Rafaello Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Монитора е 17" но има един дефект: не знам какво е ставало с него но има отбелязана някаква картина на кинескопа която каквото и да пуснеш леко се забелязва. Затова го давам за 30 лв. Иначе картината е иделано фокусирана, цветовете са що годе добре. По принцип имам оферта за монитора но за по ниска цена. Така, че тази оферта важи само до утре (неделя) вечер. Който иска да го види да пише ПМ и ще се разберем, няма никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 има един дефект: не знам какво е ставало с него но има отбелязана някаква картина на кинескопа която каквото и да пуснеш леко се забелязва. <{POST_SNAPBACK}> /off това става ако примерно 99% от времето през което е съществувал монитора е показвал тази картинка (обикновенно, ако преди това е бил в някой склад и е седял 24/7 включен на някоя счетоводна програма примерно) няма оправяне, но ако на куповача не му прави впечатление не е проблем /оff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 /off това става ако примерно 99% от времето през което е съществувал монитора е показвал тази картинка (обикновенно, ако преди това е бил в някой склад и е седял 24/7 включен на някоя счетоводна програма примерно) няма оправяне, но ако на куповача не му прави впечатление не е проблем /оff <{POST_SNAPBACK}> Мдаа и аз така си мислих, но не бях сигурен и оставих още някой да си каже мнението. Иначе годината на производство е 2000. А програмата която е отбелязана е някаква за обработка на звук... поне от това което си личи. На немски. Вероятно е от някакво студио мониторчето.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.