break Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Вече ми стана ясно, че отдавна нес и ходил на нептуна май. Вече големия басейн, катко и другите два ги пълнят до горе, та чак преливат. Ако си под 2 метра и не можеш да плуваш, не ти препоръчвам да влизаш на най-дълбокото без пояс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 @w00x ,da za deveti kilometyr,bez pari sa...ima edin golqm basein ,dylbokichyk ot ednata strana ....super si e,na men pone mn mi haresva, poneje nqma i mnogo hora...v pochivnite dni ponqkoga e frash de,no po princip e spokoino ,zavisi...mnoogo e hubavo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 woox май наистина не си ходил на Нептуна от доста време ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Вече ми стана ясно, че отдавна нес и ходил на нептуна май. Вече големия басейн, катко и другите два ги пълнят до горе, та чак преливат. Ако си под 2 метра и не можеш да плуваш, не ти препоръчвам да влизаш на най-дълбокото без пояс. <{POST_SNAPBACK}> Аве отчасти woox е прав щото на най-дълбокото в Нептуна ми стърчи цялата глава и някой път кат скачам са челосвам в дъното, което не става в дълбокия на Аквата... Пък плочките на Нептуна са уникални, след тва ме болят два дни ходилата от тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 а ве еииии,стига сте сте ревали еииии.на нептуна си е мноо добре!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 Vseki si ima mnenie na men mi haresva Akvaparka Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Вече ми стана ясно, че отдавна нес и ходил на нептуна май. Вече големия басейн, катко и другите два ги пълнят до горе, та чак преливат. Ако си под 2 метра и не можеш да плуваш, не ти препоръчвам да влизаш на най-дълбокото без пояс. Бях последно миналата година. басейните и преди ги пълнеха догоре.. освен ако от средата на миналото лято до сега не са ги направили по-дълбоки. под 2 метра съм, но мисля, че при нашата раса това е някакси нормално. и мога да плувам, а дълбочина 2 метра на Нептуна НЯМА никъде. навсякъде раменете ми са отгоре над повърхността. Нептуна си е кварталния басейн, а аз по принцип по квартални неща не си падам. Това е моето мнение.. затова и не ходя там, а ако ида... то е за пръв и последен път през годината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 Az edin put si spukah glavata v neptuna 6tot u6 mi kazvat dalboko e a izlezna drugo ia4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 абе относно нептуна на най-дълбокото на най-големия басейн си минава 2м или поне така пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 абе относно нептуна на най-дълбокото на най-големия басейн си минава 2м или поне така пише само така си пише. 1.60 е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Neptuna si me kefi, vodata e 4ista i si e hladka ne e nqkva topla i si e super za men... kvartalen ili ne neznam to seki plaj si e kvartalen za mqstoto si... za men tova nqma nikakvo zna4enie, i kvo az ako sa premestq primerno nqkade drugade i aide na neptuna (4e ne e v kvartala i e qko taka)! men si me radva makar 4e tva za plo4kite e napravo ubiec ama mnoo ne mi puka az ne otiam da sa razhoddam po plo4kite tam a tva za 9-ti kilometur vednaga kat sa saberem otiame tam da go vidq Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 абе относно нептуна на най-дълбокото на най-големия басейн си минава 2м или поне така пише <{POST_SNAPBACK}> Аз съм 1.80 и на най-дълбокото стърча над водата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 На Нептун обстановката е отвратителна. много е гадно. <{POST_SNAPBACK}> За мен пък на Нетпун си е класика!!! Верно че има много народ и някви киртаци са киснат в чистия басейн(който след това вече не толкова чист ), ама то е така в целия град, и въобще навсякъде! какво да се прави Аз лично се разбивам като ходя на плажа на Новотела, ама пък е 5 или 6 лвл Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 само така си пише. 1.60 е. <{POST_SNAPBACK}> Зависи къде влезнеш. В единия край големия басейн може да е 1.60 ама в другия край минава 2.00 Както и малкия басейн е същия. Единия край е по-дълбок от другия. ЕДИТ: Всъщност, Woox, ти колко си висок? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Aми така като гледам , дай да се разделим на групички едните на Аквата другите на Нептуна . Аз съм за Нептуна , особено да се разлегна и да пийвам биричка и да хапвам цацичка... ммммм Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Зависи къде влезнеш. В единия край големия басейн може да е 1.60 ама в другия край минава 2.00 Както и малкия басейн е същия. Единия край е по-дълбок от другия. ЕДИТ: Всъщност, Woox, ти колко си висок? 1.80 съм и навсякъде ми е над раменете. само на едно място имаше дето ми е до врата, но това е 160. 2 метра няма каквото щеш ми говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 абе я кажете кви пари е нептуна че не съм ходил скоро и отвориха ли го вече ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 абе я кажете кви пари е нептуна че не съм ходил скоро и отвориха ли го вече ? <{POST_SNAPBACK}> Нептуна е отворен от миналата седмица а цената ми казаха че си е пак 3кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 na men nai-blizo mi e neptuna taka 4e ako trqbva da piq pat do drugade nqma da q bade na brezovska ili nqkade tam edno vreme ima6e basein -tam hodeh redovno ima6e malko hora,idealno za men ama tva be6e predi 100 godini Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 то и аз главно на нептуна съм ходил и тва лято сигур пак ще съм там миналата година по главната продаваха едни талончета за нептуна -50% ако пак някой продава ша си зема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.