veseo Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 Тоя Hot Date дето го има тука е сбъгнат. Ще продължи инсталацията ако му напишеш CD Key на House Party, ама после играта няма да се инсталира правилно и ще ти дава во век и веков онова съобщение "It has come to our attention that blah blah blah..." Просто не върви. ?? Аз го имам и върви нормално.Точно Hot date при мен работи нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 veseo bi li mi pratil KEY-a na PM ? da prodam ili da si igraq na frizbi s CDto Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 Кой кей ? За Хот дейт или за Суперстар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 10x na veseo i az potvyrjdavam 4e Hot Date si raboti idealno samo mu trqa crack-a za da moe Sim-a da se dviji Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 Чакай бе Аз не съм казвал че хот дейт иска крак за движение Аз говорех за Суперстар Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 na men pyk i Hot Date ne mi se dvijiha Sim-ovete v na4aloto ama posle install-nah nqkyv update (ot warez-a) i turih nqkyv crack (ot warez-a) i si4ko si stana OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 iskam da pitam toq Sims Vacantion kak da go zapi6a ??? to e samo edin RAR arhiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Ako ima .bin i .cue vytre -> http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=3153 ako nqma - kaji kakvo ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 v direktoriqta ima edin rar i edin zip ... v rar-a nqma exe ... v zip-a sy6to ?? a pa ima serial.txt ?? tva pa za ko 6te mi e? nito puk e .bin ili .iso Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Би трябвало в .rar-а да има .bin Та като има бин прочети там горе дето ти дадох линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 veseo be pi4 ti otvarql li si go Tozi rar ... v nego ima nqkolko papki i tva e ... az ako ima6e bin iso ili kavto i da e image 6tqh da si go zapi6a ... ama ne ... ne znam ... hora nikoi li ne si e svalql The Sims Vacation ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 22, 2003 Share Posted October 22, 2003 eto vijdate li! tuk nikoi ne mi otgovarq zatva postvam new topic za da vidite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oblivion Posted October 22, 2003 Share Posted October 22, 2003 za superstar! i az imam syshtiq problem - kato se pokaje jyltoto logo i exitva! 1-kyv e toq patch? ima ckrack,nqkyv fix i tva e! 2-KUDE PA IMA FILE ISO? 3-Helllppppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oblivion Posted October 22, 2003 Share Posted October 22, 2003 taka... svalih programata PFF O-MATIC! Na ISO slojih 1-q bin a na PATCH - pff file! napisa mi che e gotovo ama igrata pak izliza. tva ima li neshto obshto s tva che predi da naprava tva s pff-to slojih cracka ??? 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 22, 2003 Share Posted October 22, 2003 mi moje i da ima ... az o6te ne sym se zanimaval s superstar sled kato ve4e ima i Unleashed i Makin' Magic a toq si sedi kakto si go zapisah (sbagnat) i si me 4akaa a ti probval li si Vacation ??? 4e az imam problem s nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oblivion Posted October 23, 2003 Share Posted October 23, 2003 The Sims,Livin Large,House Party,Hot Date i Vacation gi imam originali. ot tuk si kachih unleashed i mi trygna, ama superstar... not working Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 23, 2003 Share Posted October 23, 2003 aide da se vidim da mi dade6 da si copy Vacantion-a ili da go ka4i6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oblivion Posted October 23, 2003 Share Posted October 23, 2003 ok nqkoi she moje li da mi pomogne za superstar ( molq viii Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 23, 2003 Share Posted October 23, 2003 az 6te opitam dnes utre superstar-a va vidq (samo da si opraa zvuka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oblivion Posted October 25, 2003 Share Posted October 25, 2003 kakvo stana?! moje li da trygne ili e precakano Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Ei imam edin vaprosec. Nai-nakraia si kupih HDD ta veche ima miasto i za Sims. Imam edno predishno semeistvo ama ne moga da se setia kak se praveshe tochno import. Aide da mi kajete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magare Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Имам следния проблем. Трябва да запиша Sims на една позната, но тя няма да се справи с инсталацията. Има ли вариант да го инсталирам на моя компютър и след това да го метна на нейния. Освен това може ли някой да ми обясни по-подробно самия процес на инсталация. От кой от всичките качени Симсове на warez-a да започна и как да надграждам другите? Ще бъда много благодарен на всеки, който ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 The Sims>Livin Large>House party>Hot date>Vacation>Unleashed>Superstar>Makin Magic... ксто си помисля че всичките са ми качени... да не говорим за 2GB downloads... Мир над запълненото ти място, Drive E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaNkO Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 triabva mi cd-key za The Sims namerih niakakva papka v warez ama mai e iztrita tnx prdvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 probvaj s tozi: 100726-257940-743158-8346 I az tyrsih pod dyrvo i kamyk i PAK go namerih v ruski sait ENJOY! P.S. Awe i az imam hot date, ama downtowna ne ba4ka i osven tova njama zvuk . PLS, help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.