tankis Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Цъкнете с дясното копче върху него и дайте няколко пъти "Play"!!! Подобно на тея с картиците!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Teddy-King замисълът е разбиваща тапотия докато не ти се пръсне главата <{POST_SNAPBACK}> Благодаря! А какво представляват главните действащи лица? Или това е част от замисъла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 tfa e basi debilskata, typa i bezsmislena rabota MNOGO ME KEFI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Хах,тва ме зарибява повече! Сега мелодийката не ми излиза от главата! <{POST_SNAPBACK}> И на мен не ми излиза от главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Това с баскетбола е направо извънземно! Да не би случайно тея да са някви медиуми че правят такива неща <{POST_SNAPBACK}> Наистина баскетбола беше извънземен Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 филето ме побърка толкова не се бях смяла на такава глупост отдавна! добре ,че казахте че няма край,щото го гледах цели 5 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 филето ме побърка толкова не се бях смяла на такава глупост отдавна! добре ,че казахте че няма край,щото го гледах цели 5 мин <{POST_SNAPBACK}> Farrell, iskam da ti kaja 4e seriozno si se izduhala, ako razbira se predi tva ne si bila izduhana. Ima tolkova mnogo psihiatri - 6to ne otide6 da se pregleda6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Цъкнете с дясното копче върху него и дайте няколко пъти "Play"!!!Подобно на тея с картиците!!! <{POST_SNAPBACK}> Бахахахахах т'фа е яко ама до колко на 0 продължава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 мн ме кефи тва филмче Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Като видях ПСИХАРСКО и се сетих за себе си и за славните ми дни . Иначе по филмченцето - баси ! Т'ва е толкова ... якооо, само дето слушах 1 мин и ми писна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Т'ва са уникални простотии точно по моята част да се смееш, но да не знаеш за какво Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 luda rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.