Jump to content
BulForum.com

Понятия,съкращения и други

gerry^^

Recommended Posts

хих-ще си използвам темата да попитам нещо....то не е нито понятие,нито нещо друго но(но е тъпо хах)...търсих в речника,но го няма.Хора,какво е busted :confused защото в нашия клас постоянно се бъзикаме и някой като е прецакан му викаме бъстееееед,а всъщност не знам откъде тръгна тва и не знам какво значи...

Амиии busted означава: "хванат си/опаааа е ся вече ти е**** мамата/хванаха те и т. н. :P ( Тва е в преносен смисъл )

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

http://www.evrocom.info/invision/index.php...ndpost&p=331131

Има го във електронните речници. И за по-разширено:

Съсипан, разорен, останал без петак, фалирал, напълно провален, съсипан, рухнал, разорен.....

потърси на bust и ще намериш още много подобни значение. прибавянето на ed на края се използва за изказване в определена форма, а в речниците тя не се ползва. ;)

bust означава пълен провал,да се съсипеш,да нямаш кинти,абе всичко най-гадно да ти се струпа на главата.

Мерси :)

Добре е, че сте разбирачи де... Защото busted съвсем спокойно значи и "арестуван" и "фалирал, банкрутирал". Но важно е да има спор!

Добре е, че сте разбирачи де... Защото busted съвсем спокойно значи и "арестуван" и "фалирал, банкрутирал". Но важно е да има спор!

Спор няма,нещо не си разбрал :woot ;)

Ами добре, че и ти четеш горните постове, както трябва, а не ги четеш през ред. Но както казваш, важното е спор да има. ;)

Не знам спор дали има, но задигнах от подписа на LPFC банер идеята :)

Доста хора станахте вече :)

И аз мислех да си направя, но много народ и не е интересно.

Доста хора станахте вече :)

И аз мислех да си направя, но много народ и не е интересно.

/офф

Нас кво ни интересува тая работа,бе WooX?Писна ми от твоите тъпи и ненавременни коментари,от които личи колко си злобен и комплексиран! :angry1

/офф

Нас кво ни интересува тая работа,бе WooX?Писна ми от твоите тъпи и ненавременни коментари,от които личи колко си злобен и комплексиран! :angry1

Сложи ме в игнор листа и няма да виждаш мненията ми. няма да ти се обяснявам за нищо повече. кой бил злобен и комплексиран после. само обиждаш.

и ми пиши правилно ника, BPFC.

и ми пиши правилно ника, BPFC.

Като говорим за съкращения, какво е w00x? :)

Като говорим за съкращения, какво е w00x?  :)

Ще ми повярваш ли ако ти кажа, че не знам :) самоче ми звучи добре. последния път като видят това "съкращение".. беше в система за уплътняване на баса, разработена от Philips. Състои се в поставянето на една плоскост пред част от говорителя и така баса става по-думкащ. :)

снимка на руски е саемка.използва се и фотография.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...