mi6o_ Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Prodavam: 1.Nerabote6to duno GB 7ZM Ata 66,ac`97`kt 133.-Cena 2 leva 2.Mi6ka Keymouse 3 butona+scroll,bqla s top4e- Cena 2 leva 3.CD rom Acer 52X s problem-2 leva 4.CD-rom Compaq s procep vmestu s 4ekmedjence 24X,s problem -2leva EDIT: Cd roma compaq se svalq ot prodajba za momenta.Sujalqvam za neudobstvoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Последните 2 неща какви са Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Последните 2 неща какви са <{POST_SNAPBACK}> V kakav smisal obiknoveni cd-rom za komputar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 navit sam za edin ot dvata cd-roma samo da rabotqt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 navit sam za edin ot dvata cd-roma samo da rabotqt? <{POST_SNAPBACK}> ami ne rabotqt i dvata nz kade e pri4inata mislq 4e na acera problema e v optikata poneje si otvarq 4ekmedjenceto i si poema cd-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 CD-то с процеп поема ли си диска? И работило ли е някое от двете при теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 CD-то с процеп поема ли си диска? И работило ли е някое от двете при теб? <{POST_SNAPBACK}> Ami da po princip si go poema oba4e dava nqkakav error na controlera ili pone taka mi kazva v biosa na pcto..A kolkoto do tova i dvete cdta sa rabotili pri mene EDIT:Compaq se svalq ot prodajba Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 3.CD rom Acer 52X s problem-2 leva Kakyw e problema? Интересува ме двигателчето, което завъртва диска (и по точно дата кабела му)? Работи ли! 1лв И трябва да видя дали ще съвпадне с моя Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 3.CD rom Acer 52X s problem-2 levaKakyw e problema? Интересува ме двигателчето, което завъртва диска (и по точно дата кабела му)? Работи ли! 1лв И трябва да видя дали ще съвпадне с моя <{POST_SNAPBACK}> nqmam ideq to4no kakav e problema fakt e 4e ne raboti.Ako iska6 moje da go pogledne6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.