Aleksandyr Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Description:As the new ER intern at Chicago's County General Hospital, your career starts out easily enough as you treat a manageable number of patients sporting minor cuts and bruises. However, your skills are quickly put to the test as the stakes escalate into full-fledged ER emergencies. As well as taking on these medical challenges you will have to deal with hospital politics, make decisions on gut-wrenching ethical dilemmas and establish personal relationships -- even romances. It takes more than medical training to climb the ranks at County General. Starring Noah Wyle, Mekhi Phifer, and Sherry Stringfield, ER features highly-detailed 3D environments and over 100 unique characters. Utilize Perks and Special Abilities for the greater good, or just to spite your rivals. Give them as gifts or trade them with fellow staff members to build stronger relationships. Developer: Legacy Interactive Publisher: Legacy Interactive / Vivendi Universal Games Minimum Requirements: Windows 98/ME/2000/XP, Pentium® III 600 MHz or equivalent, 128 MB RAM, 1.5 GB available hard disk space, DirectX® 7, DirectX 7 compatible 16MB video card, 12x CD-ROM drive В играта можете да се разхождате из болницата ,ще ви бъдат давани различни задачи. Има показатели за енергия , хигиена и (com,което мисля че е комфорт..) комфорт. Имате определени точки в началото като си правите героя/доктора и ги разпределяте по ваше желание ,като долу в дясно има показатели дали се на "ти" или на "вие" с дадена наука : ортопедия ,неврология и др. Можете да прехвърляте пациентите на други доктори. Когато лекувате вие получавате части от звезда и като стане цяла ,можете да я качите на дадена наука в медицината. Някой от излекуваните пациенти ви дават полезни нещица ,които може да използвате. Също така трябва да поддържате отношения с "колегите си" в болницата като общувате с тях. Това може да подобри отношенията ви ,но може ида ги влоши. Пациентите са в различен стадии "болест" и трябва да се разпределят в специалните за това помещения. Понякога се налага да изпратите даден пациен за тестове в лабораторията и да изчакате резултатите. Когато зададете на някой пациент на носилка да се премести на легло в дадено болнично отделение ,трябва да изчакате асистент ,който бута количката. На 2-рия етаж има помещение където може да се изкъпете и да отпочинете. Също така има кафене ,което предлага и храна. Важно е да поддържате хигиената си. Тя е се влияе 25% от чистотата на ръцете ви (трябва да ги миете) и 75% от чистотата на тялото (трябва да си взимате душ). Енергията ви е съставена от 25% храна (трябва да ядете) и 75% (трябва да спите) отпочиналост. Лекувате пациент с лявото копче на мишката ,а му задавате дали да се премести на легло и т.н. с дясното копче. Светкавицата е за предметите ,а i е за картоните на поетите пациенти ,уменията и други. Всичко това и още можете да научите в tutorial на играта и докато играете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Евентуално при инсталирането на играта на всички файлове да се дават Read-only атрибути ? Ако е така, дясно копче върху всички файлове, properties и махаш read-only Друга възможност е просто сейвът да е възможен след даден напредък? Например да не е възможно още преди да минеш първата мисия или нещо такова .. поиграй повече и виж дали имаш успех при сейв по-нататък. Сега ще проверя тук-там за тоя проблем и ако има инфо ще го пиша тук P.S. Евала за темплейта, който използваш за темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Игрицата наистина е якичка.Гледах представянето по Геймъри шоу и в момента си я тегля.Като я сваля ще ви пиша пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Нека да отгатна... Жалко подобие на Singles, което пък от своя страна се явява жалко подобие на The Sims ( The Sims RULLLZ! ) Напоследък нещата взеха да се повтарят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Нека да отгатна... Жалко подобие на Singles, което пък от своя страна се явява жалко подобие на The Sims ( The Sims RULLLZ! ) Напоследък нещата взеха да се повтарят. <{POST_SNAPBACK}> Ми аз пък нека да отгатна че ти никога през живота си не се виждал ER 2005 Айде моля ся пез простотии.Свалих си играта и мога да ти кажа че няма нищо общо със "култоавта" поредица The sims .Хора свалете си играта.На мен лично ми хареса .Hostage на мен не ми прай проблем с save-a .Ако още не си открил проблема си изтегли играта от този сайт,само че първо трябва да се регистрираш.Ето ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 @veseo няма read only и играя около 2 часа и не мога да save.. @Blitz_krieg_1941 не е симс повярвай ми.. По-различно е.. EDIT: След 10-тия преиснталл на играта се оправи това със сеивънето Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Що не сте казали по-рано бе? Аз съм die hard fan на сериала. Колкото и да не играя игри, сега ще я пусна да се сваля. Това животно требе да се види. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 За сега това ,което научих е това : В играта можете да се разхождате из болницата ,ще ви бъдат давани различни задачи. Има показатели за енергия , хигиена и (com,което мисля че е комфорт..) комфорт. Имате определени точки в началото като си правите героя/доктора и ги разпределяте по ваше желание ,като долу в дясно има показатели дали се на "ти" или на "вие" с дадена наука : ортопедия ,неврология и др. Можете да прехвърляте пациентите на други доктори. Когато лекувате вие получавате части от звезда и като стане цяла ,можете да я качите на дадена наука в медицината. Някой от излекуваните пациенти ви дават полезни нещица ,които може да използвате. Също така трябва да поддържате отношения с "колегите си" в болницата като общувате с тях. Това може да подобри отношенията ви ,но може ида ги влоши. Пациентите са в различен стадии "болест" и трябва да се разпределят в специалните за това помещения. Понякога се налага да изпратите даден пациен за тестове в лабораторията и да изчакате резултатите. Когато зададете на някой пациент на носилка да се премести на легло в дадено болнично отделение ,трябва да изчакате асистент ,който бута количката. На 2-рия етаж има помещение където може да се изкъпете и да отпочинете. Също така има кафене ,което предлага и храна. Важно е да поддържате хигиената си. Тя е се влияе 25% от чистотата на ръцете ви (трябва да ги миете) и 75% от чистотата на тялото (трябва да си взимате душ). Енергията ви е съставена от 25% храна (трябва да ядете) и 75% (трябва да спите) отпочиналост. Лекувате пациент с лявото копче на мишката ,а му задавате дали да се премести на легло и т.н. с дясното копче. Светкавицата е за предметите ,а i е за картоните на поетите пациенти ,уменията и други. Всичко това и още можете да научите в tutorial на играта и докато играете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 За сега това ,което научих е това :В играта можете да се разхождате из болницата ,ще ви бъдат давани различни задачи. Има показатели за енергия , хигиена и (com,което мисля че е комфорт..) комфорт. <{POST_SNAPBACK}> Мдааааа когатоя играх се казваше the sims... ми не знам ся ще си ядръпна и ще ви кажа баистина кво мисля ( дано да има кървища и черва ). но ми е писнало от жалки иомитаций на The Sims ( справка: Singles, Playboy: the mansion ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Еее, недей така, Playboy: The mansion си имаше и елементи на tycoon, както и цици. Какво лошо намираш в нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 Нещо като симс ,но не точно. Черва и органи не се надявай да видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Е кофти, аз исках да влезна в ролята на таен касапин, който трепе пациенти по ритуален начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Що не сте казали по-рано бе? Аз съм die hard fan на сериала. Колкото и да не играя игри, сега ще я пусна да се сваля. Това животно требе да се види. това е една супер линейна и скучна игра. да не говорим, че е толкова бъгава, че чак дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 това е една супер линейна и скучна игра. да не говорим, че е толкова бъгава, че чак дразни. <{POST_SNAPBACK}> Линейна и скучна е в началото.После може да се здушиш с някой доктор(това става като разговаряш с него).Когато си говориш с някой има възможност да избираш различни теми на разговор и ако на него му харесва тази тема отношенията ви стават приятелски а после и повече от приятелси(може да се целувате ).ABIDE в ролята на касапин не можеш да влезнеш но по нататак в играта започваш да приемаш спешни случей(хората идват с линейки направо ),започваш да правиш операции и ако не си достатъчно добър в тази област пациенрта ти умира на операционната маса ,така че играйте повече играта и тогава пишете коментари за нея(аз съм сигyрен че 85% от хората които правят коментари за играта не са искарали дори първата смяна). П.П.Хора играйте с жени защото шефовете на болницата са мъже и ако станете повече от приятели ще имате привилегий в болницата и ще заемете по голям пост в нея.Ако някой има проблеми с някоя мисия или нещо подобно да пита мен.От вчера съм играл овщо 6 часа и вече сам на 2-та мисия(2-та смяна) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 това е една супер линейна и скучна игра. да не говорим, че е толкова бъгава, че чак дразни. <{POST_SNAPBACK}> За разпускане става.. Е не е като DOOM III или NFSU2 Линейна и скучна е в началото.После може да се здушиш с някой доктор(това става като разговаряш с него).Когато си говориш с някой има възможност да избираш различни теми на разговор и ако на него му харесва тази тема отношенията ви стават приятелски а после и повече от приятелси(може да се целувате ).ABIDE в ролята на касапин не можеш да влезнеш но по нататак в играта започваш да приемаш спешни случей(хората идват с линейки направо ),започваш да правиш операции и ако не си достатъчно добър в тази област пациенрта ти умира на операционната маса ,така че играйте повече играта и тогава пишете коментари за нея(аз съм сигyрен че 85% от хората които правят коментари за играта не са искарали дори първата смяна). П.П.Хора играйте с жени защото шефовете на болницата са мъже и ако станете повече от приятели ще имате привилегий в болницата и ще заемете по голям пост в нея.Ако някой има проблеми с някоя мисия или нещо подобно да пита мен.От вчера съм играл овщо 6 часа и вече сам на 2-та мисия(2-та смяна) <{POST_SNAPBACK}> А ако шефовете са с обратни наклонности какъв ти е проблема да играеш с мъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Aз съм минал първата смяна и спокойно мога да заявя, че е скучна. не съм играл 6 часа, но 1 час и половина ми беше достатъчен. а бъговете още в началото се забелязват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Aз съм минал първата смяна и спокойно мога да заявя, че е скучна. не съм играл 6 часа, но 1 час и половина ми беше достатъчен. а бъговете още в началото се забелязват. <{POST_SNAPBACK}> Ми при мен няма бъгове не знам при теб.А и като видиш как пуква пациент пред теб става яко.Аз вече сам на втората смяна и забих шефа .А да не говорим че като вдигнеш левел уменията ти нарастват и поемаш по тежки случей.Разкриваш специални способности и така нататак.Пък и на теб кат ти е скучна недей я играй.Кай та кара . Едит:Ще дам малко инфо:значи мноо е готино вав втората смяна има една мисия в която трябва да отидеш в една от стаите за спешни случеи,кадето директора на болницата спасява един човек но не щеш ли човека пуква прад очите на цилия болничен екип в ръцете на директора .Насрах са от смях .Другото е че всяка нова смяна ти дава мисия да лекуваш определен брой хора и саответно в първата смяна трябва да лекуваш по един човек от всяка дисциплина,във втората трябва да излекуваш деца и т.н.Левел се качва като сабереш 15 звезди(звездите ги пише в горния десен ъгъл)и като дигнеш влижаш в настройките(доло по средата на монитора от дясно на крилцата ).Може да се откриват нещо като магии.Това става като се дигат левели в определена дисциплина ортопедея,педиатрия и т.н.Левелите ги пише в долния десен ъгъл.Еми това е инфото което мога да дам за сега по нататък в играта ще пиша пак.И пак ви казвам не се отказвайте от играта още на първата мисия.Стигнете до третата и ако не ви е интересно я зарязвайте Едит 2:Hostage шефове с обратни наклонности няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Аз за ся съм забелязал 1 бъг. Когато има много болни в чакалнята изпонасядали и има доктор около тебе ,като цъкнеш с лявото копче да почнеш да лекуваш някой само отиваш до него и нищо и да продължаваш да цъкаш. Трябва да отидеш далече от пациента и да се върнеш за да се оправи. Поне така е при мен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Аз за ся съм забелязал 1 бъг. Когато има много болни в чакалнята изпонасядали и има доктор около тебе ,като цъкнеш с лявото копче да почнеш да лекуваш някой само отиваш до него и нищо и да продължаваш да цъкаш. Трябва да отидеш далече от пациента и да се върнеш за да се оправи. Поне така е при мен.. <{POST_SNAPBACK}> При мен няма такива бъгове,не знам за вас.Иначе все повече и повече се зарибявам по тая игрица Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 бъгове при придвижването има навсякъде. не само при мен. да не говорим, че играта сече дори и с тази смешна графика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 бъгове при придвижването има навсякъде. не само при мен. да не говорим, че играта сече дори и с тази смешна графика. <{POST_SNAPBACK}> Да бе..баси Има ли някакъв начин да се намалят детайлите(освен намаляване на резолюцията)? Вие при стартирането на играта чакате ли много?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 Аз не чакам на 3.9ГХз с 1ГГБ РАМ.. Детайлите са си добри .. @w00x нали си с 9800про ,аз съм с 5900хт на 500/980 (почти радеона) и не ми сече.. като горе съм посочил системните изисквания (минималните). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Аз не чакам на 3.9ГХз с 1ГГБ РАМ.. Детайлите са си добри ..@w00x нали си с 9800про ,аз съм с 5900хт на 500/980 (почти радеона) и не ми сече.. като горе съм посочил системните изисквания (минималните). детайлите са пълна боза. The Sims 1 style. въобще ама въобще не оправдават насичането. на мен ми насича сигурно защото процесора ми е слаб, но и той е достатъчен да се подкара тази бъгава игра. аз даже я изтрих.... като излезнех измежду повече хора.. така насичаше играта .. както не ми насича и Far Cry на максимални детайли. един бъг който срещнах.... - моя човек си изми ръцете от другата страна на едно легло. да не говорим, че помпиш като луд по цялото тяло на пациента, за да може да идеш до него, а понякога и не става ако не се преместиш нанякъде. даже говорех с една лекарка.. и някакъв мина покрай мен и ме завъртя с гръб към нея!!?? сякаш твоя човек е някакъв стълб.. и се върти такъв. и разговора продължи с гръб към човека с който говорех, но това не попречи да си жестикулират и обясняват сякаш се виждат ? ! ? ! ? ! за който казва, че няма бъгове, мога да го питам - ти играл ли си изобщо? тя цялата игра е в бъгове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 @w00x ами тая игра явно не е за тебе.. не можеш да видиш интерестното в нея и търсиш само бъгове.. Толкова много бъгове при мен няма .. И изобщо не ми насича.. 600мхз минимален процесор и 128 рам.. Е да кажем 1200 процесор и 512 рам най много ще ти стигнат за да я играеш на макс без да сече.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 @w00x ами тая игра явно не е за тебе.. не можеш да видиш интерестното в нея и търсиш само бъгове.. Толкова много бъгове при мен няма .. И изобщо не ми насича.. 600мхз минимален процесор и 128 рам.. Е да кажем 1200 процесор и 512 рам най много ще ти стигнат за да я играеш на макс без да сече.. Глупости говориш. 1. няма да се занимавам да тегля и разучавам играта, за да гледам дали има бъгове или не. 2. не може при мен да има бъгове при теб да ги няма. това е как да го кажа... НЕВЪЗМОЖНО. 1.4GHz процесор, 512 рам и 256МБ карта не стигат явно и играта насича. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.