Jump to content
BulForum.com

Телефон

Recommended Posts

Значи свързвам телефона към компютъра с USB кабел и там цъквам на програмката.И давам там "Старт",обаче ми пише "No connect.Please restart telephone mobile and try again."Еми направих го,ама не става!!!Моля ви,помогнете!!!

Кои драйвери?

Ми щом е с USB cabel значи има драйвери! Нали и моя е такъф ;) Заедно с кабела не ти ли дадоха диск с драйвери?

може да е прецакан кабела. което в същност е нормално ако си го взел за 12 лева примерно.

Моя е за 10 :D и ми го дадаха с един диск, в който има драйвери и софтуер! Кабела си работи добре :bgrin:

Моя е за 10  :D и ми го дадаха с един диск, в който има драйвери и софтуер! Кабела си работи добре  :bgrin:

те тия са на бройка. както случиш. може следващия път като го пускаш, да не може да намери телефона. освен ако не си го взел от някой друг комплект и кабела е оригинален.

Моя е за 10  :D и ми го дадаха с един диск, в който има драйвери и софтуер! Кабела си работи добре  :bgrin:

/off Къде си го взел за 10 кинта този кабел за Сиеменса /off :punk

/off Къде си го взел за 10 кинта този кабел за Сиеменса /off  :punk

Не мога да се сетя точно, някъде до залата НЕО има един магазин за такива работи, ама незнам има ли го още :) аз си го взех преди бая време повече от година някъде :blink: Той е бая голям магазин :P

Аз като включа USB-то към компютъра изпищява компютъря,а когато свържа към телефона си ми изписва,че е свързан!!!Кабела си е добре!!!

Аз като включа USB-то към компютъра изпищява компютъря,а когато свържа към телефона си ми изписва,че е свързан!!!Кабела си е добре!!!

проблема е в теб тогава.

и аз да те питам за 3-ти път... коя програма ползваш? и къв е тоя "старт"? при мен няма такова нещо. какво стартираш в същност????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...