tankis Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Значи свързвам телефона към компютъра с USB кабел и там цъквам на програмката.И давам там "Старт",обаче ми пише "No connect.Please restart telephone mobile and try again."Еми направих го,ама не става!!!Моля ви,помогнете!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 За какъв телефон става въпрос?Марка?Модел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Какъв софтуер ползваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 Siemens C62.Инсталирах software-а,ама не става!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Siemens C62.Инсталирах software-а,ама не става!!! <{POST_SNAPBACK}> То хубаво ама кажи кой софтуер си качил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Siemens C62.Инсталирах software-а,ама не става!!! <{POST_SNAPBACK}> А драйверите сети ли се да качиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 Кои драйвери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Кои драйвери? <{POST_SNAPBACK}> Ми щом е с USB cabel значи има драйвери! Нали и моя е такъф Заедно с кабела не ти ли дадоха диск с драйвери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 може да е прецакан кабела. което в същност е нормално ако си го взел за 12 лева примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 може да е прецакан кабела. което в същност е нормално ако си го взел за 12 лева примерно. <{POST_SNAPBACK}> Моя е за 10 и ми го дадаха с един диск, в който има драйвери и софтуер! Кабела си работи добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Моя е за 10 и ми го дадаха с един диск, в който има драйвери и софтуер! Кабела си работи добре те тия са на бройка. както случиш. може следващия път като го пускаш, да не може да намери телефона. освен ако не си го взел от някой друг комплект и кабела е оригинален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Моя е за 10 и ми го дадаха с един диск, в който има драйвери и софтуер! Кабела си работи добре <{POST_SNAPBACK}> /off Къде си го взел за 10 кинта този кабел за Сиеменса /off Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 /off Къде си го взел за 10 кинта този кабел за Сиеменса /off <{POST_SNAPBACK}> Не мога да се сетя точно, някъде до залата НЕО има един магазин за такива работи, ама незнам има ли го още аз си го взех преди бая време повече от година някъде Той е бая голям магазин Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Аз като включа USB-то към компютъра изпищява компютъря,а когато свържа към телефона си ми изписва,че е свързан!!!Кабела си е добре!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Аз като включа USB-то към компютъра изпищява компютъря,а когато свържа към телефона си ми изписва,че е свързан!!!Кабела си е добре!!! проблема е в теб тогава. и аз да те питам за 3-ти път... коя програма ползваш? и къв е тоя "старт"? при мен няма такова нещо. какво стартираш в същност???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.