NaskoBG Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Днес чух една полифонична мелодия за GSM. Някаква сирена и после мъжки глас казва "Вдигай! Бате Бойко е." или нещо от сорта. Някой знае ли от къде да я дръпна? Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Виж тук. Има всичко дето ти трябва. Само че ти трябва WAP на телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 Там няма такова нещо. Други предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Там няма такова нещо. Други предложения? <{POST_SNAPBACK}> Емиии....някъде във вестника видях реклама на гсм мелодийки-има и други-"Вдигни го бе!" "Господарю,търсят те" и др... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Още ли ти трябва това за Бат Бойко. Имам го от много време, но не съм видял темата. Ако все още трябва на някой ще го кача... Зарибено е, но вече е истъркано. Става въпрос за една сирена и последващ груб мъжки глас, казващ сериозно: "Бат Бойко е. Вдигай!!!" Ако някой все още го интересува ще я кача и ще дам линкче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Още ли ти трябва това за Бат Бойко. Имам го от много време, но не съм видял темата. Ако все още трябва на някой ще го кача... Зарибено е, но вече е истъркано. Става въпрос за една сирена и последващ груб мъжки глас, казващ сериозно: "Бат Бойко е. Вдигай!!!" Ако някой все още го интересува ще я кача и ще дам линкче. <{POST_SNAPBACK}> За какъв телефон става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 За какъв телефон става въпрос? <{POST_SNAPBACK}> mp3-ка е , тъй че телефона ти ако ги чете нямаш проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Аз имам тази мелодия. Казва се : " Бат Бойко е! Вдигай ! " Наистина е mp3-ка и ако самия телефон не свири mp3 няма да стане... Моят е Нокиа 6170. Ако иска някой мога да му я пратя на меил или нещо такова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ако някой все още го интересува ще я кача и ще дам линкче. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм заинтересован. Може ли линкче Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Аз имам тази мелодия. Казва се : " Бат Бойко е! Вдигай ! " Наистина е mp3-ка и ако самия телефон не свири mp3 няма да стане... Моят е Нокиа 6170. Ако иска някой мога да му я пратя на меил или нещо такова... <{POST_SNAPBACK}> Ще стане - ако си го конвертира в необходимия формат Качете тази мелодия някъде и дайте линкче, ако може качете и други подобни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANKO Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ето Ви линк към сайта!Само че май цената за мелодия е от порядъка на 2 лева без ддс!Айде и да се похвалите с новите мелодии http://smsrai.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ето Ви линк към сайта!Само че май цената за мелодия е от порядъка на 2 лева без ддс!Айде и да се похвалите с новите мелодии http://smsrai.com/ <{POST_SNAPBACK}> Е задължително ли е да си го пращаме ? Не може ли чрез bluetooth ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ето тук го има. + още много други подобни. Всичко е мп3. Аз пък търся "дивия котарак" на мп3-ка, ама като гледам скоро няма да ме огрее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 imam edna programna koqto zapisva vseki zvuk koito minava prez zvukovata karta i taka mnogo lesno moje da si kradete melodiiki ot saitove za gsm-i az taka sam si svalil dosta melodiiki prosto vlizam v sait-a puskam da q proslu6am i si q zapisvam sled malko 6te si editna posta i 6te dam link kam programata edit: http://kaldata.com/comments.php?shownews=8748 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.