Jump to content
BulForum.com

SUMMER

kiro_dre

Recommended Posts

Liatoto doide.......

vreme e za basein ili more, no v plovdiv e mnogo mrasno......

SPS e hubavo no pak e mrasno

Neptun ,hubavo no dosta mrasno i studena voda

Akvaoarka e super no ima mn. narod

Kade bihte predpo4eli da si prekarate liatoto.......

Da vi prepora4am RAVDA , tam e super interesno ima velosipedi, jetove,kanuta,vodni kolela a i NESEBAR e na blizo 6tot tam sa diskotekite

На 9 километър на Пазарджишко шосе.Хубаво е,но има ааадски много комари/също като орех :bgrin: /.Последно като бях на Аквапарк-а,водата беше толкова хлорирана,че очите ми станаха на нищо

На Нептуна не я ли подгряваха водата. :huh: Не е мръсно бе, защо говориш така. От както го взе новия собственик, водата си е кристално чиста.

на Нептун е и топла и 4иста водата,оба4е ми идва малко на кандър дивия :wacko:

едит:оо,забравих,плажът в Хисара-мноо е хубав,ама пък водата е мноооооооо топла!онзи най-дъртия плаж,за него говоря!

Всички плажове са отвратителни, само като видя какви индивиди ходят да се къпят там и ме е гнус да влезна. Никой не ползва душовете да си свали мръсотията преди да влезне вътре, после аз да влизам...само на Хисар за мен.

На Нептун обстановката е отвратителна. много е гадно.

И защо пък да е гадно. Незнам, на мен пък си ми харесва. Плюс това и живея наблизо така че мога да се плацикам на воля, без да се разкарвам, а вие само ще ми завиждате от форума. :P :)

Най - доброто място според мен е плажът на Новотела ;). От доста години ходя там и не смятам сега да изневерявам на традицията :D.

Преди беше много яко в Сарафово ...,НО от както направиха тая база на НАТО ли НЕзнам ,а мойе би защото много хора разбраха ... сега не е такова каквото беше :cry :cry

Tezi nato i tva evro drogiraha BULGARIA be

to iskat bazi ta kadet im uttarva a nie aide dobre 6a zatvorim reaktorite i ..........................

Nali nie triabva da sme na na drazkata na kopieto nai ptzad

to iskat bazi ta kadet im uttarva a nie aide dobre 6a zatvorim reaktorite i ..........................

Както и да е!!!Пак избива на политика!!!

Da vi kaza nas neptuna vodata ne e 4ak studena no e hladka i kolkoto se zagree ot slanceto tolkova.....

Za tova go nari4at MORETO NA PLOVDIV

така го наричат само хора които ходят редовно там. друг незнам кой. като мина 10 метра по тия плочки и направо ми се ***ва майката на краката. на мен на Аква Парк обстановката ми харесва най-много. тоя Нептун си е просто едно пусто място с басейни. и то 1. и то малък. не можете да ме убедите, че това е най-добрия басейн. аз тая година вече имам книжка и мина да отскочим до 9-ти километър да видим каква е хавата там. до колкото знам.. шезлонга и чадъра са без пари.

ta za reaktorite samo da kaja ... si4ki si gi zatvarqt tova ne e politi4eska priumica... (ECO dogovor :P ):) /no da ne izbiwame na politika

така го наричат само хора които ходят редовно там. друг незнам кой. като мина 10 метра по тия плочки и направо ми се ***ва майката на краката. на мен на Аква Парк обстановката ми харесва най-много. тоя Нептун си е просто едно пусто място с басейни. и то 1. и то малък. не можете да ме убедите, че това е най-добрия басейн. аз тая година вече имам книжка и мина да отскочим до 9-ти километър да видим каква е хавата там. до колкото знам.. шезлонга и чадъра са без пари.

е как ще е 1 бе ? 3 са басейните ако имаш предвит че само 1 е голям така съм съгласен

е как ще е 1 бе ? 3 са басейните ако имаш предвит че само 1 е голям така съм съгласен

единия е до коляно, а другия е малко над кръста. остава 1 .. дето е 10 метра на 5 метра и целия квартал е там. има 1 единствено дърво под което да намериш сянка евентуално (то и на аква парк е така.. ама чадърите са без пари). абе Нептуна е мизерийка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...