Jump to content
BulForum.com

Мислили ли сте за бъдещето си?

NickelbacK

Recommended Posts

Тва може би е хубав въпрос,чрез който може да решите как бихте искали да устроите живота си.Понеже има тазлични типове хора,вярвам че ще има и мн различни мнения.

Ами мислил съм...Засега най-далечните ми планове се простират до завършване на това висше и започване на второ.Може би(евентуално) и женитба.

Аз съм още малък,но смятам че човек тряаа да си знае пътя.Мове да звучи филосовско ама не е :) Не тряаа да се оставаме течението да ни води ;)

Zavur6vane na dvete mi vis6i tuka,posle o6te edno navunka za vseki slu4ai :tongue Sled tva,eventualno si raz6irqvam biznesa i 6te si tursq dostoen muj :bgrin: .Dano vsi4ko da e ok!

Ето това е мотивираност!!!Само напред и нагоре!!!

За сега искам да стана студент да си завърша без проблеми и по възможност да отърва казармата защото нали ще е правят наеммна ;)

Ами мислил съм...Засега най-далечните ми планове се простират до завършване на това висше и започване на второ.Може би(евентуално) и женитба.

Zavur6vane na dvete mi vis6i tuka,posle o6te edno navunka za vseki slu4ai :tongue Sled tva,eventualno si raz6irqvam biznesa i 6te si tursq dostoen muj :bgrin: .Dano vsi4ko da e ok!

Moмчета и момичета защо не учите втора специалност ами се тормозите с второ висше .. Аз съм айляк 1 висше + още 2 специалности чиста работа :rolleyes:

Иначе успех :wacko: :punk

ами.....като се замисля изобщо не знам какво искам да правя за в бъдеще и на какво се надявам.....в момента ми се иска само да вляза в руската :rolleyes: ...оттам нататък ще мисля :D

Moмчета и момичета защо не учите втора специалност ами се тормозите с второ висше .. Аз съм айляк 1 висше + още 2 специалности чиста работа  :rolleyes:

Иначе успех  :wacko:  :punk

Mi az karam 2 ednovremenno-angl. filologiq i jurnalistika i ednovremenno s tva se pravq i na ba4kiorka i krasavica-tva malko li e? :blink:

plанове ,глупости ,работи :wacko: няк'ви основни неща-да,но както дойде!

аз не знам след 5 минути к'во ще стане,вие ме карате да мисля за бъдеще неопределено :bgrin:

Мислила съм аз...и продължавам да го доизмислям..

...за начало ще се пробвам да замина за Германия..ще ми се да специализирам там...,ако не стане ..може и Австрия..ако и там не ме искат съм се ориентирала и към Австралия... :D

Може би ще прозвучи странно,но....едно от нещата,които най-много желая е да намеря добър баща за децата си...когато му дойде времето...

Мислила съм аз...и продължавам да го доизмислям..

...за начало ще се пробвам да замина за Германия..ще ми се да специализирам там...,ако не стане ..може и Австрия..ако и там не ме искат съм се ориентирала и към Австралия... :D

Може би ще прозвучи странно,но....едно от нещата,които най-много желая е да намеря добър баща за децата си...когато му дойде времето...

Пробвай в Нова Зеландия :P , в Германия и Австрия не е хубаво :wacko:

A и аз много съм го мислила. Първо ще си завърша в колежа Бакалавърската степен, после ще ида някаде и за Ph.D., ще поработя 5-10 годинки, дано като програмистче, нещо игрички софтуер, ала-бала. После ще си намеря някой колеж, дето да искат позастаряваща професорка по Computer Science. Е по пътя трябва и мъж да намеря.. ама кой знае, може вече да съм го намерила ;)

Е защо да е странно, то това е най-важното.

!--QuoteEEnd-->

Да,за мен наистина е адски важно...

Странно...защото не търся (вече) "идеалния" мъж за мен - доста размито понятие...а просто добър баща...затова...

"Пробвай в Нова Зеландия" :D :D :D ...точно там ми се ходи....Ше бъде мноооогоо якоо ако стане...

е-е-е-е стига си познавал ер познаи и моито бъдеще  :P

Така като те гледам разумен младеж :blink: , трябва да залягаш малко повечко над книгите и ще стигнеш далече , иначе в близкото бъдеще виждам нова любов , възможно е след някоя и друга годинка пътуване в чужбина. Нещо друго :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...