cTo9H Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Продавам акумолираща печка "Изгрев".В много добро сустояние.Цена-50лв.Телефон за връзка 08974761176 и 0889484230 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Пич давам ти един приятелски съвет:продай си печката на някой от мангалите дето минават по улиците и купуват почти всички(вклюяително и печки ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 3, 2005 Author Share Posted June 3, 2005 хаха много добре идея благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Имам чувстото, че съм в "Матрицата" или най-малко имам "дежа-ву" - същата тема преди около година...и ... същия отговор: "подарявам акумулираща печка, транспорта от купувача... Welcome! Edit: от мераклията Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 3, 2005 Author Share Posted June 3, 2005 Имам чувстото, че съм в "Матрицата" или най-малко имам "дежа-ву" - същата тема преди около година...и ... същия отговор: "подарявам акумулираща печка, транспорта от купувача... Welcome! Edit: от мераклията <{POST_SNAPBACK}> da be i az q podarqvam to bahti kituka samo mqsto mi zaema.Ari we tolkova li nqma nqkoi deto da mu e nujna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Аз не съм сигурен дали е от този тип, който си мисля. Не е ли със 6 степени на нагревателя и 3 степени на вентилатора? /офт: Пише се акУмУлираща печка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Мисля да правя едно парно на ток и може да ми свърши работа,но се интересувам какъв модел е?Пазарджишка,ГорноОряховска или Пловдивска. Ако е друг модел напиши го ако не те затруднява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Мисля да правя едно парно на ток и може да ми свърши работа,но се интересувам какъв модел е?Пазарджишка,ГорноОряховска или Пловдивска.Ако е друг модел напиши го ако не те затруднява. <{POST_SNAPBACK}> Nqmam nikakva predstava ako iska6 moje da doide6 da q vidi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.