Jump to content
BulForum.com

Полифонична мелодия

NaskoBG

Recommended Posts

Днес чух една полифонична мелодия за GSM. Някаква сирена и после мъжки глас казва "Вдигай! Бате Бойко е." или нещо от сорта. Някой знае ли от къде да я дръпна?

Благодаря предварително.

Виж тук. Има всичко дето ти трябва. Само че ти трябва WAP на телефона.

Там няма такова нещо. Други предложения?

Емиии....някъде във вестника видях реклама на гсм мелодийки-има и други-"Вдигни го бе!" "Господарю,търсят те" и др...

• 3 months later...

Още ли ти трябва това за Бат Бойко. Имам го от много време, но не съм видял темата. Ако все още трябва на някой ще го кача...

Зарибено е, но вече е истъркано. Става въпрос за една сирена и последващ груб мъжки глас, казващ сериозно: "Бат Бойко е. Вдигай!!!"

Ако някой все още го интересува ще я кача и ще дам линкче.

Още ли ти трябва това за Бат Бойко. Имам го от много време, но не съм видял темата. Ако все още трябва на някой ще го кача...

Зарибено е, но вече е истъркано. Става въпрос за една сирена и последващ груб мъжки глас, казващ сериозно: "Бат Бойко е. Вдигай!!!"

Ако някой все още го интересува ще я кача и ще дам линкче.

За какъв телефон става въпрос?

Аз имам тази мелодия. Казва се : " Бат Бойко е! Вдигай ! " Наистина е mp3-ка и ако самия телефон не свири mp3 няма да стане... Моят е Нокиа 6170. Ако иска някой мога да му я пратя на меил или нещо такова... :)

Аз имам тази мелодия. Казва се : " Бат Бойко е! Вдигай ! " Наистина е mp3-ка и ако самия телефон не свири mp3 няма да стане... Моят е Нокиа 6170. Ако иска някой мога да му я пратя на меил или нещо такова... :)

Ще стане - ако си го конвертира в необходимия формат :)

Качете тази мелодия някъде и дайте линкче, ако може качете и други подобни! B)

Ето Ви линк към сайта!Само че май цената за мелодия е от порядъка на 2 лева без ддс!Айде и да се похвалите с новите мелодии :P

http://smsrai.com/

Е задължително ли е да си го пращаме ? :confused Не може ли чрез bluetooth ? :huh:

Ето тук го има. + още много други подобни. ;) Всичко е мп3. Аз пък търся "дивия котарак" на мп3-ка, ама като гледам скоро няма да ме огрее. :)

imam edna programna koqto zapisva vseki zvuk koito minava prez zvukovata karta i taka mnogo lesno moje da si kradete melodiiki ot saitove za gsm-i az taka sam si svalil dosta melodiiki prosto vlizam v sait-a puskam da q proslu6am i si q zapisvam sled malko 6te si editna posta i 6te dam link kam programata

edit: http://kaldata.com/comments.php?shownews=8748

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...