемите от алкохола има дори къде да легнат. :)

Ама аз направо ти го написах есето. Сега остава само да си го преведеш на английски и да си го доразшириш. ;)

nqkoi moje li da mi nameri ese na tema "Представа за най-добър купон" napisano na angliiski speshno e plssss

apuk nqkoi ako mu se zanimava moje da go napishe "blagodarq predvaritelno"

Абе човек първо темата ти е за ДОКС, и второ ти на коя планета жевееш??? Тебе те мързи да го напишеш, а очакваш някой да седне и да ти напише есето?? И то за какво? Заради едното благодаря? Хахахаха! Направо думи нямам до къде може да стигне нахалството!

абе аз доста изписах тая година покрай 10 клас такова не съм писъл а и ся няма да седна да го пиша потърси в гоогле 100% ще да има нещо

И остава да не е седми клас примерно, че ако предаде такова есе е грубо :)

Да бе верно. Ще вземат да кажат на родителите му. :)

Ами тогава заменяш само алкохол с натурален сок, мезета с нещо за ядене, живата музика я махаш и кръчма заместваш със сладкарница и балони и есето е готово. :D Ще стане нещо такова.

Да отидете в някоя квартална сладкарница или коктейл бар цялата компания. Да има и балони и торта.  Пиете и ядете на корем. Поръчвате си направо бутилки с натурален сок (колкото е нужно) и всеки с порцията си храна. Да няма шушу мушу от женска или друга страна ("шушу мушу компанията разваля") и да няма сърдити и настроението да е на 6. След това на детска дискотека и накрая в някое квартално заведение, да завършите ноща с  айрян.  Ако пък сме в апартамент също е добре. Купуваш си всичко и музиката е по поръчка. Накрая на изморените има дори къде да легнат. 
:D Ама че стана сполучливо.

Колко думи е ограничението ??

И к'ва беше конструкцията на есе в английската литература ?

Конструкцията е различна в зависимост от типа есе който се пише и от формата по който се пише в съответното учебно заведение. има някои норми които трябва да се спазват.

Абе човек първо темата ти е за ДОКС, и второ ти на коя планета жевееш??? Тебе те мързи да го напишеш, а очакваш някой да седне и да ти напише есето?? И то за какво? Заради едното благодаря? Хахахаха! Направо думи нямам до къде може да стигне нахалството!

Напълно съм съгласен с теб!Тая молба бие всякакви рекорди по нахалство.Тоя пич утре може да помоли някой да тръгне вместо него на училище.Еее,аман от мързели вече!

sorry za temata no edin moi priqtel me pomoli da posna vuv foruma shtoto super mn se nujdaeshe ot temata sujelqvam maina no me pomoli i az go napraih pomislih che nqkoi moje da e chuval neshto takoa ili da go ima iz internet zatova pak sujelqvam

Ха! Аз като ги пишех колко съм лъгала! Ами че то есето да не тряа да е 100% истина. Да измисли там няква простотия, като предложеното с балоните. Айде успех!

Това му е хубавото на есето, дава ти пълна свобода да си разтягаш каквито си искаш локуми. Човек, който казва, че неможе да го напише или има някакви умствени проблеми , или много , ама много го мързи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...