Jump to content
BulForum.com

Продавам печка

Recommended Posts

Продавам акумолираща печка "Изгрев".В много добро сустояние.Цена-50лв.Телефон за връзка 08974761176 и 0889484230

Пич давам ти един приятелски съвет:продай си печката на някой от мангалите дето минават по улиците и купуват почти всички(вклюяително и печки :D )

Имам чувстото, че съм в "Матрицата" или най-малко имам "дежа-ву" - същата тема преди около година...и ... същия отговор: "подарявам акумулираща печка, транспорта от купувача... :rolleyes: Welcome!

Edit: от мераклията

Имам чувстото, че съм в "Матрицата" или най-малко имам "дежа-ву" - същата тема преди около година...и ... същия отговор: "подарявам акумулираща печка, транспорта от купувача... :rolleyes: Welcome!

Edit: от мераклията

da be i az q podarqvam to bahti kituka samo mqsto mi zaema.Ari we tolkova li nqma nqkoi deto da mu e nujna...

Аз не съм сигурен дали е от този тип, който си мисля. Не е ли със 6 степени на нагревателя и 3 степени на вентилатора?

/офт: Пише се акУмУлираща печка! ;)

Мисля да правя едно парно на ток и може да ми свърши работа,но се интересувам какъв модел е?Пазарджишка,ГорноОряховска или Пловдивска.

Ако е друг модел напиши го ако не те затруднява.

Мисля да правя едно парно на ток и може да ми свърши работа,но се интересувам какъв модел е?Пазарджишка,ГорноОряховска или Пловдивска.

Ако е друг модел напиши го ако не те затруднява.

Nqmam nikakva predstava ako iska6 moje da doide6 da q vidi6

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...