Jump to content
BulForum.com

Мислили ли сте за бъдещето си?

NickelbacK

Recommended Posts

ех къде е сега Люмиер (или къвто там беше) да ни каже безгрешка какво са ни отредили звездите....МИтак ти неска се скъса да постваш...

Така като те гледам разумен младеж  :blink: , трябва да залягаш малко повечко над книгите и ще стигнеш далече , иначе в близкото бъдеще виждам нова любов , възможно е след някоя и друга годинка пътуване в чужбина. Нещо друго  :P

Трябва да почерпите Aggressiv за съветите.Той го прави за вас безплатно

Поздрави :punk

Така като те гледам разумен младеж  :blink: , трябва да залягаш малко повечко над книгите и ще стигнеш далече , иначе в близкото бъдеще виждам нова любов , възможно е след някоя и друга годинка пътуване в чужбина. Нещо друго  :P

Бреееей, колега, незнаех че имаме такова чудо в университета като теб. :) Ако знаех още отдавна да съм те потърсил да казваш какво ще ми се падне на изпитите. :D Кажи и за мен, какво виждаш.

Бреееей, колега, незнаех че имаме такова чудо в университета като теб. :) Ако знаех още отдавна да съм те потърсил да казваш какво ще ми се падне на изпитите. :D Кажи и за мен, какво виждаш.

Кълбото на бъдещето показва , че ще си вземеш изпита по основи на мениджмънта при Иванов от първия път :excl: , продължавай да бъдеш все така концентриран и тази + още 2 години и си вече дипломант :P

P.S То хубаво предсказвам ама някой няма ли да почерпи вече :wacko: ;)

:lol: Добре, хареса ми. :laughing1: Надявам се да го взема. Пък ако си взема всички изпити от раз ще те черпя едно. ;) Иначе ако не ги взема, няма да мога да те черпя, защото ще трябва да уча за поправки. :P

А по темата, за моето бъдеще, се надявам след 2 години и малко да се дипломирам и да отида в София да кандидатствам за магистратура. От там ако в Пловдив не съм си намерил още подходяща работа по специалноста ми, се надявам да го направя там. И ако все още не съм доволен се надявам да отида в чужбина, най-вече Германия (незнам защо но за там си мечтая). И след време да се върна тук, да си имам собствена фирма и да си заживея като човек. :) А за сватби незнам, може би някъде между всичките тези неща. Където се отвори по-свободно място. :D

Imam si ne6to v predvid i se nadiavam da se osa6testvi

:blink: Нека позная, чакаш Aggressiv да ти познае. :D

Кажи какво е де, нали за това е темата.

Едно нещо ми е много интересно.Що сякви политици и изиощо възрастни хора се оплакват че младежта бяга от държавата.Але майна що не напраят така че тук да е като да учиш или работиш в "европа" :confused .Колкото и да сме патриоти накрая ни писва :tongue

Едно нещо ми е много интересно.Що сякви политици и изиощо възрастни хора се оплакват че младежта бяга от държавата.Але майна що не напраят така че тук да е като да учиш или работиш в "европа" :confused .Колкото и да сме патриоти накрая ни писва  :tongue

така е,за съжаление

Аз съм мислил ама не знам къде Тук или чужбина да отида за да се реализирам

по добре се реализираш тук нали след няколко години ще влезем в ЕС ако не се е разпаднал до тогава

по добре се реализираш тук нали след няколко години ще влезем в  ЕС ако не се е разпаднал до тогава

Ние може да влезем в Евро-съюза ама аз смятам че щте затънем още повече от колкото сме сега за тва...Някой ден може да стане по-изгодно да се учи в чужбина.(дано не става)

Ние може да влезем в Евро-съюза ама аз смятам че щте затънем още повече от колкото сме сега за тва...Някой ден може да стане по-изгодно да се учи в чужбина.(дано не става)

може би може и да стане по добре и по зле но докато не се намерат свястни управляващи ще става по зле

Моето бъдеще се нарича КАЗАРМА!!!!!!!!!

Моето бъдеще се нарича КАЗАРМА!!!!!!

аааааа къртиш мивки майнаааааааа,не могааааааа!!!!!!!!!!

как искам и аз................ :punk :punk :punk

ЕДИТ:що,мноо е яко?

аааааа къртиш мивки майнаааааааа,не могааааааа!!!!!!!!!!

как искам и аз................ :punk  :punk  :punk

ЕДИТ:що,мноо е яко?

Заменям си бъдещето:) Утре пускам обява в Марица!

Е да не се свършва света като влезнеш в казарма? ;)

То несвършва света ама сега няма смисъл да се ходи!!Без това няма пари за учение по стрелби или нещо подобно а само ще се заннимаваме с глупости или ще бръснем портрета на Ботев!! :sick Това си е чиста загуба на време пък и се видя че вече армията трябва да стане наемна :)

Е да не се свършва света като влезнеш в казарма? ;)

Просто е безсмислена!!!Няма смисъл да се губи време, пък било то и 6 или по-малко месеца!

Просто е безсмислена!!!Няма смисъл да се губи време, пък било то и 6 или по-малко месеца!

Съвсем съгласен съм!!! Като чуя казарма и лошо ми става...но всеки си има различно виждане!

Според мен всеки мисли за бъдещето си...малко или много.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...