Jump to content
BulForum.com

Дъно и процесор за около 200$

Recommended Posts

Ами те не са 200$ точно! Все пак ще продам старите си дъно и процесор и ако си струва ще добавя още 20 $ от мен. Мога да ги докарам до 250$ , което ме докарва пак до тази комбинация дето аз си я намерих, ама онова дъно колкото и да е яко като няма АГП и трябва да карам без видеокарта?!?!?!?!

ASUS K8N4-E DELUXE/NF4/S754  122.00 $ - цената е взета от MOST

ATHLON64 3000+/2G/512K CACHE 136.00 $ - цената е взета от MOST

Ами те не са 200$ точно! Все пак ще продам старите си дъно и процесор и ако си струва ще добавя още 20 $ от мен. Мога да ги докарам до 250$ , което ме докарва пак до тази комбинация дето аз си я намерих, ама онова дъно колкото и да е яко като няма АГП и трябва да карам без видеокарта?!?!?!?!

1. Първо цената в most.bg на процесора в момента е $138

2. Ако вземеш този процесор ти трябва fan. Акс не искаш да взимаш fan ти трябва тоя модел процесор:

ATHLON64 3000+/2G/512K/BOX 170.00 (има малка разлика в цената, а?)

3. Виж дали старата ти рам е DDR400 штото, ако не е, трябва да си купиш такава за дъното, което си харесал.

4.Без видео карта?!? Ти луд ли да се довериш на вградена към дъното видео карта, при това ще искаш да играеш на игри (то сигурно затова правиш ъпгрейда).

5. Щях да забравя най-важното: цените в most.bg не са много реални, едва ли някоя пловдивска фирма ще ти даде такива (освен ако нямаш връзки)

...GB K8NS Ultra NF3 Ultra s.939 по ефтино е от EPOX-a но пък за 20 $ ...

само ако може да попитам какъв е смисъла да се взима дъно със с.939 ако няма да е Х2 ready?

ASUS A8N-E /NF4 ULTRA/939 120.00 + 20% (пълно ДДС) = 144$

winchester определено е по-добрия избор от newcastle, но няма смисъл/не си струва (поне за мен) да се взима заедно с такова дъно. все пак освен ако не ги береш парите идеята е да си максимално бърз за минимална цена - при закупуване на Х2 ready дъно, при следваштия ъпгрейд няма пак да сменяш и дъно и процесор.

силата е във ваши ръце :sayjin

само ако може да попитам какъв е смисъла да се взима дъно със с.939 ако няма да е Х2 ready?

ASUS A8N-E /NF4 ULTRA/939 120.00 + 20% (пълно ДДС) = 144$

winchester определено е по-добрия избор от newcastle, но няма смисъл/не си струва (поне за мен) да се взима заедно с такова дъно. все пак освен ако не ги береш парите идеята е да си максимално бърз за минимална цена - при закупуване на Х2 ready дъно, при следваштия ъпгрейд няма пак да сменяш и дъно и процесор.

силата е във ваши ръце  :sayjin

Еми да ама аз на моито дъно мога да му сложа и Athlon 64 FX и други по готини процесори макари си е по евтино от EPOX-a аз за това му казах ако не иска голям клок спокоино може да си земе като моето дъно посочено по горе но пък не вярвам след като си вземе атлона с едно хубаво дъно и ако има добра видео карта освен рам да слага още което направих и аз поне близките 2 години защото лично аз съм си много доволен в момента и не вярвам близките 2 години да правя някакъв друг упгреид в момента и най-новите игри си ми вървят на макс кво друго мога да искам.. Вярно е хвърлих 580 лева за рам и за дъно процесор и фан но пък в мометна си оправдават парите тези неща...

ASUS A8N-E NF4 s.939 PCI-E

120.23 USD

Тва е със PCI Express не знам дали той иска точно със PCI Express да си зима дъно.. Абе той си решава направил си е избора за професор така че да си зима някакво мясащо дъно да го полее после и да си цъка на квото си иска... :woot

zdraveite lubiteli na pe4ki,vijdam 4e klonite kam amd -tova si e va6 izbor.

no za6to vsi4ki predlagate posledenite modeli na amd i vseki govori za clock.

az sam palen protivnik na clockva-neto ,edno cpu ili vga ili raboti na default taka kakto trqbva ili q hvrlq6 v kofata.nemoje na dvigatel sas 4 tzilindara da sloji6 peti.

ako nqkoi si misli 4e go e napravil se zablujdava.

ako ima6 edi kvo si CPU na 1,7 a ti go opava6 na 2 ili na 2,2 spored men si kypi cpu koeto po default si raboti na 2,2

tova e moeto skromno mnenie

az sam palen protivnik na clockva-neto ,edno cpu ili vga ili raboti na default taka kakto trqbva ili q hvrlq6 v kofata.nemoje na dvigatel sas 4 tzilindara da sloji6 peti.

ako ima6 edi kvo si CPU na 1,7 a ti go opava6 na 2 ili na 2,2 spored men si kypi cpu koeto po default si raboti na 2,2

a otnosno temata:) da ti imam problema

sas tvoito cpu i tvoito MB + 200 $

ima6 ogromen izbor

stiga da znae6 za kakvo v kraina smetka 6te izpolzva6 PC-to

Идеята е да си купиш процесор който работи на 2 но всъщност да си го поткараш на 2.6 така за по малко пари получаваш повече бързина ;) секи иска да мине тънко а да е бърз :rolleyes: :wub: :love :D :P

аз скоро ще правя подобен ъпгрейд, та тва дет съм го набелязал е

А8Н-Е + N6200GE/TD + Winchester 3000+ - излиза към 400$ ма поне ще забравиш за ъпгрейд за дълъг период от време. също така дъното подържа А64 х2  :D

Искам да попитам дали това дъно поддържа SLI ? Защото след 1 месец и аз ще сменям щайгата... :D мисля,че има SLI,но питам все пак.

Искам да попитам дали това дъно поддържа SLI ? Защото след 1 месец и аз ще сменям щайгата... :D мисля,че има SLI,но питам все пак.

няма, само PCI-E

ЕДИТ: моля за напред пишете в тази тема

Браво Heller12a, жив и здрав....Аз пък предлагам след толкова странични приказки да си направиш тема за каквото искаш и да си пишеш в нея. Не знам как реши че моята тема трябва да се ъпгрейдне в твоята...Интересно решение... Ако все пак някой може да ми даде съвет моля да го направи. Съжалявам за леки offtopi но не можах да се сдържа...

a otnosno temata:) da ti imam problema

sas tvoito cpu i tvoito MB + 200 $

ima6 ogromen izbor

stiga da znae6 za kakvo v kraina smetka 6te izpolzva6 PC-to

Ами да кажем, че ще го използвам за Doom III и производните му. При това положени какво ще ми препоръчаш от "огромния ми избор" от 250$ ?

Браво Heller12a, жив и здрав....Аз пък предлагам след толкова странични приказки да си направиш тема за каквото искаш и да си пишеш в нея. Не знам как реши че моята тема трябва да се ъпгрейдне в твоята...Интересно решение... Ако все пак някой може да ми даде съвет моля да го направи.  Съжалявам за леки offtopi но не можах да се сдържа...

ми ако не се лъжа темата е "Buy/Sell" (Копува/Продава май значи) - аз като гледам ти нито копуваш нито продаваш нещо :confused :confused :confused , а относно червеното и в предходния ред на мисли май цялата тема е offtopic, не мислиш ли?

ЕДИТ: (относно сивия текст) нема значение кой е започнал темата (никой не печели точки и $ от тва), важното е от спора и знанията на много хора да се роди нещо което може да послужи и на най-непросветените за ориентир при вземане на подобно решение B)

ЕДИТ2: ето и един пример за избор при тея налични финанси:

ASUS P4P800SE ~ 100$, от CELERON-D 2.4G/533/256K ~ 85$ до P4 3.0G/FSB 800MHZ/1M BOX ~ 210$ в зависимост от цената която вземеш на Athlon XP 2000+ и Gigabyte 7VRX и желанието да доплащаш

пак ЕДИТ: вариант 2

GB K8NS ULTRA-939/S939/NF3 ULTR ~ 130$, ATHLON64 3000+ /S939 ~ 170$

вариант 3

ASUS K8N/NF3 250/S754 ~ 80$, от AMD SEMPRON 3100+/S754 ~ 130$ до ATHLON64 3200+/2.2G/512K/BOX ~ 210$ в зависимост от цената която вземеш на Athlon XP 2000+ и Gigabyte 7VRX и желанието да доплащаш

вариант 4

:zzz

...и ти да си жив и здрав че и курав

Значи аз имам това ATI 9200 SE + GeForce4 MX440. Бих могъл да ги продам и двете, но не искам ATI. В допълнение на темата, коя е перфектната видеокарта цена/качество, и да мога да си играя Doom 3 на нея

ASUS P4P800SE ~ 100$, CELERON-D 2.4G/533/256K ~ 85$, ASUS N6200GE/TD/128M AGP 6200 ~ 120$ - при тая конфигуряция би трябвало да не насича много на medium B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...