Blitz^^ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 хих-ще си използвам темата да попитам нещо....то не е нито понятие,нито нещо друго но(но е тъпо хах)...търсих в речника,но го няма.Хора,какво е busted защото в нашия клас постоянно се бъзикаме и някой като е прецакан му викаме бъстееееед,а всъщност не знам откъде тръгна тва и не знам какво значи... <{POST_SNAPBACK}> Амиии busted означава: "хванат си/опаааа е ся вече ти е**** мамата/хванаха те и т. н. ( Тва е в преносен смисъл ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 http://www.evrocom.info/invision/index.php...ndpost&p=331131 Има го във електронните речници. И за по-разширено: Съсипан, разорен, останал без петак, фалирал, напълно провален, съсипан, рухнал, разорен..... потърси на bust и ще намериш още много подобни значение. прибавянето на ed на края се използва за изказване в определена форма, а в речниците тя не се ползва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 bust означава пълен провал,да се съсипеш,да нямаш кинти,абе всичко най-гадно да ти се струпа на главата. <{POST_SNAPBACK}> Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Добре е, че сте разбирачи де... Защото busted съвсем спокойно значи и "арестуван" и "фалирал, банкрутирал". Но важно е да има спор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Добре е, че сте разбирачи де... Защото busted съвсем спокойно значи и "арестуван" и "фалирал, банкрутирал". Но важно е да има спор! <{POST_SNAPBACK}> Спор няма,нещо не си разбрал Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Добре е, че сте разбирачи де... Защото busted съвсем спокойно значи и "арестуван" и "фалирал, банкрутирал". Но важно е да има спор! <{POST_SNAPBACK}> Ами добре, че и ти четеш горните постове, както трябва, а не ги четеш през ред. Но както казваш, важното е спор да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Не знам спор дали има, но задигнах от подписа на LPFC банер идеята Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Не знам спор дали има, но задигнах от подписа на LPFC банер идеята Доста хора станахте вече И аз мислех да си направя, но много народ и не е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Доста хора станахте вече И аз мислех да си направя, но много народ и не е интересно. <{POST_SNAPBACK}> /офф Нас кво ни интересува тая работа,бе WooX?Писна ми от твоите тъпи и ненавременни коментари,от които личи колко си злобен и комплексиран! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Woah, dudes... Chillax! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 /оффНас кво ни интересува тая работа,бе WooX?Писна ми от твоите тъпи и ненавременни коментари,от които личи колко си злобен и комплексиран! Сложи ме в игнор листа и няма да виждаш мненията ми. няма да ти се обяснявам за нищо повече. кой бил злобен и комплексиран после. само обиждаш. и ми пиши правилно ника, BPFC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 и ми пиши правилно ника, BPFC. <{POST_SNAPBACK}> Като говорим за съкращения, какво е w00x? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Като говорим за съкращения, какво е w00x? Ще ми повярваш ли ако ти кажа, че не знам самоче ми звучи добре. последния път като видят това "съкращение".. беше в система за уплътняване на баса, разработена от Philips. Състои се в поставянето на една плоскост пред част от говорителя и така баса става по-думкащ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 снимка на руски е саемка.използва се и фотография. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Eто един голям списък на който попаднах в мрежата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.