Jump to content
BulForum.com

SUMMER

kiro_dre

Recommended Posts

Вече ми стана ясно, че отдавна нес и ходил на нептуна май. ;) Вече големия басейн, катко и другите два ги пълнят до горе, та чак преливат. Ако си под 2 метра и не можеш да плуваш, не ти препоръчвам да влизаш на най-дълбокото без пояс. :D

@w00x ,da za deveti kilometyr,bez pari sa...ima edin golqm basein ,dylbokichyk ot ednata strana ....super si e,na men pone mn mi haresva, poneje nqma i mnogo hora...v pochivnite dni ponqkoga e frash de,no po princip e spokoino ,zavisi...mnoogo e hubavo:)

Вече ми стана ясно, че отдавна нес и ходил на нептуна май. ;) Вече големия басейн, катко и другите два ги пълнят до горе, та чак преливат. Ако си под 2 метра и не можеш да плуваш, не ти препоръчвам да влизаш на най-дълбокото без пояс. :D

Аве отчасти woox е прав щото на най-дълбокото в Нептуна ми стърчи цялата глава и някой път кат скачам са челосвам в дъното, което не става в дълбокия на Аквата... Пък плочките на Нептуна са уникални, след тва ме болят два дни ходилата от тях...

Бях последно миналата година. басейните и преди ги пълнеха догоре.. освен ако от средата на миналото лято до сега не са ги направили по-дълбоки. под 2 метра съм, но мисля, че при нашата раса това е някакси нормално. и мога да плувам, а дълбочина 2 метра на Нептуна НЯМА никъде. навсякъде раменете ми са отгоре над повърхността. Нептуна си е кварталния басейн, а аз по принцип по квартални неща не си падам. Това е моето мнение.. затова и не ходя там, а ако ида... то е за пръв и последен път през годината.

абе относно нептуна на най-дълбокото на най-големия басейн си минава 2м или поне така пише :)

само така си пише. 1.60 е.

Neptuna si me kefi, vodata e 4ista i si e hladka ne e nqkva topla i si e super za men... kvartalen ili ne neznam to seki plaj si e kvartalen za mqstoto si... za men tova nqma nikakvo zna4enie, i kvo az ako sa premestq primerno nqkade drugade i aide na neptuna (4e ne e v kvartala i e qko taka)! men si me radva makar 4e tva za plo4kite e napravo ubiec ama mnoo ne mi puka az ne otiam da sa razhoddam po plo4kite tam :punk

a tva za 9-ti kilometur vednaga kat sa saberem otiame tam da go vidq ;)

абе относно нептуна на най-дълбокото на най-големия басейн си минава 2м или поне така пише :)

Аз съм 1.80 и на най-дълбокото стърча над водата...

На Нептун обстановката е отвратителна. много е гадно.

За мен пък на Нетпун си е класика!!! Верно че има много народ и някви киртаци са киснат в чистия басейн(който след това вече не толкова чист :sick ), ама то е така в целия град, и въобще навсякъде! какво да се прави :excl: :confused

Аз лично се разбивам като ходя на плажа на Новотела, ама пък е 5 или 6 лвл :punk

само така си пише. 1.60 е.

Зависи къде влезнеш. В единия край големия басейн може да е 1.60 ама в другия край минава 2.00 Както и малкия басейн е същия. Единия край е по-дълбок от другия. ;)

ЕДИТ: Всъщност, Woox, ти колко си висок? :)

Aми така като гледам , дай да се разделим на групички едните на Аквата другите на Нептуна . Аз съм за Нептуна , особено да се разлегна и да пийвам биричка и да хапвам цацичка... ммммм :wacko: :P :)

Зависи къде влезнеш. В единия край големия басейн може да е 1.60 ама в другия край минава 2.00 Както и малкия басейн е същия. Единия край е по-дълбок от другия. ;)

ЕДИТ: Всъщност, Woox, ти колко си висок? :)

1.80 съм и навсякъде ми е над раменете. само на едно място имаше дето ми е до врата, но това е 160. 2 метра няма каквото щеш ми говори.

абе я кажете кви пари е нептуна че не съм ходил скоро и отвориха ли го вече ?

Нептуна е отворен от миналата седмица а цената ми казаха че си е пак 3кинта

na men nai-blizo mi e neptuna taka 4e ako trqbva da piq pat do drugade nqma da q bade :D na brezovska ili nqkade tam edno vreme ima6e basein -tam hodeh redovno :D ima6e malko hora,idealno za men :P ama tva be6e predi 100 godini :bgrin:

то и аз главно на нептуна съм ходил

и тва лято сигур пак ще съм там

миналата година по главната продаваха едни талончета за нептуна

-50%

ако пак някой продава ша си зема

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...