Jump to content
BulForum.com

Ремоннт на тонколони...

Recommended Posts

Интересувам се каде мога да си пренвия говорителите на тонколоните, защото ниските почнаха да ми пърдят като ги надуя повечко, а аз хич не обичам да слушам тихичко. И за това се чудех дали не можете да ми дадете съвет къде мога да си ги пренавия а пък дано се оправи това. Ама за питам за нещо по качествно сервизче, не искам в някой гараж да ми пренавиват SONY-to :ph34r:

awe Stefan kolko kinta ti vzeha (za edin govoritel primerno) znam che ot govoritelq zavisi cenata de ama gore dolu da si imam napredstava za kakva suma ide re4, moje da kajesh kolko vata govoritel si prenavival... mercy... :ph34r:

Пренавивах една среда излезна сполучливо изкара бая време във

Викивата .Има един пич който продава на щанда за говорители.

Взима по 10 кинта ако не е променил тарифата :lol: :punk

Ами 60 лева ми взеха, 15 инчови, 300 ватови, но сега немога да се сетя дали в тази цена влизаха и шпулите, които ми смениха. Доволен съм , вече няколко месеца съседите се чудят земетресение ли има :)

Ще можете ли да ми обясните какво представлява това пренавиване и с каква цел се прави. също и кога говорителите подлежат на пренавиване и как да разбера дали моите са за пренавиване, защото до сега такава операция не съм извършвал, а съм ги взимал втора ръка.

Ще можете ли да ми обясните какво представлява това пренавиване и с каква цел се прави. също и кога говорителите подлежат на пренавиване и как да разбера дали моите са за пренавиване, защото до сега такава операция не съм извършвал, а съм ги взимал втора ръка.

Това се прави когато вече не можеш да си надуваш говорителите на макс или пък малко по малко от макса защото бръждят просто самоте им намотки са се по-преебали и за тази цел се пренавиват намотките за да може говорителите отново да си вадят готин звук не мисля че стават като нови но все пак има добър резултат стига да уцелиш на правилния човек които ти ги е пренавил ... ;) Това може да се направи и ако ти изгори някои говорител но не съм сигорен не съм много навътре в нещата не разбирам толкова :(

Иди в обертон.

http://www.oberton.com/Contact/contactus.htm

Аз там си пренавивах моите и останах доста доволен.

Cerwin-Vega! li ima6? I ako da za6to ti se e nalojilo da gi prenaviva6. Az imam takiva i sa s garancia 15 godini. Ne sa mrudnali (ve4e sa na 8).

Не, не стигнаха парите за вега, с едни правени съм сега. Говорителите са едни стари немски, които са доста мощни и с много качествен магнит, но бяха 6 ома, а аз исках 8, та затова ги пренавивах.

Бях си харесал CLSC-15, тези с двата 15 инчови нискочестотни, сега събирам от закуски за тях ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...